Skip to main content

Kulturismiajakirjade tellimine

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kulturismiajakirjade tellimine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    T.M.
    Member

Mõtlesin enda harimise mõttes huvitavat lugemisvara soetada. Pilk jäi pidama Flexil ja MF-il. Vaatasin netis hinnad on isegi välismaale tellimisel enam-vähem timmis, aastatellimus oli vist 47 taala.

Kuna selle tellimisega on üks igavene jant, siis pöördusin eesti ajakirjanduslevi poole, kuid seal avastasin, et hind on kuum nagu värske sitt! Kõige odavam pakkumine oli aastatellimus 1200 st topelthind.

Keegi võiks jagada oma kogemusi nende ajakirjade tellimisel ja veidi valgustada seda väljamaalt(usa-st) tellimisprotsessi.

Tänud

erxs11
    Member

Ma olen M&F nüüd 6 aastat tellinud. Esimesed 3 aastat oli mingi mega pakkumine üksiknumber tuli ca 40 eeki. Viimase tellimuse maksumust ei mäleta täpselt. Kui kviitungi üles leian, siis annan teada palju maksin. Ma arvan, et 60eeki tuli number, aga täpsustan veel.

Igatahes on otse palju mõtekam tellida, kui läbi vahendaja.

T.M.
    Member

Äkki valgustad täpsemalt seda tellimis -ja maksmisprotsessi. Kas lisandub käibemaks(väljaspool el-i ju), mis viisil maksid jne…

Makaveli
    Member

Maksu ei tohiks tulla , piir oli minuarust 30$ kandis. Ja kioskist saaks selle ajakirja enam-vähem sama hinna eest , mis sulle see vahendaja pakkus.

raider
    Member

nii mind siis huvitab…

kas tellida

flex’i enda lehelt

või siis ke ajakirjanduse Oü kaudu ( lähex maksma 12 nr’t 1544kr )

palju tulex kui flexi enda kaudu tellida .. `? tea bkeegi. igast saatmised jne olex sees

tänud

Makaveli
    Member

nii mind siis huvitab…

kas tellida

flex’i enda lehelt

või siis ke ajakirjanduse Oü kaudu ( lähex maksma 12 nr’t 1544kr )

palju tulex kui flexi enda kaudu tellida .. `? tea bkeegi. igast saatmised jne olex sees

tänud

Ennast huvitaks ka , Flexil hetkel mingi 50% säästu võimalus aga kardan et post viib asja mõttetult kalliks.

muc
    Member

Robocopis käib ju Flex. Ma ei tea, kas nad saavad mingite kontaktide kaudu soodsamalt või mitte, aga igaks juhuks võite küsida, et kas ja kui palju nad maksavad selle ajakirja aasta tellimuse eest.

T.M.
    Member

Flex ja MF on mõlemad Weideri klanni käpa all, seega hinnad ja ka sooduspakkumised täpselt samad(vähemalt mina olen nii järeldanud). Aastatellimus välismaale 47 dollarit ehk umbes 570 eeki. Kui vahendaja kaudu tellida siis kõige odavam on minu teada oü kirilind, nad nülivalt sult 1200.

erxs ja teised kel kogemus sellega, olge paid ja selgitage lähemalt kuidas see tellimisprotsetuur kulges.

erxs11
    Member

Esimesed tellimuse tegin 3 aasta peale ja siis saatsin t?eki nendele. Peale esimese tellimusperioodi lõppu saatsid nad ise automaatselt tellimuspikenduse pakkumise. Need viimased korrad olen maksnud krediitkaardiga.

Kui alles tellima hakkad, siis ongi vast kõige kergem maksta internetist krediitkaardiga. T?eki jaoks on vaja panka minna ja siis see veel lombi taha saata jne. Võtab liialt aega.

Makaveli
    Member

Flex ja MF on mõlemad Weideri klanni käpa all, seega hinnad ja ka sooduspakkumised täpselt samad(vähemalt mina olen nii järeldanud). Aastatellimus välismaale 47 dollarit ehk umbes 570 eeki. Kui vahendaja kaudu tellida siis kõige odavam on minu teada oü kirilind, nad nülivalt sult 1200.

erxs ja teised kel kogemus sellega, olge paid ja selgitage lähemalt kuidas see tellimisprotsetuur kulges.

See 570 eek on tore summa küll aga ma arvan , et selle sees pole veel posti sisse arvestatud :???:”> Ja Erxs , protseduur on nüüd ilusti ära valgustatud aga räägi nüüd hindadest ka

erxs11
    Member

Üksiknumber tuleb mul praegu kusagil 50-60 eeki vahele. Ma tellisin viimati 2 aastaks ja oli ca 100 dollarit. Seal hulgas siis ka postituskulud.

Vaatasin viimase M&F vahelt, et aastatellimus hetkel 34.95 + 17(saatmiskulud) =51.95.

Mis see M&F üldse tänapäeval kioskist ostes maksab?

raider
    Member

oü kirilind hinnad vaatasin on

1kuu 3 kuud 6 kuud 12 kuud

FLEX 120.00 360.00 720.00 1440.00

MUSCLE & FITNESS 120.00 360.00 720.00 1440.00

MUSCLE & FITNESS HERS – – 485.00 970.00

MUSCLE & FITNESS HERS – – – 1280.00

MUSCLEMAG INTERNATION 143.00 429.00 858.00 1716.00

raider
    Member

kaua see ajakiri tuleb usa’st siia ?

Makaveli
    Member

Üksiknumber tuleb mul praegu kusagil 50-60 eeki vahele. Ma tellisin viimati 2 aastaks ja oli ca 100 dollarit. Seal hulgas siis ka postituskulud.

Vaatasin viimase M&F vahelt, et aastatellimus hetkel 34.95 + 17(saatmiskulud) =51.95.

Mis see M&F üldse tänapäeval kioskist ostes maksab?

Kui asi tõesti nii odav , siis peaks vist ise ka mõtlema tellimise peale.

erxs11
    Member

märtsi numbri sain 2 ndl tagasi kätte.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.