Kulturismi maine
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kulturismi maine
- This topic has 104 replies, 72 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
mike.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2006 at 2:45 p.l. #70774
carbo
MemberTo kirp2- Minul täiesti sama olukord nagu sinulgi…….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 2:51 p.l. #70776veinikaarija
MemberIsiklikult olen isegi kokku puutunud nati halvustava ütlusega oma vanaema poolt.
Asi oli siis järgmine:
Kuna minu isa on endine kulturist ning tema ajal ei olnud mingeid toidulisandeid, siis ta sõi tihti kohupiima, nii hommikul enne sööki ja hiljem ka päevas päris palju.
Mina söön isiklikult ka hommikul enne põhilist hommikusööki paki kohupiima ning kui ma maal olin siis võtsin ka paki kohupiima ja siis vanaema poolt selline sõnavara:”Issand hakkad ka nüüd neid rõvedaid lihaseid kasvatama nagu su isal, tahad enda magu tuksi keerata?”
Tõsi minu isa magu on ära rikutud, aga mitte kohupiima poolt vaid tema enda lolli käitumise tõttu nooruaegadel.
Mul jäi täiesti suu lahti.
Ja veel enda vanaema poolt.
Sellised need mitte-teadjad inimesed on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 6:02 p.l. #70803fighter
Membervingujaid leidub alati, tavaliselt need “vingujad” ise ei võta midagi ette/ei saa millegagi hakkama, vaid ainult halvustavad teisi. hea näide sellistest on delfi kommentaatorid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 6:07 p.l. #70808rapur
Membertüüpiline küsimus et ,mida sa pumpad nii palju:S
sööd ka mingit keemiat sisse raudselt:S
paljud ei tea kultursimi tegeliku võlu,kui pole ise sellega tegelenud ja ei näe ka tulemusi;)
veebruar 13, 2006 at 6:57 p.l. #70818Marek Kalmus
MemberIsiklikult olen isegi kokku puutunud nati halvustava ütlusega oma vanaema poolt.Asi oli siis järgmine:
Kuna minu isa on endine kulturist ning tema ajal ei olnud mingeid toidulisandeid, siis ta sõi tihti kohupiima, nii hommikul enne sööki ja hiljem ka päevas päris palju.
Mina söön isiklikult ka hommikul enne põhilist hommikusööki paki kohupiima ning kui ma maal olin siis võtsin ka paki kohupiima ja siis vanaema poolt selline sõnavara:”Issand hakkad ka nüüd neid rõvedaid lihaseid kasvatama nagu su isal, tahad enda magu tuksi keerata?”
Tõsi minu isa magu on ära rikutud, aga mitte kohupiima poolt vaid tema enda lolli käitumise tõttu nooruaegadel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis su isa nimi on kui saladus ei ole?
veebruar 13, 2006 at 7:01 p.l. #70820veinikaarija
MemberIsiklikult olen isegi kokku puutunud nati halvustava ütlusega oma vanaema poolt.Asi oli siis järgmine:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis su isa nimi on kui saladus ei ole?
Aleksander Tsuiman.
Kas teate?
veebruar 13, 2006 at 7:36 p.l. #70823Proteiin
MemberPäris kuiv lihas isiklikult ei meeldi, kuid siiski austan kulturiste!
See toitumine puhkamine ja üldse see jändamine pole tgeelikult midagi nii kerge nagu välja pasitab!
veebruar 13, 2006 at 7:45 p.l. #70828-aron-
MemberMinul küll pole vanematega probleme,et proteiini kasutan.Minu esimese proteiinipaki tõi mulle isa ilma minu teadmata…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 8:13 p.l. #70833WinchesterMan
MemberMinul on ka vanemate poolt halvustav suhtumine nende toidulisade kohta. Ema on tegelt põhimõtteliselt nõus siis kui natuke aega seletada:D(kuid seda peab igakord uuesti tegema). Aga isa, tema on igasuguse “keemia” vastu kahe käe ja jalaga. Ma seletasin talle mingi kuu aega tagasi, et siis pole trennist mingit kasu kui toitumine korras pole ja tema vastas selle peale, et kurat söö normaalset toitu. Söö porgandit, liha ja rasva. Söö siis kui tahad ja mida tahad, mitte ära söö mingit keemiat. Ja järgmisena ta lubas mu kreatiini purgi WC potist alla lasta.
Vot selline käitumine ajab si*a tõsiselt keema kui aru ei saada, et see on toidu LISAND ja kästakse rasva süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 8:19 p.l. #70838bohemianrhapsody
MemberMinul on ka vanemate poolt halvustav suhtumine nende toidulisade kohta. Ema on tegelt põhimõtteliselt nõus siis kui natuke aega seletada:D(kuid seda peab igakord uuesti tegema). Aga isa, tema on igasuguse “keemia” vastu kahe käe ja jalaga. Ma seletasin talle mingi kuu aega tagasi, et siis pole trennist mingit kasu kui toitumine korras pole ja tema vastas selle peale, et kurat söö normaalset toitu. Söö porgandit, liha ja rasva. Söö siis kui tahad ja mida tahad, mitte ära söö mingit keemiat. Ja järgmisena ta lubas mu kreatiini purgi WC potist alla lasta.Vot selline käitumine ajab si*a tõsiselt keema kui aru ei saada, et see on toidu LISAND ja kästakse rasva süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega kui toitumine muidu paigas ei ole, siis ei ole ka mingist valgupulbrist kasu. Rasva tuleb ka süüa ju. Olen su vanematega ühel nõul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 8:27 p.l. #70844inside14
MemberMa seletasin talle mingi kuu aega tagasi, et siis pole trennist mingit kasu kui toitumine korras pole ja tema vastas selle peale, et kurat söö normaalset toitu. Söö porgandit, liha ja rasva. Söö siis kui tahad ja mida tahad, mitte ära söö mingit keemiat. Ja järgmisena ta lubas mu kreatiini purgi WC potist alla lasta.Ta ju seletaski, et kui toitumine korras pole siis pole ka kasu SEDA ta ju üritaski selgitada, et peaks korralikult toituma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2006 at 4:31 p.l. #70928crawe
MemberKui aus olla ega tuttavad vaatavad imelikult, et kelle jaoks sa nii hullult treenid jne, nende mõistus ei võta seda et iseenda jaoks! Et näha parem välja, see näitan suhtumist oma lähedaste vastu kui käid regulaarselt kangi tegemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2006 at 4:51 p.l. #70932noobie
MemberMul ka ema ei ole eriti rahul, et ma ennast pumpan ja pulbrit näost sisse ajan. Põhiline fraas siis:
” Issand, su keha võtab värdjalikke mõõtmeid. See ei ole loomulik! “
Ma ainult kahjuks naeran üsna teravalt. Minu asi mis teen.
veebruar 14, 2006 at 5:48 p.l. #70936Training
Memberkas kondised ja õllekõhtudega mehed on loomulikud siis we
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2006 at 5:51 p.l. #70937kaiv
MemberEga kui peas kõik korras ei ole, annab ka toidulisanditega oma tervis totaalselt ära rikkuda !
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.