Kulturism Telekas
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kulturism Telekas
- This topic has 43 replies, 30 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
Klaus.
-
AutorPostitused
-
aprill 26, 2006 at 12:44 p.l. #81565
Andreaz
Memberet silikooni vastu respect vä?mis? kust seda lugesid, kellel? ma ütlesin et “respect” on puhta lihasmassi vastu mis õige lihas kude ju. kas mõni paneb ka silikooni lihastesse? syntholi vist ikka panevad. keemiat ma pooldan loomulikult, a mis silikoon??
omale ei paneks syntholit-enda petmine ju aga Gregi või mõnda teist siukest ikka äge vaadata et sellised olemas
aprill 26, 2006 at 12:46 p.l. #81568Madis232
MemberAndreaz, võta see Gregg Valentino siis endale naiseks!mis tas naiselikku on? minuarust on ta meessoost? naine on olemas mul.
pedesid ei salli olen homofoob.
nagu Arnie ütles et transvestiidid tuleks magama panna!-peded kuuluvad ka sinna hulka ju
kui ma ei eksi siis homofoob on see kes kardab pededega yhes ruumis viibimist:roll:
aprill 26, 2006 at 12:54 p.l. #81572vend vähk
ModeratorTÄHELEPANU! Vaadates selle teema kommentaare pean vajalikuks meelde tuletada, et fitness.ee on kulturismi ja fitnessi portaal. Võtke hoog maha!
aprill 26, 2006 at 12:54 p.l. #81573gmaster
Memberet silikooni vastu respect vä?mis? kust seda lugesid, kellel? ma ütlesin et “respect” on puhta lihasmassi vastu mis õige lihas kude ju. kas mõni paneb ka silikooni lihastesse? syntholi vist ikka panevad. keemiat ma pooldan loomulikult, a mis silikoon??
omale ei paneks syntholit-enda petmine ju aga Gregi või mõnda teist siukest ikka äge vaadata et sellised olemas
ma olen küll näind dokkarit, kellele silikoonlihased pandi
a ryht oli vennal ikka paigast ära
“>aprill 26, 2006 at 1:15 p.l. #81575Biitseps
MemberKahju ,et sa oma iidolit Tv3 pealt näha tahad ,sest mina ise vaatan kyll seda saadet kanal2 pealt
“>aprill 26, 2006 at 1:46 p.l. #81579Vägivaldur
Membermulle meeldib kui kulturist on suur, kole, hirmuäratav värdjalik mitte ilus ilueedi ja pedekasKeda sa selle värdjalikkuse ja suurusega siis hirmutada loodad? Mida see sulle annab?
Naerukoht.
“>aprill 26, 2006 at 2:05 p.l. #81583Andreaz
Membermulle meeldib kui kulturist on suur, kole, hirmuäratav värdjalik mitte ilus ilueedi ja pedekasKeda sa selle värdjalikkuse ja suurusega siis hirmutada loodad? Mida see sulle annab?
Naerukoht.
“>minuarust on kulturismi mõte miagi räiget näha. et vaatad suu lahti , et ei ole võimalik ja uskumatu miuke montsrum-see on põnev. miskid ilueedid on mõttetud ju-naistele vast meeldivad jah
aprill 26, 2006 at 2:08 p.l. #81584Andreaz
MemberKahju ,et sa oma iidolit Tv3 pealt näha tahad ,sest mina ise vaatan kyll seda saadet kanal2 pealt
“>vb oli tõesti kanal 2 hoopis ei mäleta täpselt, suva eks see reedeks selgub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kes iidolist rääkis-ta rohkem siuke võimas hämmastav vaatamisväärsus aga teda otseselt ei järgix iidoliks-eeskujuks pigem kõik profikulturistid rammumehed kel päris puhas lihas mitte õli…
aprill 26, 2006 at 2:20 p.l. #81586BULDOOSER
MemberLas igaüks olla nagu tahab , tahab värdjalikke käsi , palun , ega ta mind ja sind syntholiga süstima ei tule. Inimene tahtis ja tegi ,hoolimata mida teised arvavad , respect. Kas need käed nüüd päris sellised on nagu ta tahtis , ma ei usu.
aprill 26, 2006 at 6:04 p.l. #81610olli15
Memberhttp://www.aegmaha.com/?id=2559&otsing=muskel
väike klipp Gregg Valentino´st
aprill 26, 2006 at 6:33 p.l. #816151Miku
Memberkes iidolist rääkis-ta rohkem siuke võimas hämmastav vaatamisväärsus aga teda otseselt ei järgix iidoliks-eeskujuks pigem kõik profikulturistid rammumehed kel päris puhas lihas mitte õli…nõustun sinuga.. arvan et ta on lihtsalt ehe näide inimese ekstreemsusest.. mulle millegi pärast see friik meeldib oma rämeduse poolest..
aprill 28, 2006 at 4:16 p.l. #81790Andreaz
MemberVarsti hakkab Kanal 2-st 20.00
aprill 28, 2006 at 4:35 p.l. #81795Vahue
Memberminuarust on kulturismi mõte miagi räiget näha. et vaatad suu lahti , et ei ole võimalik ja uskumatu miuke montsrum-see on põnev. miskid ilueedid on mõttetud ju-naistele vast meeldivad jahPäris veenvad argumendid Andreazel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga jah, kell 20.00 kogunegu foorumi rahvas televiisori ette.
aprill 28, 2006 at 5:07 p.l. #81798n2k
Member7000-10000 kalorit päevas on liiga hull. Samuti üle 5 tunni trenni päevas
aprill 28, 2006 at 5:13 p.l. #81799builder
Memberheh ma tv3-st seda reklaami nägin sellest vennast sis nüüdsest silikoon rindade vastu ka nüüd allergia
ainult naised näevad vähem vaeva kui see mees. kodaraid kuskil piltidel ei näita,ühesönaga öäk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.