Kulturism on surnud
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kulturism on surnud
- This topic has 118 replies, 33 voices, and was last updated 15 years tagasi by
Kristjan-Johannes Konsap.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 19, 2011 at 2:48 p.l. #286982
Indrek K
MemberNoorte poiste keha toodab ka testot, aga selle manustamine nagu keelatud
jaanuar 19, 2011 at 2:51 p.l. #286983Aile
MemberSiis tuleb kreatiini kättesaamiseks kõvasti heeringat süüa.Kui sa veel ei teadnud, siis…
Creatine is naturally produced in the human body from amino acids primarily in the kidney and liver. It is transported in the blood for use by muscles. Approximately 95% of the human body’s total creatine is located in skeletal muscle.[2]
Creatine is not an essential nutrient, as it is manufactured in the human body from L-arginine, glycine, and L-methionine.[3]
Mina teda juurde ei manustanud…
jaanuar 19, 2011 at 2:55 p.l. #286984Mart Muru
MemberKui sa veel ei teadnud, siis…Creatine is naturally produced in the human body from amino acids primarily in the kidney and liver. It is transported in the blood for use by muscles. Approximately 95% of the human body’s total creatine is located in skeletal muscle.[2]
Creatine is not an essential nutrient, as it is manufactured in the human body from L-arginine, glycine, and L-methionine.[3]
Mina teda juurde ei manustanud…
Aso, et siis eraldi kreatiini manustamine on sootuks mõttetu
jaanuar 19, 2011 at 3:05 p.l. #286987Aile
MemberAso, et siis eraldi kreatiini manustamine on sootuks mõttetuUuringud näitavad, et ei ole mõttetu…
On võimalik tõsta sisaldust küll ja parandab jõunäitajaid.
Kuid mitte hädavajalik.
jaanuar 19, 2011 at 3:09 p.l. #286988ROtter
MemberDefineerige esmalt mis on naturaalne. Võibolla satub antud teemat lugema mõni noorsportlane.Ise olen toidulisade kummardaja/tarbija, aga ei arva küll, et see naturaalne on. Kõik mis WADA poolt aksepteeritud, ei ole ju naturaalne. Kõige esimene lisa mida valgujoogi järel tarbima hakatakse on kreatiin, kust otsast see naturaalne on.
Pigem tuleks hakata kasutama mõnda uut terminit, seoses lubatud ainete kasutamisega.
Foods High in Creatine Monohydrate
Creatine monohydrate is a crystalline, colorless stuff found in muscle tissue. This is highly useful for the production of phosphocreatine, an element highly vital to produce (ATP) adenosine triphosphate. Al though, a range of supplements containing creatine monohydrates are now available, perhaps the best is naturally occurring creatine monohydrate. Some of the foods that are rich in creatine monohydrate are:
Animal proteins
Especially those contained in beaf, salmon, and tuna. It is accounted that about one pound of beef consists of 5 grams of creatine monohydrate, and one pound of red meat contains 2 grams of creatine monohydrates.
Fish
There is about 4.5 grams in one pound of salmon. In addition, sea food items such as tuna, sushi, and sashimi are highly rich in creatine monohydrate.
How do I get 5 grams of natural Creatine?
One pound of beef contains 5 grams of creatine, so it is possible to receive it from your diet but most athletes can’t and should not have that much red meat or salmon every day and need to find other sources of creatine (supplements) to make sure there is enough ATP available.
jaanuar 19, 2011 at 4:12 p.l. #286994Kristjan-Johannes Konsap
MemberAaaahh… Sedasama ütles Nas ka hip-hopi kohta ja rahvas räägib Elvise kohta, aga teate ju isegi, kuidas asjad tegelt on…
“>Usun, et selle aja mehed kasutasid samuti kõiki kättesaadavaid vahendeid, et teiste ees väikestki eelist omada. Vaevalt tundsid tolle aja kulturistidki sellist väljendit kui “liiga suur”. Artikli autor kiidab nende teadmatust toitumise vallas ja 6 tunniseid trenne?
Ja see, et Arnold paljusid raskustega treenima motiveeris: ilmselt oli ka aeg selleks sobiv ja palju kinni tema isiksuses ja kuulsuses. Kindlasti arvas ka siis osa inimesi, et tolle aja kulturistid on liiga suured, kulturism ebaloomulik ja mis kõik veel.
Arnoldi aja kehaideaale ehk jalutuid mehi ma taga ei igatse. Meil on selle parem alternatiiv juba olemas: klassikaline kulturism.
Keelatud aineid kasutatakse igal alal. Kulturismis paistab see tõesti rohkem silma. Sai just vesteldud oma kursakaaslastega ja pikemalt mõtlemata tunnistati, et dopinguprobleem on levinud ka teiste alade noorsportlaste seas. Neid alasid aga ülistatakse ja toetatakse. Kulturism on ju see kurja juur, mitte-sport. Ja siis küsivad veel needsamad kursakaaslased, et kas kreatiin ja valgupulber on väga ohtlikud.
jaanuar 19, 2011 at 4:32 p.l. #286998ROtter
MemberKeelatud aineid kasutatakse igal alal. Kulturismis paistab see tõesti rohkem silma.Mis mõttes paistab silma? Aga jalgratturid, suusatajad, kergejõustiklased?
jaanuar 19, 2011 at 4:33 p.l. #286999Mart Muru
MemberAhjaa: syntholi ja implantaatide jms kasutamist ma ei poolda. See läheb juba liiga tehnikaspordiks.Kas laval poseerimine on sport?
jaanuar 19, 2011 at 4:39 p.l. #287003Kristjan-Johannes Konsap
MemberMis mõttes paistab silma? Aga jalgratturid, suusatajad, kergejõustiklased?Kui ta sul poejärjekorras seisab, siis keegi vaevalt öelda oskab, kas ta ebainimlikult kiire on või ei. Kulturisti näed aga kaugelt.
jaanuar 19, 2011 at 4:44 p.l. #287005ROtter
MemberKas laval poseerimine on sport?Kas male on sport?
jaanuar 19, 2011 at 4:45 p.l. #287006Kristjan-Johannes Konsap
MemberKas laval poseerimine on sport?No kas autoga rallimine on sport? Kas pokker on sport? Kas palli taga ajamine on sport või mäng?
Laval poseerimine on küll füüsiliselt raske ja ok, mitte kõige sportlikum tegevsu selle traditsioonilises mõttes, aga jõusaalitreening on kindlasti sport.
jaanuar 19, 2011 at 4:47 p.l. #287008ROtter
MemberKui ta sul poejärjekorras seisab, siis keegi vaevalt öelda oskab, kas ta ebainimlikult kiire on või ei. Kulturisti näed aga kaugelt.Eelnes jutt keelatud ainete kasutamisest, et kulturistid paistavad sellega silma.
Nii sain mina aru.
jaanuar 19, 2011 at 4:49 p.l. #287009Kristjan-Johannes Konsap
MemberEelnes jutt keelatud ainete kasutamisest, et kulturistid paistavad sellega silma.Nii sain mina aru.
Ma väitsingi, et teistel aladel kasutatakse sama palju, lihtsalt kulturismis paistab see sõna otseses mõttes rohkem välja.
jaanuar 19, 2011 at 4:49 p.l. #287011ROtter
MemberKas laval poseerimine on sport?Mine esialgu eestikatele lavale poseerima, siis kuuled, mis sulle öeldakse.
Ma väitsingi, et teistel aladel kasutatakse sama palju, lihtsalt kulturismis paistab see sõna otseses mõttes rohkem välja.Nii et kui näed Kiivikat ja Kalmust, siis võid kindlalt öelda, et ….
jaanuar 19, 2011 at 4:52 p.l. #287015Mart Muru
MemberNo kas autoga rallimine on sport? Kas pokker on sport? Kas palli taga ajamine on sport või mäng?Laval poseerimine on küll füüsiliselt raske ja ok, mitte kõige sportlikum tegevsu selle traditsioonilises mõttes, aga jõusaalitreening on kindlasti sport.
Jõusaalitreening on minu jaoks tõesti sport. Igasugust poseerimist, esinemist on mul raske spordiks nimetada.
Ülimas mõttes pean sporti selliseks, kus võistlejad on õlg-õla kõrval ja katsuvad jõudu, jooksevad võidu vms. Hea näide on maadlus.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.