Kulturism, miks?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kulturism, miks?
- This topic has 87 replies, 63 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2007 at 7:21 p.l. #122823
Existence
MemberMargus1994 kaua sa ültse trenni oled teinud ja räägi meile oma treeningu kestvusest,sisust,toitumisest ja ültse.Oleks huvitav kuulda kuidas üks nooruk treenib ka
“>august 20, 2007 at 7:31 p.l. #122824bull farm
MemberMind on alati huvitanud, miks inimesed tegelevad kulturismiga. Võibolla toote siia ära oma individuaalsed põhjused, miks just kulturism võlub.PS. Ise käin jõuaalis jõu pärast, kulturismiga ei tegele.
et maximaalselt suureks ja tugevaks saada.
august 20, 2007 at 9:36 p.l. #122826rainisk
MemberOMG, see ei saa ometi tõsine postitus olla
“>Minu arust ka mitte.
august 21, 2007 at 11:16 e.l. #122858asdfghjkl
MemberMinu arust ei pea kõigil inimestel olema samad eesmärgid, vaated ja põhjendused erinevatele asjadele.
Mõni käib jõulas selleks, et olla eemal millegist halvast, ja eesmärgiks ja põhjenduseks ongi seal jõulas lihtsalt rahus toimetada, ja kui eesmärgiks on naistuttavaid rohkem saada, siis miks mitte. Mul pole endal telekat sel sajandil olnud, seetõttu olen jõulas käinud osaliselt sellepärast et seda vaadata seal, olen seda küll naljaga pooleks jõulas käimise eesmärgiks toonud, aga kui mõtlen järgi, siis see on siiski nimetamisväärne põhjus küll, teen seal aeroobset või puhkan seeriate vahel ja vaatan seda aparaati seinal, päris huvitav masin on, ma plaanin aastal 2010 selle ka omale muretseda, pärast juubelit siis. Oma isikliku teleri. Sest aeg-ajalt on seal päris huvitavaid saateid ja see annab toale kena modernse ilme.
Aga öelda tahtsin seda siis, et see naiste-aspekt pole sugugi taunimisväärne minu arust, mis seal siis nii valet on, aus noore mehe maailmavaade. Teame ju kõik, et klubidesse minnakse koheselt pärast jõulast tulekut ,seda teevad nii naised kui mehed. Ei tea miks just enne diskot seda tehakse, aga samal põhjusel, mida noormees üll mainis, et rohkem naisi saada.
august 21, 2007 at 11:44 e.l. #122860inside14
MemberImeliku mulje pigem jättis see, et tüüp on alles 12!
“>august 21, 2007 at 1:49 p.l. #122864P-A-U-L
Memberhuvitav, äkki on poisil naine ja lapsed ka juba:) Tänapäeva MEES:) IRW
august 21, 2007 at 2:02 p.l. #122865Existence
Memberhuvitav, äkki on poisil naine ja lapsed ka juba:) Tänapäeva MEES:) IRWMees teab mis mees teeb
“>august 21, 2007 at 2:13 p.l. #122866daemonium
MemberMis te ilgute noormehe kallal,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uhkust tuleb tunda ;12-aastased teevad juba mehetegusid,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole eesti raffal väljasuremist karta,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja oma naised-tüdrukud pange ilusti kuhugi peitu,enne kui hilja – järelkasv tuleb ja järelkasv murrab …,
“>august 21, 2007 at 3:14 p.l. #122884margus1994
Memberei muidugi pole mul veel lapsi.
“> naist kahjuks veel ka pole aga mis teil sellest on et selle pärast trenni teen.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muide miks ei võiks 12 aastane trenni teha.august 21, 2007 at 3:54 p.l. #122889Existence
Memberei muidugi pole mul veel lapsi.
“> naist kahjuks veel ka pole aga mis teil sellest on et selle pärast trenni teen.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muide miks ei võiks 12 aastane trenni teha.vabandan
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,ei muidugi jätka samas vaimus ,trennis käijad kõik sõbrad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2007 at 6:39 p.l. #122910jrx
MemberIgatahes jõusaal kaklema ei õpeta ja hea ongi:) Naisi sebima ka ei õpeta. Loomulikult on heast füüsilisest vormist mõlema asja puhul kasu, aga põhiasi tuleb ikka kusagilt mujalt
“>august 22, 2007 at 9:18 e.l. #122961margus1994
Memberkakluseks treenib jõusaal jõudu minumeelest ikka.
“> ja kui mul jõudu poleks, oleks ma ammu mitmeid kordi peksa saanud. kuigi nüüd ei treeni ma eriti kakluste pärast.august 22, 2007 at 12:25 p.l. #122995jrx
Memberkakluseks treenib jõusaal jõudu minumeelest ikka.
“> ja kui mul jõudu poleks, oleks ma ammu mitmeid kordi peksa saanud. kuigi nüüd ei treeni ma eriti kakluste pärast.Ma ju ütlesingi, et jõust kasu on, aga see, mida sa teed on ikka võitluses palju olulisem… aga see selleks… ja kiiduväärt on, et enam kaklemise pärast ei treeni.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.