Kulturism, miks?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kulturism, miks?
- This topic has 87 replies, 63 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
august 17, 2007 at 8:26 e.l. #122587
Vägivaldur
Member50 kg on küll karm parameeter…
august 17, 2007 at 9:09 e.l. #122592mullaonu
MemberMõtetu teema, praktiliselt kõigile naistele meeldivad lihaselised mehed. Rääkigu nad avalikult mida iganes
august 17, 2007 at 9:16 e.l. #122595greenu
Member‘Uvitav teema ajaloost välja kaevatud,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siin ilmas tehakse enamus asju naiste pärast:tänapäeval raske ilusat naist leida;enamus sellised suured ja paksud; >50kg … ja kui oled lõpuks normaalse leidnud – no siis tuleb ka endal normaalne välja näha … no vähemalt üritada …,

alla 50 kg …. hmm mis see siis teeb … selleks et ta päris lame ei oleks ja mõned kurvid rinna ja pepu piirkonnas oleksid peaks ta olema alla 1.40 pikk ? …
august 17, 2007 at 9:21 e.l. #122597inside14
MemberKuskil teemas tuli selline tsitaat välja:”Äärmused meeldivad vähestele, mõõdukas keskmine ja sellest pisut parem rohkematele!” Ju nii ongi, enamus naisi ikka pelgavad suurt liha kolli, omaltki küsitud ega ometi sina nii suureks kasva, ma aint muigan sellele, kuna pilte olen näidand neile ikka Cutlerist või Colemanist!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et jah vaevalt nii suureks kasvada tahangi ja mitte teadlik ei kujuta ettegi mida see nõuab, arvab, et käin 5 aastat jõusaalis ja olengi nn friik valmis, kuid eii!50kg naine on ju väga peenike!?
Mingi kehakumerus võiks ju olla!august 17, 2007 at 10:24 e.l. #122601daemonium
Member50kg naine on ju väga peenike!?
Mingi kehakumerus võiks ju olla!Pole ta nii peenike midagi,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>btw,tore,et dzhentlemenid on viskunud kõik raevukalt oma naisi-tüdrukuid kaitsma,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vä-ä-ga tubli!
august 17, 2007 at 12:23 p.l. #122604Capricorn
MemberPikkus sentimeetrites miinus 100 on küll täitsa normaalne, päris luukered ka ei meeldi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> +5 kg pole veel ka reeglina paha, aga umbes+10 kg kandis hakkab juba paljuks kiskuma.
august 17, 2007 at 1:19 p.l. #122606maximus89
MemberKui ma pole 2 nädalat jõusaalis käinud, siis ma tunnen kuidas ma jään kängu ja lihased atrofeeruvad, tegelikult see nii ei ole, aga selline tunne tuleb.Nüüd ma ei oskaks kuidagi lõpetada, isegi kui ma tahaks.
august 17, 2007 at 2:41 p.l. #122608Vägivaldur
MemberPole ta nii peenike midagi,
btw,tore,et dzhentlemenid on viskunud kõik raevukalt oma naisi-tüdrukuid kaitsma,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vä-ä-ga tubli!
No see sõltub ikka kõik kasvust ja looduse poolt antud kehaehitusest. Kui kõik naised hakkaksid 50 taga ajama, siisma ei tahaks seda tulemust näha.
august 17, 2007 at 7:42 p.l. #122624Liinu
Memberno kuulge… oleneb ikka pikkusest ka… kui neiu/naine on 175 cm pikk ja kaalub 50 kg, siis on ikka natuke liig..ma olen 163cm pikk ja kaalun 50 kg.. minu kohta täiesti normaalne kaal.. alla 50 kg näeksin ma välja juba kole!!!
peale kõige.. liialt väikene kaal pikkuse kohta naiste puhul hakkab tekitama tervise häireid.. eriti just “päevade” suhtes…
Ärge soovige oma kallitele naistele seda!!
august 18, 2007 at 1:47 p.l. #122657Hellboy
MemberMiks? Sõbrad läksid jõusaali, läksin ka. Möödus paar kuud ja jõud oli tohutult kasvanud ja tahtsin veel ja veel ja ületada suuremaid raskusi. Mõõdus 1,5a kaalu oli palju, hakkasin maha võtma vaatasin, et lihast on korralikult juurde tulnud, mis andis veel motivatsiooni + hea tunne peale trenni jne. Preaguseks on välja kujunenud juba sõltuvus. Vahel, kui on olnud mõni päev hea trenn ja ületatud uued raskused, siis õhtul ei saa hästi magama jääda, kunas peas keerlevad mõtted, kuidas veel paremaks saada ja kasvada
“>august 18, 2007 at 2:19 p.l. #122658tarvi
MemberMiks? Sõbrad läksid jõusaali, läksin ka. Möödus paar kuud ja jõud oli tohutult kasvanud ja tahtsin veel ja veel ja ületada suuremaid raskusi. Mõõdus 1,5a kaalu oli palju, hakkasin maha võtma vaatasin, et lihast on korralikult juurde tulnud, mis andis veel motivatsiooni + hea tunne peale trenni jne. Preaguseks on välja kujunenud juba sõltuvus. Vahel, kui on olnud mõni päev hea trenn ja ületatud uued raskused, siis õhtul ei saa hästi magama jääda, kunas peas keerlevad mõtted, kuidas veel paremaks saada ja kasvada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii ongi…see on muudab elu minu jaoks supper heaks
“>august 19, 2007 at 3:00 p.l. #122718kikikeit1
Member1)sport on minu teinepool:P
2) enesetunde pärast ja vormikas keha ju iluz mis tõstab enesetunnet
“>august 20, 2007 at 3:32 p.l. #122808margus1994
Memberma varsti saan 13. Ma hakkasin trenni tegema selleks et koolis oli palju tülinorijaid kes tahtsid peksa anda. kuna olen sellel teemal julge, läheb mul ka kakluseks jõudu vaja. hea tunne on 16 aastasele ülbikule vajadusel peksa anda. aga jah, eks treenin ka väga palju just naiste saamiseks.
“>august 20, 2007 at 6:31 p.l. #122816daemonium
Memberma varsti saan 13. Ma hakkasin trenni tegema selleks et koolis oli palju tülinorijaid kes tahtsid peksa anda. kuna olen sellel teemal julge, läheb mul ka kakluseks jõudu vaja. hea tunne on 16 aastasele ülbikule vajadusel peksa anda. aga jah, eks treenin ka väga palju just naiste saamiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodetavasti jääb sul suures naisterabamisehoos ikka aega vahepeal meheks saada,
“>august 20, 2007 at 6:47 p.l. #122820jrx
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OMG, see ei saa ometi tõsine postitus olla
“>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.