Kulturism, miks?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kulturism, miks?
- This topic has 87 replies, 63 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
august 16, 2007 at 10:34 p.l. #122546
sexyer
MemberMa ei suudan max 2-3 päeva jõusaalist eemal olla, nii et võib öelda küll et olen jõusaali narkomaan.
august 17, 2007 at 4:25 e.l. #122547Tsaar
Memberise käin jõusaalis, et julgeks suvel randa minnamuhahahaa. mida sa seal rannas kardad siis
august 17, 2007 at 6:10 e.l. #122559daemonium
Membermuhahahaa. mida sa seal rannas kardad siisNaisi loomulikult.Siin oli ju mingi teema,et eesti naised pidavat kulturiste – ja üldse lihaselisi mehi – värdjateks.No ja inime otsustas hakata sporti tegema,et eesti naised teda jalust ei rabaks …
Teed sporti,muutud värdjaks;hea rahulik rannas käia,ükski eesti naine su vastu huvi ei tunne,

btw,me vist mõtles välja,miks eesti naistele kulturistid ei meeldi :pekist-kontidest koosneva sültja massi kõrval näeb naine parem välja.Siis ei saa nii arugi,kui paks ta ise tglt on …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 17, 2007 at 6:14 e.l. #122561Annika Pärtel
MemberNaisi loomulikult.Siin oli ju mingi teema,et eesti naised pidavat kulturiste – ja üldse lihaselisi mehi – värdjateks…Värdjateks? Ehh, see on küll niisama möla… Nii kui musklis mees kuskil üksi juhtub olema, on kari litse kohe ümber kiimlemas. Vb eeldatakse, et kena välimus, järelikult on ka raha tal taskus, ma tõesti ei tea…
august 17, 2007 at 6:23 e.l. #122565matti
MemberVärdjateks? Ehh, see on küll niisama möla… Nii kui musklis mees kuskil üksi juhtub olema, on kari litse kohe ümber kiimlemas. Vb eeldatakse, et kena välimus, järelikult on ka raha tal taskus, ma tõesti ei tea…
august 17, 2007 at 6:25 e.l. #122566daemonium
MemberVärdjateks? Ehh, see on küll niisama möla… Nii kui musklis mees kuskil üksi juhtub olema, on kari litse kohe ümber kiimlemas. Vb eeldatakse, et kena välimus, järelikult on ka raha tal taskus, ma tõesti ei tea…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin sellest juttu,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Musklis mees pidi kohevägahirmus olema …,
august 17, 2007 at 6:30 e.l. #122570matti
MemberSiin sellest juttu,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Musklis mees pidi kohevägahirmus olema …,

Ahhh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,siin on lihtsalt tegemist ebakindla noormehe pihtimusega.august 17, 2007 at 6:33 e.l. #122571daemonium
MemberAhhh
august 17, 2007 at 6:43 e.l. #122573asdfghjkl
MemberAhhh
,siin on lihtsalt tegemist ebakindla noormehe pihtimusega.tundub jah, et see seal on erijuhtum.
Muidu on nii, et inim-olemuse sügavamad tahud ongi keerukad (öeldakse ka ju, et issanda teed on keerukad). Et on olemas moraal ja eetika ja arvud jm asjad, mis on välja mõeldud ja vblla inimolemusest ikka üsna kaugel. Teinekord ongi nii, et veidi sättides võidakse öelda küll seda ja teist ja kolmandat, mis on viisakas, aga kusagil alateadvuses või kuskil sügavamal mõeldakse teisiti.
Näiteks võiks arvata, et spontaansema-noodiga on sedalaadi kommentaarid:
“omg, what a ugly looking bodybuilder…”
http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…5&phid=1269
“Kui niimoodi uurima hakata, siis inimestel on ikka naljakad lihased küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>”http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…d&phid=1868
Ega eesmärgiks polegi provotseerimine nende näidete toomisega, vaid pigem ideed näitlikustada, et tegelikult see kulturism inimese sügavamates tõekspidamsites niivõrd õige asi pole siiski.
august 17, 2007 at 6:46 e.l. #122575UmbIsik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Tegelt see on niisama jutt, et oikuirõve, aga endil silmad kilavad peas…
august 17, 2007 at 6:49 e.l. #122576hehee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Kui mina 12 olin, võisin rääkida siis, kui minult küsiti. Ilmselt just sellepärast jääbki mulle täiesti arusaamatuks, kuidas üks 12-aastane päevast-päeva näägutada saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimestega käitutakse ju nii nagu nad endaga käituda lasevad.august 17, 2007 at 6:59 e.l. #122578savi_
MemberMinul on see “saalinarkomaania” nii kaugele arenenud, et kui üle 2 päeva ei käi ehk siis kolm päeva näiteks, siis hakkan unes trenni nägema – oluline osa ikkagi minu elust ja harjumustest, üks hetk hakkab mõistus alateadlikult puudujääke unes kompenseerima.
august 17, 2007 at 7:38 e.l. #122582dirty scorpion
MemberMa elan veel oma vanemate juures ja peale mõnda aega jõusaalis käimist kui tulemused hakkasid rohkem silma paistma vingus ema mõnda aega et kas on vaja end nii suureks ajada, käed nii laiad, reied nii suured jms (kaal hetkel 95
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) kuid siis ta jäi vaikseks ja eile kui oli plaanipärane puhkepäev mitu korda küsis, kas ma trenni lähen.Ju siis hakkas uhkust tundma, et ma end selliseks pirakaks mürakaruks kasvatan end.Ja muidu tüdrukutele läheb ka rohkem peale kui vastassugu on ikka sportliku kehaehitusega
august 17, 2007 at 7:43 e.l. #122583Annika Pärtel
Memberpaljud räägivad siin tervisest ja tervest eluviisist aga kulturismi juurde käib ju ka paraku keemia… nii,et see tervise variant on kahe otsaga asi(iga jõusaalivend kes veidi pumpab ja arvab,et teeb kulturismi muidugi mitte,mõtlen tõsisemaid tegijaid selleall)Palju siin on tõsiseid tegijad? Enamus teevadki just enda jaoks, mitte eesmärgiga maaila lavasid vallutama minna….”Iga jõusaalivend” muidugi kulturismiga ka ei tegele- kes tahab alla võtta, kes lööb seal aega surnuks, kes loodab saalist naisi/mehi leida….
Ja miks eeldatakse, et iga suurem vend on kohe keemik? See ei ole eeldus selleks, et kasvada. Eesti tasemel võistlemiseks ei ole keemial kindlasti mõtet. Trenni saab ka puhtalt ja tervislikult teha, kartmata näha tulemusi.
august 17, 2007 at 7:53 e.l. #122586Gunnar
MemberMind on alati huvitanud, miks inimesed tegelevad kulturismiga. Võibolla toote siia ära oma individuaalsed põhjused, miks just kulturism võlub.PS. Ise käin jõuaalis jõu pärast, kulturismiga ei tegele.
mina nimetaks seda haiguseks,aga see on hea haigus
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.