Kulturism, miks?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kulturism, miks?
- This topic has 87 replies, 63 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
juuli 20, 2005 at 8:23 p.l. #56968
valus
Memberalguses selleks et kehalise tunnis paremini hakkama saada ,siis juba selle pärast et trenn andis hea meeleolu ,siis hakkas jõudu tulema ja lihas kasvama ..nüüd on nagu narko ei saa mitte maha jätta …uurin puurin ikka kuidas edasi areneda ja mida ta siis mulle annab..eks ikka meeleolu lihase, jõu, tervise , respecti , ja heh eks ta nii mõnelegile neiule meeldi ka
juuli 20, 2005 at 9:21 p.l. #56969susim
Memberyhinexin marek kalmuse jutuga:-)koik mis ta raakis on ka minu mottes voita ott kiivikas!
juuli 30, 2005 at 4:01 p.l. #57292RDK
Memberehk tugevus ja välimus on põhjused ?
juuli 30, 2005 at 6:03 p.l. #57300ranx
Memberpeaeesmärgiks on jõud, kuid ilusad lihased poleks ka pahad.
juuli 30, 2005 at 7:54 p.l. #57306nohik
MemberÜhel ilusal päeval kui pea jälle naisi täis oli jäin mõtlema kui kaunid nad ikka on… Ja siis mõtlesin edasi, et kui nemad pakuvad meestele sellist ilu et öösel und ei tule, siis peaksid mehed ka midagi vastu andma. Tundsin häbi, et nõnda ebasportliku eluviisiga olin.
Sel päeval muutus mu elu. Tegelen nõnda palju spordiga, kui on võimalik. Kui ühe päeva olen sunnitud kodus istuma ja mingit paikset tööd tegema, siis algavad juba südamepiinad ja ma tunnen, et on VAJADUS LIIKUDA, varem sellist asja ei olnud. Kui ma ennem läksin lihtsalt trepist üles ja mõtlesin, et siin võiks lift olla, siis nüüd ma olen murelik, kui trepp juba lõppeb. Astmeid võtan niimoodi, et tõstan end varvastega üles poole, et saaks jalalihaseid treenida….
Mõne aja pärast hakkasin lihaseid märkama, ka võhm oli meeletult tõusnud. Nüüd on spordi järele vajadus, ma ei suuda enam liikumata elada. Peale enda tühjaks rahmimist on nii hea tunne- meel on malbe ja ise tunnen, et olen midagi ära teinud. Saab rahuliku südamega magama minna. Alguses oli eelmise päeva trenni ka järgmisel hommikul tunda oli kohe hea ärgata, kui lihased ja kondid täiesti läbi olid ja end tõusma sundida tuli. Kahjuks seda enam ei ole. Keha on nõnda palju võimsamaks läinud, et võiksin vist lõpmatuseni spordile anduda.
Loodan, et suudan nüüd ka tüdrukutele midagi vastu pakkuda, kui siiani enda ahnete pilkudega vaid võtnud olin
juuli 31, 2005 at 8:03 e.l. #57330joey
MemberÜhel ilusal päeval kui pea jälle naisi täis oli jäin mõtlema kui kaunid nad ikka on… Ja siis mõtlesin edasi, et kui nemad pakuvad meestele sellist ilu et öösel und ei tule, siis peaksid mehed ka midagi vastu andma. Tundsin häbi, et nõnda ebasportliku eluviisiga olin.Sel päeval muutus mu elu. Tegelen nõnda palju spordiga, kui on võimalik. Kui ühe päeva olen sunnitud kodus istuma ja mingit paikset tööd tegema, siis algavad juba südamepiinad ja ma tunnen, et on VAJADUS LIIKUDA, varem sellist asja ei olnud. Kui ma ennem läksin lihtsalt trepist üles ja mõtlesin, et siin võiks lift olla, siis nüüd ma olen murelik, kui trepp juba lõppeb. Astmeid võtan niimoodi, et tõstan end varvastega üles poole, et saaks jalalihaseid treenida….
Mõne aja pärast hakkasin lihaseid märkama, ka võhm oli meeletult tõusnud. Nüüd on spordi järele vajadus, ma ei suuda enam liikumata elada. Peale enda tühjaks rahmimist on nii hea tunne- meel on malbe ja ise tunnen, et olen midagi ära teinud. Saab rahuliku südamega magama minna. Alguses oli eelmise päeva trenni ka järgmisel hommikul tunda oli kohe hea ärgata, kui lihased ja kondid täiesti läbi olid ja end tõusma sundida tuli. Kahjuks seda enam ei ole. Keha on nõnda palju võimsamaks läinud, et võiksin vist lõpmatuseni spordile anduda.
Loodan, et suudan nüüd ka tüdrukutele midagi vastu pakkuda, kui siiani enda ahnete pilkudega vaid võtnud olin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
vot, õige suhtumine, nii peabki… jäkta samas vaimus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 31, 2005 at 1:39 p.l. #57336E46
Memberpaljud räägivad siin tervisest ja tervest eluviisist aga kulturismi juurde käib ju ka paraku keemia… nii,et see tervise variant on kahe otsaga asi(iga jõusaalivend kes veidi pumpab ja arvab,et teeb kulturismi muidugi mitte,mõtlen tõsisemaid tegijaid selleall)
juuli 31, 2005 at 3:05 p.l. #57341kame
Moderatortuli pähe selline näide –
kui kellelgi on palju raha , kas ta tahab enda rikkusest lahti saada!
sama on inimkeha vormiga , millepuhul tuleb soov seda hoida!
juuli 31, 2005 at 8:35 p.l. #57355mardus
MemberEks sai mindud füüsilist vormi parandama aga tulemustest tekib motivatsioon:p
juuli 31, 2005 at 9:44 p.l. #57362pökk1
Membertreenin,et kalmusest suuremaks saada,teised on alles poisikesed
august 28, 2005 at 4:27 p.l. #58525geen1uz
Member1. Raskuste ületamine2. Tahtejõu arendamine
3. Sport+hea väljanägemine+tervis+hea enesetunne
4. Selg tuksis – vaja koguaeg ennast trimmis hoida, muidu hakkab valutama
mul samad põhjused, lisaks veel see et syda on terve … väga tähtis elu pikkuse määraja
august 28, 2005 at 4:51 p.l. #58527ROtter
Member1. Raskuste ületamine2. Tahtejõu arendamine
3. Sport+hea väljanägemine+tervis+hea enesetunne
4. Selg tuksis – vaja koguaeg ennast trimmis hoida, muidu hakkab valutama
mul samad põhjused, lisaks veel see et syda on terve … väga tähtis elu pikkuse määraja
august 28, 2005 at 5:18 p.l. #58530vormel
MemberMa ei tegele just kulturismiga, aga jõusaali tegemiste juures meeldib see tunne, mis tekib võimete piiril.Keha kurnatus on see, mis meeldib.
august 28, 2005 at 5:42 p.l. #58531Bulletproof
Membertreeningu ajal keha toodab sellist ainet nagu endorfiin. see tekitab mõnu ja heaolu tunde.
august 28, 2005 at 6:48 p.l. #58533Titaan
MemberNagu Swarts ütles ,et saab rahulduse naisega voodis nii saab ka rahulduse jõusejõusaalis.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.