Kulturism ja tervis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kulturism ja tervis
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
november 28, 2006 at 7:24 p.l. #8910
inside14
MemberLeidsin ühe artikli mis sobiks just algajatele lugeda vb saab selle isegi siia algaja ABC-sse panna vb ka natuke teksti muuta kuna mõned asjad erinevad.Kuid algajale hea, räägib ära põhitõed.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulturism ja tervis.november 28, 2006 at 7:53 p.l. #96653sdmartin
Memberpäris hea artikkel.aga mul tekkis küsimus ,et kas tõesti on treeningu intensiivsuse ,ehk vastupidavus ,kui kõvalt sa saad trenni teha on geenidega määratud.
november 28, 2006 at 8:10 p.l. #96654johann
MemberMul jäi ka silma see sama lõik, tsiteerin:
“Küsimus, kui palju peaks treenima, on samuti olnud pikalt vaidluse all. Tippkulturistid teevad trenni 2 tundi järjest ja 5-6 päeval nädalas, kuid sellise treeningplaani jälgimine on suur viga, arvestades kahte asjaolu. Esiteks sõltub treeningmahu taluvus geenidest – tavainimene ei suuda sellisest mahust taastuda. Teiseks kasutavad tippkulturistid sellise mahu taluvuseks keemilisi abivahendeid, mis sageli on keelatud ja kahjulikud.”
Siit loeb algaja välja, et enamik tippudest kasutavad keelatuid võtteid. Seega tõenäoliselt teeb järelduse, et tugevaks saada peab tingimata sööma kõike, mis on purgis ja pulbri kujul.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, et minu arvates oleks ikka mingit muud artiklit vaja. Sellist, kus oleks võimalikult objektiivselt seda kajastatud.
P.S. Ise ei tarvita ühtegi toidulisandit ja saan väga hästi hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2006 at 8:29 p.l. #96658Xero
MemberMulle meeldis see artikkel – prindin välja ja lähen nüüd lendlehti jagama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2006 at 11:37 p.l. #96667Ikkreh
MemberMulle meeldis see artikkel – prindin välja ja lähen nüüd lendlehti jagama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris hea artikkel jah oli, algajatele hea lugemiseks! Cäps sul pole printerit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pead siis minu juurde jälle tulema ja printima, siis jagame koos
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2006 at 4:44 e.l. #96672inside14
MemberNii, et minu arvates oleks ikka mingit muud artiklit vaja. Sellist, kus oleks võimalikult objektiivselt seda kajastatud.Sellepärast ma ütlesingi, et vb võiks natuke muuta ja juurde lisada midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2006 at 10:45 e.l. #96702johann
MemberMinu viga ei pannud seda tähele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2006 at 2:09 p.l. #96710veinikaarija
MemberMul jäi ka silma see sama lõik, tsiteerin:
Ent loeb algaja välja, et enamik tippudest kasutavad keelatuid võtteid.
Minu arust pole see küll mingi eriline saladus, et profid kasutavad keelatud ained.
november 29, 2006 at 2:11 p.l. #96711gmaster
Membermu arust oli mõnest kohast näha, et polnud väga profi poolt kirjutatud
aga noh
suures plaanis oli jutt enam-vähem okei
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.