KULTURISM EI OLE TURISM!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » KULTURISM EI OLE TURISM!
- This topic has 39 replies, 21 voices, and was last updated 13 years, 1 month tagasi by
Diver.
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2011 at 2:29 p.l. #286640
vend vähk
ModeratorMina olengi kulturism. :trollface:
Hea mees! Sa oled heal juhul keskmise tasemega bodypump
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kulturism on kunst.
Ksjuures väga hea lahendu- lihtne ja tabav. See on tõesti kunst!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris head motod siit läbi käinud minumeelest.
Tehke siis juba ka mingid vastava kirjaga promosärgid?
Sa tahaksid endale juba särki kirjaga: “Kulturism on kulukas”?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> detsember 6, 2011 at 3:47 p.l. #286398jorsik
MemberKulturism on purism
detsember 6, 2011 at 3:57 p.l. #286378gmaster
MemberSa tahaksid endale juba särki kirjaga: “Kulturism on kulukas”?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah, paluks üht sellist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2011 at 8:18 p.l. #318569Arnold
MemberKulturism on “kuul”!
detsember 6, 2011 at 9:10 p.l. #286089cc117
MemberKulturism on kustumatu
Kulturism on kurviline
Kulturism on kuradi hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulturism on kurnav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulturism on kuiv
Õigemini kulturistiddetsember 6, 2011 at 11:06 p.l. #286037vAleksei
MemberHea mees! Sa oled heal juhul keskmise tasemega bodypump
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ksjuures väga hea lahendu- lihtne ja tabav. See on tõesti kunst!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa tahaksid endale juba särki kirjaga: “Kulturism on kulukas”?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei kurda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, praegu keskmise tasemega bodypump, homme Mr. Olympia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> haha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aga teemasse: Kulturism on distsipliin.
detsember 6, 2011 at 11:48 p.l. #286008Arnold
Memberdetsember 7, 2011 at 8:29 e.l. #285884vend vähk
ModeratorÄkki siis juba: KULTURISTID ON KULDSED!
detsember 7, 2011 at 11:57 e.l. #285637seenjor
MemberKulturism see ongi elu!
Kulturism kuniks elu!
detsember 8, 2011 at 9:04 e.l. #284766Martin Mägi
MemberKulturism on idealism.
detsember 8, 2011 at 11:31 e.l. #284488Bonsuna
MemberKulturism = ENDORFISM. (raskekujuline sõltuvus)
detsember 8, 2011 at 3:05 p.l. #284090vend vähk
ModeratorKulturism = ENDORFISM. (raskekujuline sõltuvus)
Bonsuna võiks kunagi avada uue ühingu endistele ja veel tegutsevatele kulturistidele: AK
Ehk siis
ANONÜÜMSED KULTURISTID.
Kõik kulturistid istuvad ringis ja siis tuleb näiteks uksest sisse natuke häbelik Joker ning lausub väriseval häälel: “Tere, mina olen Joker ja ma olen kulturist!”
Teised vastavad kooris: “Tere Joker!”
Joker: “Ma teen seda igal nädalal, teinekord isegi mitu korda päevas, treenin nagu loom… olen kulturismisõltlane.”
Teised: “Me teame, mida sa tunned!”
Joker: “Ei tea te midagi!”
Teised: “Teame ikka küll…”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on täna kuidagi eriti lennukas mõttekäik. Pean vist ennast jõusaali maandama minema
detsember 8, 2011 at 3:50 p.l. #283867rennosport
MemberJätkuks:
Joker: minuga on nüüd kõik!
Teised: miks nii?
Joker: Manninen läheb homme soome laevale!
Teised: Mis sinust siis saab?
Joker: Ma ei tea!
detsember 9, 2011 at 2:31 p.l. #282783Bonsuna
MemberJätkuks:
Joker: minuga on nüüd kõik!
Teised: miks nii?
Joker: Manninen läheb homme soome laevale!
Teised: Mis sinust siis saab?
Joker: Ma ei tea!
Oi kurja, memmekal on ikka ora ######.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samahästi võiks selle AK ringis sina istuda ja uluda, et minuga on nüüd kõik kuna emme keeldus mulle süüa tegemast. Sry, aga just sellise memmeka pildi sa endast oled viimase pooleteise aasta jooksul mil sind tean, maalinud.Sõnaga – ulu vähem väike sitakott.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Haigemat venda pole fitness.ee foorumi ajaloo jooksul küll kohanud kui seda sina oled. Jahub ja jahub ja ei saa oma elu elatud kuidagi.Lõpetuseks põrutaks siia sinu ebajumala sõnadega: TRAMAIVÕI RSK!
detsember 9, 2011 at 2:36 p.l. #282760Bonsuna
MemberBonsuna võiks kunagi avada uue ühingu endistele ja veel tegutsevatele kulturistidele: AK
Ehk siis
ANONÜÜMSED KULTURISTID.
Kõik kulturistid istuvad ringis ja siis tuleb näiteks uksest sisse natuke häbelik Joker ning lausub väriseval häälel: “Tere, mina olen Joker ja ma olen kulturist!”
Teised vastavad kooris: “Tere Joker!”
Joker: “Ma teen seda igal nädalal, teinekord isegi mitu korda päevas, treenin nagu loom… olen kulturismisõltlane.”
Teised: “Me teame, mida sa tunned!”
Joker: “Ei tea te midagi!”
Teised: “Teame ikka küll…”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on täna kuidagi eriti lennukas mõttekäik. Pean vist ennast jõusaali maandama minema
Milleks? Seda sõltuvust pole mõtet ja ei tohigi ohjata, seda sõltuvust tuleb levitada nagu mõned Jumalasõna levitavad. Muide seda me teeme niina, ka sina Imre oma tegemiste kajastamisega siin ja veel mõnel lehel. Samuti on suureks motivaatoriks noortele ja kindlasti mitte ainult, sinu tulemused mis oled spordis saavutanud.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.