Skip to main content

Kulturism Eestis

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kulturism Eestis

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    E46
    Member

mulle käib isiklikult pinda see,et Ott räägib,et sööb ainult no1 ja WDGP’d ning kaerahelbe putru hommikuks ja palju liha ning ongi selline… no tere jutt :???:”>

Kalmus ikka vägev ja suur ning pikka kasvu mitte mingi kämbu

E46
    Member

muidu mul ple ta vastu midagi… kui kellelgi selline mulje jäi :???:”>

Marek Kalmus
    Member

Jah Arnold sina ja Ott ei hääletanud, aga kas sa minu kaitseks sõna võtsid või Ott??? Ma kirjutasingi, et saatsin paberid hiljem ja olen selles süüdi ja karistuse ära teeninud. Aga KAS KAKS AASTAT ? Kas kõik niiöelda minu vastu hääletajad teadsid et need paberid on olemas.? Jah reeglid on reeglid. Aga olgem ausad, ma ju ei kasutanud dopingut et enda tulemust parandada. Ja sellest lähtudes anti mulle 2 aastat selle eest, et ma oma pabereid kohe kontrollis ei esitanud. Ma saan aru, et kui järgida rangeilt reegleid siis ei ole mul midagi kõssata, aga kas nii ikka oli õige, lisaks veel kogu see meediakära. Üldsuse silmis olen ma ju nüüd lootusetu keemik… Sinu võimuses Arnold oleks olnud seda asja siluda, just nii nagu üks president enda sportlasi peaks kaitsma, aga ei sinul ega tervel Eesti kulturismil polnud mind tarvis.

Arvan, et ühegi teise alaliidu juht ei oleks oma sportlast sellise juhuse puhul niimoodi ÜKSI JÄTNUD. Oleksid ju võinud mind kas või ajakirjanduses kaitsta kui ma sulle ikka “sümpaatne”??? olen, nagu sa kirjutad.

Ilusaid unenägusid! :???:”>

Tim
    Member

hugo boss : kui sinu jaoks on mass no.1 hindamiskriteerium siis ei ole sa vist aru saanud, mida tähendab kulturism tänapäeval.

ja ma olen raudselt kindel, et sulle ei meeldi Ott sellepärast kuna sa ei tohi enam siin foorumis oma usa toodetega kiidelda.

kui sulle see foorum nii vastukarva on, miks sa siis üldse siin sõna võtad? täiesti vabalt võid iga kell oma konto kustutada ja rahu majas. sellest ei ole kellegile mingit vahet kas sa oled selle foorumi liige või mitte.

edit: hb—>hugo boss

joker
    Member

:???:”>

Jube sõdimine käib. Kui Te poisid suudaksite seda energiat, mida te siin kraaklemise peale raiskate, jõusaalis realiseerida, siis olen ma üpris kindel, et varsti me ei peaks rääkima ainult kahest imemehest siin Eestimaa kulturismi maastikul.

Raul1
    Member

Olen Marek Kalmuse jutuga igati nõus. Marek on ju ennast ise üles töötand oma enda rahadega ning tulnud igasugustel võistlustel väga headele kohtadele. Praegu hakkab Tallinnas toimuma ärimeeste kulul osadest poistest nn. kulturistide treenimine. Maailm on hukas. Ise peaks ikka hakkama saama. Ma ei kujuta ette, mis 100 aasta pärast toimub.

Mis puutub sellesse, et Kalmus 2 aastat võistluskeeldu sai, siis ma usun, et ta pakub peale 2 aastast kõvat lihasmassitreeningut väga tugevat konkurentsi Ott Kiivikale, ja suure tõenäosusega võidab ka teda. Imelik et 90 kg- ne vend kogu aeg 115….125kgst venda võidab. Ei tea ,mida need kohtunikud sääl hindavad küll.

hinnatakse mitte ainult massi, vaid ka proportsioone ja reljeefi. Mass ei ole veel k6ige t2htsam.

TANK
    Member

hugo boss : kui sinu jaoks on mass no.1 hindamiskriteerium siis ei ole sa vist aru saanud, mida tähendab kulturism tänapäeval.

Aga vat nii ju ongi Timmikene….

miks muidu on Ronni Mr. Olympia mitte aga Dexter Jackson?

eints
    Member

Aga vat nii ju ongi Timmikene….

miks muidu on Ronni Mr. Olympia mitte aga Dexter Jackson?

väga hea tähelepanek TANK, proportsioonid on dexteril fantastilised. Ja see kõht…

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.