külmad põlved
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » külmad põlved
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
inside14.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2005 at 7:18 p.l. #3813
mait00
MemberMa käin 5 korda nädalas jõusaakis ja igakord hakkavad põlved külmetama eriti meeldiv see ei ole, mis võiks olla põhjuseks ja kas mingi põlvesidemed oleks head soojendajad.
veebruar 2, 2005 at 7:20 p.l. #46950jolkipalki
MemberOn olemas nn soendus sokid.
Küsi spordipoodidest.
Teine variant – pikad püksid
veebruar 3, 2005 at 10:44 e.l. #46986mait00
MemberTänan vastuse eest
veebruar 3, 2005 at 11:47 e.l. #46990ero
Memberkuule, see on huvitav mure. Polegi kuulnud, et kellelgi põlved külmad oleksid.
Räägi sellest lähemalt.
veebruar 3, 2005 at 12:15 p.l. #46992Rebane
Keymasterkuule, see on huvitav mure. Polegi kuulnud, et kellelgi põlved külmad oleksid.Räägi sellest lähemalt.
Mnjaah..
Isegi mul (kõval trennimehel, kui selisel) on see mure olnud.
See näitab, et põlved on tuksis. Mäletad neid aegu, kus kehalisetunnis käisid õhukeste pükstega talvel jooksmas ning kevadel lühikeste pükstega õues jalkat tagumas ning õpetaja ütles, et see keerab põlved tuksi ja sa naersid kelmikalt ja targalt, et ei juhtu midagi…
Well guess what…
Tal oli õigus. =o) Mul oli kah sageli korvpallimängimise ajal põlved külmad. Ei saaks päris öelda, et nad just õhtal omadega on, aga eks aeg näitab.
Nii et rahvas – kandke pikka dressi ja tehke alati soojendust.
Edu!
märts 29, 2006 at 2:46 p.l. #77876Mr.Y
MemberÜks päev trenni ajal, pulss üleval, keha ”kuum” et natuke higistan ja siis kuidagi läksin käega põlve pihta ja tundsin et põlved on täitsa jahedad. Kas see on normaalne? See oli muidugi ülakeha trenn, aga olen kuulnud midagi et põlved peavad soojas olema või muidu võivad valutama hakata…
Siis otsisin lugesin, leidsin põlvesidemete soovitusi. Aga kas neid üldse sellel eesmärgil kasutatakse? Ma tean ainult et profid seovad selleks et rohkem jõuaks kükkida 1 kordust… aga kas need muidu aitavad peale soojas hoidmise kuidagi siis vigastusi ka vältida? Mõtlen tavalisi elastik sidemeid apteekidest, et äkki peaks endale siis ka soetama. Ja kui põlved nö külmad on, siis peaks ülakeha trenni ajal ka neid peal kandma?
märts 29, 2006 at 2:49 p.l. #77877Rihostern
Membereks neil on kindasti mingi mõte olemas , aga see et põlved külmad on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> küllap ,et jõusaal ka veits jahe ja ei tee jalgadele midagi mis sooja annaks …märts 29, 2006 at 3:08 p.l. #77882maximus89
MemberEga põlves polegi mingeid lihaseid, mis soojaks läheksid.Lihased on meie keha soojatootjad ja minuteada pole põlve välisel osal ühtki lihast.
märts 29, 2006 at 3:17 p.l. #77888jrx
MemberSoojendust teed ikka jalgadele ka sellel päeval?
märts 29, 2006 at 3:57 p.l. #77898inside14
MemberMuidugi võid osta tavalise sideme aga ma ei näe sellel mingit mõtet, pealegi kui kasutada tavalist sidet siis ta annab liiga palju järele ning see pole ju hea kui kükki teha kuid mingilmääral vist toetab siiski.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.