Külma ilmaga napis riietuses jooksmine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Külma ilmaga napis riietuses jooksmine
- This topic has 12 replies, 12 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
sdmartin.
-
AutorPostitused
-
november 6, 2005 at 11:23 p.l. #5644
Vahue
MemberOlen juba kuu aega lühikeste riietega jooksmas käinud.Jooksen u 10 kilomeetrit lühikeste pükste ja ilma varrukateta särgiga.Kohe trepikoja uksest välja ja jooksma.Seetõttu pole külm kontide vahele hakanud.Pealegi karastan end iga päev vannis külma veega.Viimati sai oktoobri keskpaigas Järva-Jaani tehisjärves ujumas käidud!
Samas olen oma tuttavatelt etteheiteid saanud,stiilis et mida lolli sa teed,et see pole üldse tervisele hea.Mina jälle arvasin,et lisaks võhmale see ka karastab.
Mida teavad asjatundjad sellest rääkida.Kas vastab tõele,et tuul puhub jalgadest läbi ja vanas eas on jalad haiged.Kui otstarbekas on napis riietuses jooksmine?Kas miinused kaaluvad üles positiivse.Rääkige kõike,mida teate sellest.Ei taha teadmatuses oma tervist ära rikkuda.
Ootan asjatundjatelt huviga vastuseid.Niisama spekuleerimist ei soovi.
november 7, 2005 at 7:45 e.l. #61573Rebane
KeymasterNo päris VANA mõõtu ma välja ei anna aga oma külmadest põlvedest olen ma ka varem rääkinud. (http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=4084&hl=põlved)
Karastamine karastamiseks aga ei tasuks lollusi teha ja asja ekstreemseks viia. Ega ka talisuplejad kohe auku ei hüppa – ennem ikka võimlevad oma pooltundi ja teevad soojendust. Nii et võta asja mõõdukalt.
november 7, 2005 at 8:11 e.l. #61729joey
Membervennal oli kunagi sikkel. ta sõitis sellega ka talvel ja noh külm tuul ju puhul kogu aeg põlvedelt ja igaltpoolt läbi ja ta pärast ka kurtis kogu aeg et tõustes jne põlved valutavad. see mure oli tal päris pikalt, lõppes aga siis kui sikli paha müüs. ta pani vist isegi sõitmise ajal salli ümber põlvede, et külm ei hakkaks.
niiet vist ikka see külm mõjutab omajagu põlvi.
november 7, 2005 at 9:19 e.l. #61730bohemianrhapsody
MemberOlen juba kuu aega lühikeste riietega jooksmas käinud.Jooksen u 10 kilomeetrit lühikeste pükste ja ilma varrukateta särgiga.Kohe trepikoja uksest välja ja jooksma.Seetõttu pole külm kontide vahele hakanud.Pealegi karastan end iga päev vannis külma veega.Viimati sai oktoobri keskpaigas Järva-Jaani tehisjärves ujumas käidud!Samas olen oma tuttavatelt etteheiteid saanud,stiilis et mida lolli sa teed,et see pole üldse tervisele hea.Mina jälle arvasin,et lisaks võhmale see ka karastab.
Mida teavad asjatundjad sellest rääkida.Kas vastab tõele,et tuul puhub jalgadest läbi ja vanas eas on jalad haiged.Kui otstarbekas on napis riietuses jooksmine?Kas miinused kaaluvad üles positiivse.Rääkige kõike,mida teate sellest.Ei taha teadmatuses oma tervist ära rikkuda.
Järva-Jaani tehisjärv on tegija.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2005 at 1:10 p.l. #61744Vahue
MemberKarastamine karastamiseks aga ei tasuks lollusi teha ja asja ekstreemseks viia. Ega ka talisuplejad kohe auku ei hüppa – ennem ikka võimlevad oma pooltundi ja teevad soojendust.Et see on siis lollus?Mind inspireeris üks mees mu trepikojast,kes käib iga päev lühikeste riietega jooksmas.Olgu ilm milline tahes,tema on ikka platsis.Nüütd tuleb välja,et mees teeb tühja.
Mis need talisuplejad siis puutuvad?Loomulikult teen ma enne jooksmist soojendust,kuidas siis muidu.Ega ma päris sandiks ka end joosta ei taha.Ja enne külma veega karastamsit teen ma võimlemisharjututsi.
Nii et võta asja mõõdukalt.Kuidas sellest aru saada?Kas siis on otstarbekas teha või mitte?
vennal oli kunagi sikkel. ta sõitis sellega ka talvel ja noh külm tuul ju puhul kogu aeg põlvedelt ja igaltpoolt läbi ja ta pärast ka kurtis kogu aeg et tõustes jne põlved valutavad. see mure oli tal päris pikalt, lõppes aga siis kui sikli paha müüs. ta pani vist isegi sõitmise ajal salli ümber põlvede, et külm ei hakkaks.niiet vist ikka see külm mõjutab omajagu põlvi.
Tean täpselt analoogset juhtumit.Praeguseks on see mees umbes 60nene invaliid.Ta sõitis ka nooruses talvel mootorrattaga ja rikkus niiviisi enda põlved ära.Hiljem tekkis põlve sisse koguni mäda ja põlvele pidi tegema mitu operatsiooni.Praegu on ta jalas mingid kruvid ja poldid.Selline asi ajab küll hirmu nahka.
Järva-Jaani tehisjärv on tegija.On küll!Aga ma ei saa aru,miks teil seal nii vähe rahvast käib.Vanasti käis ikka palju,aga mida aeg edasi,seda vähem inimesi käib.Augustis olid veel kohati soojad ilmad,aga tihtilugu leidsin end üksinda ujumas!Milles asi on?Olen kuuulnud mingeid jutte,et see vesi on mustavõitu.Minu arust on see üks kõlakas!Järva Teatajas tehti ükskord Järvsamaa veekogude test ja J-J tehisjärv oli igati tasemel.
Suur tänu,kes te postitanud olete.Aga ootan suure huviga veel postitamata jäänud postitusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 12, 2006 at 7:48 p.l. #94897Tasuja89
MemberJa külm meeldib mullegi, külmad Duššid(talvisel ajal on see ikka päris miinuskraadi piirimail) ujumas sai kevadel käidud. Mulle meeldib, tervis püsib korras ning külmad vannid pidid hästi unetuse vastu aitama, stimuleerib ülekogu keha punkte.
november 13, 2006 at 4:07 e.l. #94918TANK
MemberTuleb meelde vana laul:
Tõusen vara
(Traditsionaal)
1. Külma-kuuma ei karda ma
Arstid-doktorid imestavad ka
Miks ma iial haige pole,
Miks ma ikka tervem olen
Lastest neist kes mulle tuttavad
Ref: See on sest, et tõusen vara
Hästi võimlen ma ja harjutusi teen
Sest et püsivalt iga päev on vaja
Karastada end kraanivees
2. Ikka endale valin raske töö
Vapralt püüan ja kõhklema ei löö
Töötan väsimatult aina
Kui käib võistlus, võidan mina
Liuglen jääl, ei külmast värise
Ref: See on sest, et tõusen vara
Hästi võimlen ma ja harjutusi teen
Sest et püsivalt iga päev on vaja
Karastada end kraanivees
november 13, 2006 at 7:19 e.l. #94922Flex250
MemberOlen juba kuu aega lühikeste riietega jooksmas käinud.Jooksen u 10 kilomeetrit lühikeste pükste ja ilma varrukateta särgiga.Kohe trepikoja uksest välja ja jooksma.Seetõttu pole külm kontide vahele hakanud.Pealegi karastan end iga päev vannis külma veega.Viimati sai oktoobri keskpaigas Järva-Jaani tehisjärves ujumas käidud!Samas olen oma tuttavatelt etteheiteid saanud,stiilis et mida lolli sa teed,et see pole üldse tervisele hea.Mina jälle arvasin,et lisaks võhmale see ka karastab.
üks selline tola oli Viljandis-talvel kylma pakasega tuiskab ja yx hullike jooxeb iga hommik bussijaama juures lyhikestes pyxtes ja T särgis. selline asi ajas naerma kyll ikka et on ullikesi nigu tahax teistele midagi näidata mis masti mees ta omaarust on. oleks et tyyp teeks kuskil seda omaette maal või jääaugus supleks aga kutt pani kesklinnas bussijaamast mööda nii hommikuti- tõeline tola minuarust!
november 13, 2006 at 7:34 e.l. #94923Andreaz
Memberüks selline tola oli Viljandis-talvel kylma pakasega tuiskab ja yx hullike jooxeb iga hommik bussijaama juures lyhikestes pyxtes ja T särgis. selline asi ajas naerma kyll ikka et on ullikesi nigu tahax teistele midagi näidata mis masti mees ta omaarust on. oleks et tyyp teeks kuskil seda omaette maal või jääaugus supleks aga kutt pani kesklinnas bussijaamast mööda nii hommikuti- tõeline tola minuarust!see on jah mõtetu veidrus. niimoodi esineda
november 13, 2006 at 10:10 e.l. #94911Davinson
Membernu minul on võimalus omadest kogemustest rääkida…….nimelt olin kõva jooksu mees , käisin 2 ja pool aastat jutti (ka talvel) peaaegu iga päev väljas jooksmas 6-10 kilti, oli ilm sis milline tahes…. lühikesi dresse küll polnud aa olid öhukesed pikad dressid , et väga vahet pole…… soendust ei teinud kunagi……. esimesesd kaks aastat polnud nagu midagi häda … aa eelmine aasta jaanuaris -veebruaris nende kuulsate -25 kraadiste kõlmadega tundsin et jooksu ajal hakkasid põlved valutama ….. ja jõusaalis jalgu treenides julmalt ragisema… treener ütles et olen liigse jooksmisega külmas ja ilma eelnev soenduseta põlved juba vaikselt peesse keerand, soovitas jooksmise asemel sõita ratast või rulluisku, või teha kaldega kiirkõndi, alati peab soendust tegema, jalgu treenides hoian põlvedel sidemed peal- hoiab soojas ja toetab, võtan glükoosamiini juba pool aastat , küki asemel teen jalapressi…. jooksmas käin ikka vahel aaa külmade ilmadega ikka siseruumis … valu jooksmise käigus on era kadunud aaa ragin on kõll ikkahull põlvedeskasvõi jalapressi tehes……… veits kahju on , hing ihkab välja jooksmaaa päris sandik ei taha ka jääda 20 aasta pärast …… hea et veel varajases faasis sain asjale pihta…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2006 at 11:59 e.l. #94930Heix89
MemberKülm ei tee liigestele head! Oled kunagi mõelnud, miks soojendust tehakse enne trenni? Sest külmana on väga kerge lihaseid-liigeseid vigastada.
november 13, 2006 at 1:14 p.l. #94934Kuup
MemberPõlvesidemed ümber
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2006 at 3:44 p.l. #94949sdmartin
Membervennal oli kunagi sikkel. ta sõitis sellega ka talvel ja noh külm tuul ju puhul kogu aeg põlvedelt ja igaltpoolt läbi ja ta pärast ka kurtis kogu aeg et tõustes jne põlved valutavad. see mure oli tal päris pikalt, lõppes aga siis kui sikli paha müüs. ta pani vist isegi sõitmise ajal salli ümber põlvede, et külm ei hakkaks.niiet vist ikka see külm mõjutab omajagu põlvi.
mõten seda,et kui nahast talveriietus seljas on,kas siis ikka puhub läbi ve?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.