Skip to main content

külgmised kõhulihased

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » külgmised kõhulihased

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    RixRaxPox
    Member

oleks vaja külgmiste kõhulihaste jaoks harjutusi, mida saaks sooritada kodustes tingimustes.

tänan juba ette!

Arnold
    Member

Lihtsaim harjuts; võta harjavars turjale ja tee istudes kerepöördeid , pea hoia otse, keeruta ainult keha. Väga lihtne ja kättesaadav kõigile.

RixRaxPox
    Member

kas see harjavars liiga kerge ei ole? tundub kuidagi vähe efektiivne. ootaksin veel harjutusi.

ercman
    Member

1.seisa jalad õlgade laiuselt, võta midagi rasket kätte, (no väga hää oleks sangpomm, kui seda pole võta midagi võimlikult rasket ja väikest.)

hoia seda raskust ühes käes ja siis hakka keha kallutame paremale ja vasakule.

2.teed umbes nagu kõhuluhaseid ainult keerad enda külili hea oleks kui sul on midagi puusade alla panna mingi pehme tool või midagi sellist, et suurendada liigutuse amplituudi ja siis jalad radika alla ja tegema, liigutus peaks välja nägema u nagu eelmise harjutuse puhul.

3. no ja kasuta ka seda harja harjutust kuid raskus peaks tõesti suurem olema

otsi enda jaoks parimad variandid ja anna tuld, kui korralikult teed, siis sust järgmine päev tomatikastjat pole, esimene kord jäävad küljed väga valusaks.

EDU

robot
    Member

harja asemel võid ka kangi kasutada

madis_r
    Member

Võta raskus kätte ja teine käsi pane kukla taha, et ei kasutaks seda vastukaaluna. Istudes võib ka teha. Raskus sõltub sinu jõust, 70kg on enam-vähem.

ercman
    Member

tahad öelda, et 70 kg on seda harjutust algajal enamvahem teha, või ma saan valesti aru. Mina ütleks et tähtsam on liigutuse kvaliteet, et ikka õige asi töötaks pole ju mõtet mingi rämeda raskusega kuidagimoodi vägistada. Tähtis, et ikka küljed töötaks. Ma ei tea selle rixraxi taset, aga pakun, et alustada tuleks u 20-25 kiloga, no ja ta ütles ju et teeb seda kodus, kust ta küll 70 kg võtab, hakkab vanaema käe otsas vinnama va.

tahaks neid mehi näha kes seda harjutust 70 kg teevad.

RixRaxPox
    Member

ega kodus tõesti kuskilt seda raskust võtta pole. kangki puudub. ainus mis mul on, on 2 viie kilost hantlit. on neist ka kasu kuidagi?

ercman
    Member

kui saa maal elaks oleks asi ju lihtsam, sääl tavaliselt vedeleb igast raudesemeis rohkem, aga arvan, et elad linnas. No need kaks 5 kilost võid mingi paelaga kokku siduda ja saad veits ikka teha, aga muidugi on sellest vähe. Ühesõnaga kui tahad suureks ja rugevaks saada siis kas osta endale kang, pink ja 2×15 kg hantlid, mis on muidugi suht kallis laks või mine jõusaali. Sest olgem ausad 5 kilostest hantlitest on ühele meheli lihtsalt liiga vähe. Edu.

ercman
    Member

no radikas sul ikka kodus on, mingi pehme kattega tool või dumba kah ikka leidub. Siis tee seda teist harjutust jalad radika alla, siis külili, puus mingi pehmema tooli peale ja tegama u nagu need kerekallutusedki.

Kuljelihased laksib ka lihtsalt kõhulihaste treenimine eriti kui teed kerepöördega.

hixhaxhox
    Member

kle ma olen ise juba 7 aastat atleet ja mul on sellised külgmised kõhulihased,et oioioi.tee nii:mine pikali maha(selili)pane jalad kappi ja pane pähe ästi suur raskus mingi 70kg või midagi,ja siis hakka oma varbaid liigutama(ps.tulemused on näha juba paarist korrast)nägin selle kirjaga palju vaeva,nii et proovi see asi kindlasti järgi.EDU!

shinobi
    Member

Tee nagu tavalise istessetõuse, aga aseta kõverdatud jalad külili maha nii et selg jääb ikka ilusti vastu maad ja tee istessetõuse, kui jalad on vasakule vastu maad treenid paremat kylge ja vastupidi.

joey
    Member

minu meelest treenib kere kallutamine ühele ja teisele poole rohkem “sangasi”, mitte aga kõhulihaseid. minul hakkasid küll sangad rohkem kasvama. külgmiste kõhulihastel pole mingit kunsti mu meelest. nt mina teen jalatõsteid, et suunan põlved ühele poole ja siis teiselke poole. ja keretõstetel samamoodi, et kord küünarnukiga ühele ja siis teisel poole põlve. niimoodi võtab läbi nii külgmised kui keskmised kõhulihased, niiet mul vähemalt pole vajagi eraldi keskmiseid treenida, iga kõhutrenn saavad mõlemad.

kriskoix
    Member

Mis lihased need ”sangad” veel on?

joey
    Member

no ma ei tea kuidas nende nimetus on. olen kuulnud et sangadeks kutsutakse. no ńeed asjad mis puusadest üleval pool on. ma tegin ka kunagi neid kere kallutamist ja siis läksidki need “sangad” sitaks suureks ja lõpetasin selle kama ära

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.