“Külastajate küsimused” alamfoorum minema?
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » “Külastajate küsimused” alamfoorum minema?
- This topic has 31 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
november 8, 2008 at 12:55 p.l. #171443
timo116
Memberise olen selle idee vastu.Ja põhjenda ära miks sa vastu oled…
november 8, 2008 at 12:58 p.l. #171444Alexander Andrusenko
ModeratorKas te ei arva, et siis hakatakse liiga palju uusi kontosid tegema? Keegi kes möliseda tahab, teeb uue konto jne. Üldiselt, kes ikka möliseda tahab, see seda ka teeb. Aga see on vaid minu arvamus:)Neid saab üldiselt IP järgi bännida, kui asi käest ära minema hakkab.
Aga kes on vastu, võiksid vähemalt oma seisukohta argumenteerida – miks vastu? Ainult selle tõttu, et mitte alessandrole pugeda või on mingeid muid põhjuseid ka?
november 8, 2008 at 1:08 p.l. #171445Tuki
Memberkuigi teatud piirides võiks Alessandro huumorisoont omada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tean, et see postitus läheb ka kohe kustutamisele, aga ma pidin seda ütlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2008 at 1:15 p.l. #171449Alexander Andrusenko
Moderatorkuigi teatud piirides võiks Alessandro huumorisoont omada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tean, et see postitus läheb ka kohe kustutamisele, aga ma pidin seda ütlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli vihje sellele, et need teemad on tegelikult naljakad? Nojah, siis mul ei ole tõesti huumorisoont.
november 8, 2008 at 1:24 p.l. #171451undisputed
Membermis ära poe…närvi ajavad juba need täielikud jobutused teemad, kui inimene tahab midagi küsida ja abi saada…ta registreerub, mitte ei hakka mingit oma aruga Vaimukat paska siia tekitama…Paljudes foorumites ongi nii, et kui sul on üks kaks küsimust ja sul pole plaanis olla aktiivne külastaja, siis ei soovitatagi registreeruda. Milleks ma peaks registreeruma, kui ma tahan võib-olla korra aastas midagi küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma juba ootasingi kuna see nõiajaht siin lk. algab. Kes poomisele, kes tuleriidale, kes mahalaskmisele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2008 at 1:31 p.l. #171453Alexander Andrusenko
ModeratorPaljudes foorumites ongi nii, et kui sul on üks kaks küsimust ja sul pole plaanis olla aktiivne külastaja, siis ei soovitatagi registreeruda. Milleks ma peaks registreeruma, kui ma tahan võib-olla korra aastas midagi küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma juba ootasingi kuna see nõiajaht siin lk. algab. Kes poomisele, kes tuleriidale, kes mahalaskmisele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingis mõttes on võib-olla tõesti nii, et inimesel ei ole mõtet registreeruda 1-2 postituse pärast. Samas, registreerimine ei ole üldse keeruline ja tükki küljest ei võta. Foorumi andmebaasiga ei juhtu ka midagi hullu, kui sinna paarsada kasutajat juurde tuleb. Küll aga annab ilma registreerimata postitamise võimalus karistamatuse tunde ja inimesed saavad anonüümselt igasugust jama ajada.
november 8, 2008 at 1:33 p.l. #171454Tuki
MemberSee oli vihje sellele, et need teemad on tegelikult naljakad? Nojah, siis mul ei ole tõesti huumorisoont.absoluutselt mitte kõik. Vaimukamad võiks alles jätta, kui foorumiskasutajatele see meeldib, et see foorum liialt tõsiseks ei muutu.
november 8, 2008 at 1:42 p.l. #171389undisputed
MemberMingis mõttes on võib-olla tõesti nii, et inimesel ei ole mõtet registreeruda 1-2 postituse pärast. Samas, registreerimine ei ole üldse keeruline ja tükki küljest ei võta. Foorumi andmebaasiga ei juhtu ka midagi hullu, kui sinna paarsada kasutajat juurde tuleb. Küll aga annab ilma registreerimata postitamise võimalus karistamatuse tunde ja inimesed saavad anonüümselt igasugust jama ajada.Eks neid jobusi ole ja tule ikka, see on paratamatus. Reegline sellistele postidele ei vastata ja nad kaovad. Kuid mul isiklikult on sellest registreerumisest suht villand. Kui tahad kuhugi mida kirjutada või küsida, siis registreeru. Kes krt, suudab neid kõiki paroole ja kasutajaid tänapäeval meeles pidada.
november 8, 2008 at 2:30 p.l. #171438timo116
Memberabsoluutselt mitte kõik. Vaimukamad võiks alles jätta, kui foorumiskasutajatele see meeldib, et see foorum liialt tõsiseks ei muutu.No jah…aga ega se spordiala, mida me kõik harrastame pole ju mingi nalja tegemine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2008 at 2:31 p.l. #170723timo116
MemberEks neid jobusi ole ja tule ikka, see on paratamatus. Reegline sellistele postidele ei vastata ja nad kaovad. Kuid mul isiklikult on sellest registreerumisest suht villand. Kui tahad kuhugi mida kirjutada või küsida, siis registreeru. Kes krt, suudab neid kõiki paroole ja kasutajaid tänapäeval meeles pidada.Endal küll sellist probleemi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2008 at 2:32 p.l. #170710Martti K.
MemberNooh, ega see, et treening ise on tõsine teema, ei tähenda, et arutelu ei võiks olla rohkem avatud ja ka vahel huumorit lisatud
november 8, 2008 at 2:37 p.l. #170704timo116
MemberNooh, ega see, et treening ise on tõsine teema, ei tähenda, et arutelu ei võiks olla rohkem avatud ja ka vahel huumorit lisatudseda nüüd muidugi…natuke nalja ei tee paha…aga see nali, mida tullakse küsima, et kas METAANI võiks hakati kasutama…mis arvate…No anna andeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2008 at 2:49 p.l. #66440Tuki
Memberseda nüüd muidugi…natuke nalja ei tee paha…aga see nali, mida tullakse küsima, et kas METAANI võiks hakati kasutama…mis arvate…No anna andeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul veaks küll suunurgad nats kõrgemale, kui keegi tõsimeeli sellise küsimuse esitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2008 at 2:55 p.l. #65114timo116
Membermul veaks küll suunurgad nats kõrgemale, kui keegi tõsimeeli sellise küsimuse esitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No seda nüüd muidugi aga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> krt…ajuvabadus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võtku lugegu ja uurigu enne asja kohta kui tahavad võtma hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2008 at 3:49 p.l. #167387Alexander Andrusenko
ModeratorNalja võib ju Vabas foorumis teha – enam-vähem selleks ta ju tehtud saigi. Kui aga tõsisemas foorumis keegi nalja teeb ja sellele järgneb 3 lehte järelmääkimist (kõik lähevad naljaga kaasa), siis tulemus on see, et kogu teema läheb käest ära ja teema algataja enam midagi kasulikku sealt ei saa. Ma ei kustuta kõiki nalju. Kui keegi teeb normaalse nalja ja terve foorum ei hakka sellele kaasa mängima, siis las ta olla. Siiski on tavaline see, et kui keegi teeb ühes teemas nalja, siis kõik ülejäänud peavad enda pühaks missiooniks ka midagi vaimukat kaasa öelda, mis ei ole küll põhimõtteliselt halb, aga teema informatiivsus algataja jaoks hakkab järsku vähenema.
Ma olen seda juba ühes teises alessandrovastases teemas kommenteerinud ja jään oma seisukohale kindlaks. Aga praegu ei ole jutt sellest, kui keegi normaalses (mitteananonüümses) foorumis nalja teeb, vaid jutt käib ikkagi anonüümsetest “naljameestest”.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.