Tere! Olen suhteliselt algaja igasugu jõuharjutuste osas. Sooviksin teada, milline on õige kükkimise tehnika (kaasa arvatud ühel jalal kükk). Kas vastab tõele, et kangi võib hakata jalgade tugevadamisel kasutama siis, kui teed ära 10 ühejala kükki?
ma ei tea pole nagu lambist yhejala kykke eriti viitsind teha. kykke tehes pead iagatahes jalad nagu 100% soojaks tegema…vastasel juhul hakkad mees tundma mis t2hendab valu…hehe usu mind tean omast peast
Ise pole küll ühtegi ühejalakükki teinud,kuid kangi ikka kasutan jala treenimisel ikka igatähes hoia selg sirge kükkimise ajal ja hea oleks kui kandade all oleks miski ketas:)
No kui ikka täitsa algaja oled siis tee algul poolkükke kangiga ja siis mõne aja pärast täis kükke ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
On ikka imelikud küsimused. Inimesed miks te küsite nii lolle küsimusi, siit foorumist ei ole enam ühtegi asjalikku küsimust kui siis ainult mõni. Mõelge enne kui küsite !!!
Mait00, sina võibolla oled jah siin üldse foorumi kõige targem ja tead kõiki vastuseid aga ma ei saa hästi aru miks inimene, kes tahab trenni hakata tegema, ei võiks küsida näpunäiteid õige kükkimistehnika kohta….
On ikka imelikud küsimused. Inimesed miks te küsite nii lolle küsimusi, siit foorumist ei ole enam ühtegi asjalikku küsimust kui siis ainult mõni. Mõelge enne kui küsite !!!
Kuidas Sa kommenteerid enda selliseid küsimusi??
Kas keegi teab millest ja kuidas proteiine valmistatakse ?
Kallid need hantlid on ?
Kümb on kasulikum süüa kas toorest- või keedetud muna ,et saaks rohkem valku?