Kükkides põlved risti.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kükkides põlved risti.
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2009 at 4:19 p.l. #16054
jaagok
MemberKükil suure raskusega või seeria lõpupoole kisuvad jalad kõveraks – see tähendab et põlved lähenevad üksteisele suuresti. Ütleme et mu max on 90kg, siis 80-ga tehes kisub suht tugevasti jalad kokkupoole. Kas viga võib olla mu kerges lampjalas?
jaanuar 6, 2009 at 4:33 p.l. #178183tonn999
MemberKükil suure raskusega või seeria lõpupoole kisuvad jalad kõveraks – see tähendab et põlved lähenevad üksteisele suuresti. Ütleme et mu max on 90kg, siis 80-ga tehes kisub suht tugevasti jalad kokkupoole. Kas viga võib olla mu kerges lampjalas?reie kakspea nõrk…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul esineb ka seda probleemi vahest, kui raksus väga suur ja jalad kutud!
jaanuar 6, 2009 at 4:42 p.l. #178185jaagok
Memberreie kakspealihas on siis jala tagaosa? Sellele proovin siis rohkem seeriaid teha, areneb äkki rohkem. Teen harjutust, kus kõhuli oled trenasööril ja kõverdad jalgu, raskus sellel harjutusel on häbiväärselt väike, tippseeria vist 30kg. enamus siiski 25 kg -ga.
jaanuar 6, 2009 at 5:56 p.l. #178201big poppa pump
Memberreie kakspealihas on siis jala tagaosa? Sellele proovin siis rohkem seeriaid teha, areneb äkki rohkem. Teen harjutust, kus kõhuli oled trenasööril ja kõverdad jalgu, raskus sellel harjutusel on häbiväärselt väike, tippseeria vist 30kg. enamus siiski 25 kg -ga.See on hea harjutus küll, see isoleerib kakspea, kuid suurem asi jõuharjutus see ei ole.
Proovi rasket jõutõmmet teha. For that matter, võta lihtsalt jõutõmme kätte, see teeb reied tugevaks ja hakkab sul plaate kangile juurde panema.
jaanuar 6, 2009 at 6:05 p.l. #178203-Egert
MemberPäris kahjulik põlvedele, kui väänama hakkad neid suurte raskustega.
jaanuar 6, 2009 at 6:26 p.l. #178208jaagok
Memberjõutõmmet teen küll, just eile tõmbasin uue rekordi 120, mis tuli väga raskelt, Peaksin proovima ka sirgete jalgadega jõutõmmet?, koormab rohkem jalgu, teen ka harjutust good morning mis ka mõjutab jala tagaosa kenasti
jaanuar 6, 2009 at 8:04 p.l. #178230Flyblow
MemberJõutõmmet teen ise laialt nii, et jalad peaaegu vastu kettaid. Siis teeb päris hästi taga reit.
jõutõmmet teen küll, just eile tõmbasin uue rekordi 120, mis tuli väga raskelt, Peaksin proovima ka sirgete jalgadega jõutõmmet?, koormab rohkem jalgu, teen ka harjutust good morning mis ka mõjutab jala tagaosa kenastijaanuar 6, 2009 at 8:09 p.l. #178232Xero
MemberKuidas su jalalabad kükkimise ajal on, kas sirgelt otse ees, või varbad veidi väljapoole ? Põlved peaksid samas suunas minema, kuhu varbad on suunatud. V-olla sul labad asetsevad valesti.
Muide, see ei olene ainult kakspeast, kükkimisel on praktiliset terve reis töös, peamiselt nelipea ja lähendajad. Kui soovid kakspead tugevdada, sobib selline harjutus nagu Ben Johnson
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2009 at 5:52 p.l. #178345jaagok
MemberJalalabad olen tavaliselt natuke välja suunanud ja põlve kisub sissepoole, peaks labad siis otsepanema, vaatan mis sis juhtub,. Mis seal ikka harjutanharjutan küll ajaga kasvab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2009 at 7:30 p.l. #178372bohemianrhapsody
MemberJalalabad olen tavaliselt natuke välja suunanud ja põlve kisub sissepoole, peaks labad siis otsepanema, vaatan mis sis juhtub,. Mis seal ikka harjutanharjutan küll ajaga kasvab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne kükkimist venita sisemist reie lihast (reie lähendajat) ning trenni lõppu võid teha paar seeriat jalgade eemaldamist (see lihas peaks veidi tugevam olema http://www.exrx.net/Muscles/GluteusMedius.html).
Peace
jaanuar 7, 2009 at 7:46 p.l. #178376timo116
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või proovi küki ajal sundida põlvi väljapoole ise…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.