Kükk, kükk ja veelkord kükk…
- This topic has 26 replies, 21 voices, and was last updated 18 years tagasi by
yupats.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2008 at 11:03 e.l. #139447
PT London
MemberMida arvate overhead squatist? Ta teeb seda 4:20.
arvan et see on vaga raske harjutus(ka tehnilisest kyljest), olen korra seda proovinud ja 30 kg kang oli maximum minu jaox
veebruar 7, 2008 at 11:09 e.l. #139449M.M.
MemberEi ole ka sellest poolkükki fenomenist kunagi aru saanud. Vaadates tundub, et mehed ei viitsi trenni teha, et nagu saaks kaelast ära – selline mulje jääb. Teiseks töötavad pakslihased(põlve ümber) pookükki ajal väga vähe. Seega võimast jalga on nii küll raske saada, sama on ka jalapressiga.
veebruar 7, 2008 at 11:16 e.l. #139452matti
MemberMida arvate overhead squatist? Ta teeb seda 4:20.
See on rohkem tõstjate harjutus,selleks ,et harjutada rebimisel allistest tõusmist.
veebruar 7, 2008 at 12:24 p.l. #139456Fred Antson
MemberMinu põlvede jaoks on hoopis poolkükk täielik surm …Poolkükk põhjustabki põlvetraumasid! Küllap oleme me kõik näinud, kuidas teatud kontingent sooritab üle jõu käivate raskustega hädiseid poolkükke, põlved sidemestatud. Kui küsida miks, siis on vastuseks, et ei saa täiskükke teha, sest need on põlvedele traumeerivad ja põlved juba niigi valutavad!
Kui puudub vajalik paindlikkus, pole vaja teha mingisuguseid kükke, vaid see privileeg tuleb enne välja teenida!
veebruar 7, 2008 at 1:08 p.l. #139463T6nu69
MemberEi ole ka sellest poolkükki fenomenist kunagi aru saanud. Vaadates tundub, et mehed ei viitsi trenni teha, et nagu saaks kaelast ära – selline mulje jääb. Teiseks töötavad pakslihased(põlve ümber) pookükki ajal väga vähe. Seega võimast jalga on nii küll raske saada, sama on ka jalapressiga.Sa soovitad siis süvakükki?
Keegi leiab hea video,kus on kükk,mitte poolkükk?
veebruar 7, 2008 at 1:51 p.l. #139472belvedere
MemberKeegi leiab hea video,kus on kükk,mitte poolkükk?Vt ülevalpool mu postitust videole (Squat Rx #4), seal tüüp näitab kõik kükitüübid ette. Täiskükk siis see ‘ass to the grass’ variant
veebruar 7, 2008 at 3:28 p.l. #139479korvpallur14
Memberkas täiskükil peavad jalad olemas õlgade laiuselt või laiemalt?
veebruar 7, 2008 at 3:49 p.l. #139485big poppa pump
Memberkas täiskükil peavad jalad olemas õlgade laiuselt või laiemalt?Umbes õlgade laiuselt on üsna hea variant, võibolla pisut laiemalt, kui õlgade laius. Ja see ei ole nii, et PEABVAD nii olema, otsi mugav asend, täitsa sumoseisakus ära ka küki.
veebruar 7, 2008 at 4:11 p.l. #139493Capricorn
MemberTehakse jah nii kitsa kui laia jalgade asendiga, aga põhiline on see, et kükkide tegemise ajal põlved liiguvad samas suunas kus jalalabad on ning ei tee järse liigutusi, eriti allasendis.
veebruar 7, 2008 at 5:12 p.l. #139505korvpallur14
MemberTehakse jah nii kitsa kui laia jalgade asendiga, aga põhiline on see, et kükkide tegemise ajal põlved liiguvad samas suunas kus jalalabad on ning ei tee järse liigutusi, eriti allasendis.Ok aga kas jalalabad peavad olema sirgelt või on päkad kergelt välja poole?
veebruar 7, 2008 at 5:27 p.l. #139507big poppa pump
MemberOk aga kas jalalabad peavad olema sirgelt või on päkad kergelt välja poole?Seal oli vist isegi nii, et jalad suunaga väljapoole tegi rohkem reite sisekülgi
veebruar 7, 2008 at 6:58 p.l. #139525yupats
MemberKäisin täna saalis, proovisin neid kükke igatepidi, nii tühja kangiga kui paar ketast peal… Seda “sweet point’i”, kuhu tuleks kang asetada, mina igatahes ei leidnud. Võibolla on asi selles, et pole veel õiget õla- ja trapetslihast?

Kui suur tähtsust on selja asendil kükkides, sesmõttes, et kui ma rohkem ettepoole kallutan siis suudan ka jalad kükkides maas hoida, muidu ei tule kohe kuidagi välja. On see väga vale?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugupeetud M.M. kas ma pean su jutust välja lugema, et trenni viitsivad teha need mehed kes teevad täiskükke või need mehed kes ei tee üldse kükke?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.