Kükk ja jõutõmme
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kükk ja jõutõmme
- This topic has 34 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
bohemianrhapsody.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2007 at 10:46 p.l. #106699
sdmartin
Membervastaks teema algatajale et mul oli kanoorestpärast seljaga probleeme kuna suht vigastasin selja ära.koguaeg valutas mul.aga peale seda kui ma jõusaalis hakkasin käima ja seal tasapisi selga treenima hakkasisn sis kadusid ka valud ära.ja pole enam 2aastat selg kordagi valutanud.
ja kangi asendi kohta üteks seda et mina panen kangi trapetsi alla.sest seal pole valus.
veebruar 17, 2007 at 10:38 e.l. #106740joey
MemberAga kas siis kangi ees rinnal hoides treenib reielihase samasid osasid,mis kang turjalgi?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
põhimõtteliselt küll.
kang ees hoidmise pluss on see, et ei teki efekti vajuda liiga ette kükkimisel ning on kindlasti ka pehmem hoida, kel sellega probleeme on. kuid samas olen ka tähele pannud, et ees hoides kipub vahest alaselg kiiremini ära väsima, kui turjal hoides. turjal hoides saab jälle kasutada suuremaid raskusi. ees hoida on hea vaheldus kükile, kuid põhliselks ja mugavamaks jääb ikkagi kang turjal hoidmine… minu arvates vähemalt. kuid kehatüüpe on erinevaid ja igaühele ei pruugi üks ja sama sobida.
veebruar 17, 2007 at 10:40 e.l. #106744paprica
Memberavastasin ka selle harjutuse alles paar aastat tagasi, suuresti on see asendanud klassikalise küki (vahekord nyyd vast 80 versus 20%). arvestades harrastatava ala eripära tundub harjutus mõnevõrra alale lähedasem. põlve ja seljahädadest olen ka lahti saanud.
sellest ei saa aru, kuidas otil õnnestub selle harjutuse abil biitca koormata:) tal see biitc suht omast klassist muidugi:)
tehnikast: vahet pole kuidas teha. ise kasutan seda tehnikat, mida rakendavad tõstjad. mõistlik on valida endale sobivavam viis. paljud, kes kasutavad seda “käed risti tehnikat” väidavad, et ei saa klassikalist tehnikat kasutada, kuivõrd ei paindu piisavalt. selles julgeks kahelda, et leidub niivõrd nigela painduvusega inimesi. kuigi see on tüüpväide. usun, et see väide põhineb sellel, et lihtsalt ei tabata/tunnetata õiget tehnikat. näiteks siis, kui langeb suur koormus kangi hoidmisel randmetele/kätele, mis on vägagi ebameeldiv. nähtavasti siis ongi lihtne tulema väide, et ma ei paindu piisavalt.
“käed ristis” tehnikat ei kasuta ainult kulturistid, ka osad kergejõustiklased, näiteks Gerd Kanter. Olen näinud, et mõned sooritavad seda harjutust käed ettesirutatult.
milliste raskustega harjutate? endal max 170KG, trenn 130 kg x 5-6.
veebruar 17, 2007 at 11:04 e.l. #106747UmbIsik
Membertehnikast: vahet pole kuidas teha. ise kasutan seda tehnikat, mida rakendavad tõstjad. mõistlik on valida endale sobivavam viis. paljud, kes kasutavad seda “käed risti tehnikat” väidavad, et ei saa klassikalist tehnikat kasutada, kuivõrd ei paindu piisavalt. selles julgeks kahelda, et leidub niivõrd nigela painduvusega inimesi. kuigi see on tüüpväide. usun, et see väide põhineb sellel, et lihtsalt ei tabata/tunnetata õiget tehnikat. näiteks siis, kui langeb suur koormus kangi hoidmisel randmetele/kätele, mis on vägagi ebameeldiv. nähtavasti siis ongi lihtne tulema väide, et ma ei paindu piisavalt.Isikliku kogemuse põhjal ütlen, et pidasin ka oma randmeid liiga jäikadeks. Tegelikult oligi asi selles, et tahtsin kangist kõvasti kinni hoida, rusika kangi ümber kokku pigistada.
veebruar 17, 2007 at 3:07 p.l. #106767bohemianrhapsody
Membervastaks teema algatajale et mul oli kanoorestpärast seljaga probleeme kuna suht vigastasin selja ära.koguaeg valutas mul.aga peale seda kui ma jõusaalis hakkasin käima ja seal tasapisi selga treenima hakkasisn sis kadusid ka valud ära.ja pole enam 2aastat selg kordagi valutanud.ja kangi asendi kohta üteks seda et mina panen kangi trapetsi alla.sest seal pole valus.
Trapetsi alla?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trapets “lõpeb” suht madalal selja keskel.Isikliku kogemuse põhjal ütlen, et pidasin ka oma randmeid liiga jäikadeks. Tegelikult oligi asi selles, et tahtsin kangist kõvasti kinni hoida, rusika kangi ümber kokku pigistada.Jep, piisab sellest, kui sõrmed on kangi all, ei ole vaja mingit haaret.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.