Kükk
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kükk
- This topic has 40 replies, 19 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
navigaator.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2010 at 6:54 p.l. #258926
RihoK2go
MemberMa ei tea, kas asi on minus, aga kõik eelnevad näidisvideod kükkimisest meenutavad rohkem seljakallutust.
Kükkimise ajal tuleb selg hoida sirge, ma ei saa aru, miks on vaja sisse lülitada alaselg.(?)
Vaadake seda video:
Viimane mees teeb kükki õige tehnikaga – puhas jala töö.
veebruar 27, 2010 at 7:55 p.l. #258932-Egert
MemberPäris ilus sooritus oli viimane..
veebruar 27, 2010 at 8:41 p.l. #258945Janar Rückenberg
MemberJah, ilus puhas (korralik sügavus) on see viimane sooritus küll, kuid treenerina arvan, et jõusaali külastajale, aga ka oma käealustele sellist kükki näiteks tuua või õpetada nii kükkima, oleks minu arvates väga vale. Nii mõnegi mehe (naise) põlved hakkavad väga kiiresti “minema”, kui sellist kükki soovitada!!!
Lisan veel, et väga vale, aga ka väga julm ja vastutustundetu…
veebruar 27, 2010 at 9:30 p.l. #258952yamikazi
Membermõtled alumises osas põlvedest ette vajumist?
veebruar 27, 2010 at 9:42 p.l. #258954Vilps
Membermõtled alumises osas põlvedest ette vajumist?Ma arvan ta mõtleb pigem seda, et alla-üles tulek oli liiga kiire…
veebruar 27, 2010 at 9:56 p.l. #258957Janar Rückenberg
MemberMõtlen nii põlve, aga ka küllalt järsku langemist alla põhja. Kui keegi arvab teisiti, siis seepeale küsiksin hoopis nii, et kui teie juurde tuleb algaja, kes on vaja õige tehnikaga ja minimaalsete vigastuste riskidega kükkima panna, siis kumma kükkija soorituse te talle eeskujuks tooksite??? Kas selle:
või selle video viimase soorituse:
veebruar 27, 2010 at 10:01 p.l. #258958Vilps
MemberKindlasti esimene on parem. Aga olen kindel, et selle bulgaarlase tehnikale mõjub ka see suur raskus kangil. Ju ta sellepärast nii kiire soorituse tegigi.
veebruar 27, 2010 at 10:14 p.l. #258960yamikazi
MemberKindlasti esimene on parem. Aga olen kindel, et selle bulgaarlase tehnikale mõjub ka see suur raskus kangil. Ju ta sellepärast nii kiire soorituse tegigi.pakuks just et raskus polnd tema jaoks suur ja sellepärast küllaltki kiire sooritus.
veebruar 28, 2010 at 9:16 e.l. #258981Alexander Andrusenko
ModeratorKiire sooritus on vajalik maksimaalsete raskuste alistamiseks – alumises faasis tehakse põrke, see annab väga palju juurde (eriti varustusega kükkides). Jõutõstjatele on see oluline, tavaharjutajale ja eriti algajale ilmselt mitte.
märts 1, 2010 at 3:22 p.l. #259243Sadist2
Membernoh ega ma ju vist algaja enam pole, pigem juba kogenud treenija sest kükkinud olen üle poole aasta, aga enne tegin ma neid paralleelini nüüd on vaja aga alla paralleeli ja seetõttu tuleb ka rohkem pingutada
see rx kogu on jah päris hea, ma olen juba neid videosid pea kõiki näinud, pigem oli küsimus kuidas painduvust ja tasakaalu küki jaoks arendada ja üks ütles siin päris hea variandi see 10 seki seinaga
märts 1, 2010 at 3:28 p.l. #259245Jarmo Oberst
Membernoh ega ma ju vist algaja enam pole, pigem juba kogenud treenija sest kükkinud olen üle poole aasta, aga enne tegin ma neid paralleelini nüüd on vaja aga alla paralleeli ja seetõttu tuleb ka rohkem pingutadasee rx kogu on jah päris hea, ma olen juba neid videosid pea kõiki näinud, pigem oli küsimus kuidas painduvust ja tasakaalu küki jaoks arendada ja üks ütles siin päris hea variandi see 10 seki seinaga
Pool aastat trenni ei tee küll sinust veel kogenut treenijat.
märts 1, 2010 at 3:45 p.l. #259251Sadist2
MemberPool aastat trenni ei tee küll sinust veel kogenut treenijat.eieieie, kokku olen treeninud üle aasta, kükkima hakkasin üksnes suve alguses
kogenud selles mõttes, et ei ole enam algaja ka, kesktase tähendab
märts 1, 2010 at 4:44 p.l. #259258Alexander Andrusenko
Moderatoreieieie, kokku olen treeninud üle aasta, kükkima hakkasin üksnes suve alguseskogenud selles mõttes, et ei ole enam algaja ka, kesktase tähendab
Noh, kui see su tuju paremaks teeb, siis ole kesktase
märts 1, 2010 at 4:55 p.l. #259266yamikazi
MemberKiire sooritus on vajalik maksimaalsete raskuste alistamiseks – alumises faasis tehakse põrke, see annab väga palju juurde (eriti varustusega kükkides). Jõutõstjatele on see oluline, tavaharjutajale ja eriti algajale ilmselt mitte.kasul teada, ise kipun ka põrkest tulema aga kas ipf reeglites mingi selline reegel nagu topelt põrget ei tohi teha? st et hakkad üles tulema ja alla vajud siis katse läbi kohe?
alati rõõm targemaks saada
märts 1, 2010 at 5:37 p.l. #259271Alexander Andrusenko
Moderatorkasul teada, ise kipun ka põrkest tulema aga kas ipf reeglites mingi selline reegel nagu topelt põrget ei tohi teha? st et hakkad üles tulema ja alla vajud siis katse läbi kohe?alati rõõm targemaks saada
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.