kükk
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kükk
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Siim Kelner.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2009 at 6:02 p.l. #20845
Anonüümne
Guestoskab keegi soovitada mingit küki kava?
oleks vaja arendada rohkem jalgu need on muudest lihastest maha jäänud
detsember 27, 2009 at 6:25 p.l. #245706Jarmo Oberst
MemberVõta artikklite alt , seal päris mitu kava jalgadele.
detsember 27, 2009 at 6:43 p.l. #245711Nesatur
Memberjh:D
ei ole mingit küki kava.(minuarust)
Tee lihtsalt harjutusi jalgadele.
Need ei pea olema kõik kükiga seotud.
detsember 27, 2009 at 6:51 p.l. #245716emmimees
MemberMa arvan, et kükk võiks ikka põhiharjutus olla reiele lisaks teed muid harjutusi peale kükki. Alustuseks soovitan lugeda seda:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime
Ja seda:
detsember 27, 2009 at 7:08 p.l. #245719M.P.
Memberhttp://www.exrx.net/WeightTraining/Weightl…mGenerator.html
ise olen seda 2x teinud, ühel korral andis pärs kõvasti juurde.
detsember 27, 2009 at 7:49 p.l. #245725Lev
Memberoskab keegi soovitada mingit küki kava?oleks vaja arendada rohkem jalgu need on muudest lihastest maha jäänud
Kindel kava, mis aitab on smolovi kükiprogramm. Löö otsingusse ja uuri lähemalt! Mina sain selle kavaga pea 2cm jalale juurde. Jõhker kava on küll, kuid aitab.
Teine variant on teha jalgu 2x nädalas. Nt esmasp ja reede. Esmasp teed näiteks 4×3 suurte raskustega kükki + sääred jne. Reedel teed 5×10-15 väiksema raskusega ja max 1min pausiga seeriate vahel.
Kui veel jõudu üle jääb võid peale kükke isoleeritud harjutusi sooritada.
Igatahes variante on palju ja internetist saad ka igasugu huvitavaid asju lugeda ja eksperimenteerida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Edu!detsember 27, 2009 at 8:07 p.l. #245732samuil
Memberhttp://www.exrx.net/WeightTraining/Weightl…mGenerator.htmlise olen seda 2x teinud, ühel korral andis pärs kõvasti juurde.
See programm on VÄGA hea. Olen kasutanud seda mitu korda. Teen esimese 6 nädalat ära, siis 2 nädalat nn.taastumisnädalat (kus jalapäeval kangiga kükke ei tee) ja jälle 6 nädalat kükkimist. 4 nädalat mingi muu jaotusega taastavat trenni ja võib uuesti alustada. Muide see programm toimib väga hästi ka rinnalt surumise ja jõutõmbe puhul.
detsember 27, 2009 at 8:11 p.l. #245733timo-
Memberendal sama jama et jalad on nõrgad,aga kui teha seda smolovi küki kava nagu kirjutatud on et 1 kuu 4 korda nädalas kükki ja siis +5 järgmist nädalat kükki 3x nädalas
et kas jõuab peale küki ka midagi teha kui jõuab siis kas sellien jaotus oleks hea
esmaspäev:kükk,surumine,jõutõmme
kolmap:sama
reede:sama
laupäev.sama
aitähh vastuste eest!!
detsember 27, 2009 at 8:27 p.l. #245735Lev
Memberendal sama jama et jalad on nõrgad,aga kui teha seda smolovi küki kava nagu kirjutatud on et 1 kuu 4 korda nädalas kükki ja siis +5 järgmist nädalat kükki 3x nädalaset kas jõuab peale küki ka midagi teha kui jõuab siis kas sellien jaotus oleks hea
esmaspäev:kükk,surumine,jõutõmme
kolmap:sama
reede:sama
laupäev.sama
aitähh vastuste eest!!
Ma arvan, et kui sa juba rinnaga ühele poole saad siis jõutõmmet sa lihtsalt ei viitsi teha( ei jõua ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Jõutõmme jäta kindlasti välja!!Esmasp. kükk, rind
Kolmap: kükk, selg
Reede: Kükk, käed
Laup: kükk
Selline oli endal vähemalt.
detsember 27, 2009 at 8:29 p.l. #245737timo-
Membertänud!
detsember 27, 2009 at 10:12 p.l. #245749Siim Kelner
MemberTee smolov läbi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.