Kükk
- This topic has 42 replies, 16 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2011 at 8:14 p.l. #289847
martin1333
Member– õige küki tehnika
– alusta sellest venitusest , 5 minutit hoiad
– lihtsalt istud küki asendis 3-10 minutit
tõenäoliselt peaksid need venitused aitama, loomulikult venita alati kogu keha ning peamine on õige küki tehnika selgeks saada.
Jõudu!
veebruar 13, 2011 at 8:25 p.l. #289848frh
MemberKeegi ei käsi teha kükki lahtise kangiga, sa ei taha ju jõutõstmise võstlustel osaleda? Vabalt võid smithil teha või hack-masinal või jalapressil, kedagi ei peaks “kottima” kuidas või mida teed, teed ju enda jaoks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2011 at 8:28 p.l. #289849matjusm
Member– õige küki tehnika
Minu meelest see pole kõige parem video küki õppimiseks. Jõutõstjale sobib aga tavainimesele on minu arvates see jõutõstja kükk kuidagi ebaloomulik. Klassikalise tõstja kükk (kus sa “istud maha” mitte “istud taha”) tundub vähemalt mulle palju loomulikum liigutus.
Kui on aega ja viitsimist, siis see mees siin võtab üpris põhjalikult kõik küki nüansid läbi:
http://www.youtube.com/user/johnnymnemonic2
Keegi ei käsi teha kükki lahtise kangiga, sa ei taha ju jõutõstmise võstlustel osaleda? Vabalt võid smithil teha või hack-masinal või jalapressil, kedagi ei peaks “kottima” kuidas või mida teed, teed ju enda jaoks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks teha kehvemat harjutust kui saaks teha ka paremat harjutust? Eriti kui jutt on kükist mis on üks kõige paremaid harjutusi üldse ning mis peaks ikka olema iga jõusaalikülastaja arsenalis.
veebruar 13, 2011 at 8:34 p.l. #289851Char27
Memberkas selles videos väga lai pole see kükk? ma olen nagu sellist kükki teinud/üritanud.
kas teises on neid sidemeid ka vaja?? sest neil küll mul pole..või lihtsalt oledki vastu seina niimoodi küki asendis?
aga okei, seda kolmandat võin küll proovida. proovisin juba..käed hoidsin täiega ees ja mingi 30 sekki sain olla, ja siis käisin käna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2011 at 9:04 p.l. #289854Nesatur
MemberEga sa kükki tehes selga risti maaga ei hoia?
Siis ei olegi võimalik teha kükki, loogiline, et taha kukud.
Alla minnes peab ikka natuke ette poole kalduma.
Ja siis see raskus, mis sul seljal on, ei lase sul ümber kukkuda.
veebruar 13, 2011 at 9:07 p.l. #289857Alexander Andrusenko
ModeratorMina tahaks küll väga videot näha. Ausalt öeldes, ei ole kunagi näinud, et keegi ümber kukkuks. Sa võib-olla teed tõesti midagi väga valesti. Pane video üles, siis on lihtsam midagi kommenteerida.
veebruar 13, 2011 at 9:57 p.l. #289866lifter
MemberKeegi ei käsi teha kükki lahtise kangiga, sa ei taha ju jõutõstmise võstlustel osaleda? Vabalt võid smithil teha või hack-masinal või jalapressil, kedagi ei peaks “kottima” kuidas või mida teed, teed ju enda jaoks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lahtise kangiga küki võlu peitub stabiliseerivates lihastes. Lisaks võtab Smithil kükk oluliselt vähemaks alaselja rolli [mis on üsnagi paha-paha].
Seoses sellega teemaalgajatale väike märkus: ära ürita küki ajal selga risti maapinnaga hoida, vaid lase ülakehal ette kalduda. Nagu good morningut tehes vms, aga mitte nii palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kang võiks olla külje pealt vaadates täpselt kohakuti kandadega. Ja seda terve liigutuse aja. Ehk alla lastes puusad taha ja juba asendit sisse võttes keera varbad välja.Jõutõstjad teevad üldiselt seda wide stance power squati, ise aga üsnagi olympic squati. Kõik oleneb sellest, kui tugev alaselg võrreldes reie nelipeaga on. Video lõpus kerge võrdlus kahe küki asendi vahel.
Üksnes hack-masina või jalapressiga piirdumine võib küll tuua suuremad ja tugevamad jalalihased, kuid kui reaalselt mingit raskust õlgadel kandma pead, siis tulemus on värisevad jalakesed juba kergete raskustega.
Vabaraskuseta kükita ise ei treeniks üldse jalalihaseid, mõttetu. Juba kas või praktilisest seisukohast. Võimatu on suurte reite ja väikse vööümbermõõduga poest mugavaid pükse leida. Moes on treenimata mehed.
veebruar 13, 2011 at 10:09 p.l. #289868Char27
Member1) see on siis kükk kui kanna all on kõrgendus
http://char.planet.ee/trenn/kand.AVI
2) kükk, tavapinna peal, muidu kukuks maha, aga seekord allajõudes lükkasin täiega ja suutsin ennast püsti hoida, kuid peaaegu taga oleva seina vastu kukkudes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2011 at 10:25 p.l. #289871Alexander Andrusenko
ModeratorProovi jalgu laiemalt hoida, ninad natuke välja keerata ja aeglasemalt teha. Lisaks VENITA!
veebruar 13, 2011 at 10:37 p.l. #289873Char27
MemberProovi jalgu laiemalt hoida, ninad natuke välja keerata ja aeglasemalt teha. Lisaks VENITA!venitan küll üldiselt jalgu, aga mingeid täpsemaid harjutusi? võiks olla ka kodus tehtavad, ilma rihmadeta või nii
veebruar 13, 2011 at 10:47 p.l. #289874AkselP
MemberEndal täpselt sama probleem, ei suuda ka isegi ilma raskuseta kükki teha ilma, et selili kukuks. Mina teen kükke lihtsalt Smithi masinal täpselt sama tehnikaga, nagu teeb ka Marek Morozov saates “Sinu küljes trennis”, ja ei usu, et ta halba nõu annab. http://forums.fitness.ee/index.php?&showtopic=30160 Siit saab seda osa näha näiteks.
veebruar 13, 2011 at 10:57 p.l. #289875matjusm
Member1) see on siis kükk kui kanna all on kõrgendushttp://char.planet.ee/trenn/kand.AVI
2) kükk, tavapinna peal, muidu kukuks maha, aga seekord allajõudes lükkasin täiega ja suutsin ennast püsti hoida, kuid peaaegu taga oleva seina vastu kukkudes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei usu oma silmi kuid seal see on.
Ära lükka oma puusasid nii kaugele taha. Mine otse alla, mitte ära mõtle nagu istuksid toolile peale. “Sit down not back”.
veebruar 13, 2011 at 11:01 p.l. #289876Char27
MemberProovi jalgu laiemalt hoida, ninad natuke välja keerata ja aeglasemalt teha. Lisaks VENITA!proovisin just, noo natukene parem on, saan hakkama sellega kui käed ees, aga raskusega ja käed õlgade juures kindlasti mitte
Endal täpselt sama probleem, ei suuda ka isegi ilma raskuseta kükki teha ilma, et selili kukuks. Mina teen kükke lihtsalt Smithi masinal täpselt sama tehnikaga, nagu teeb ka Marek Morozov saates “Sinu küljes trennis”, ja ei usu, et ta halba nõu annab. http://forums.fitness.ee/index.php?&showtopic=30160 Siit saab seda osa näha näiteks.no tõsi ta on, et ega see smith vast kõige hullem ole, aga tahaks ikkagi päris küki ära teha.mõte on ikkagi selles.
kui tõesti ei õnnestu pika aja jooksul, siis alles hakkan alternatiive otsima
Ma ei usu oma silmi kuid seal see on.Ära lükka oma puusasid nii kaugele taha. Mine otse alla, mitte ära mõtle nagu istuksid toolile peale. “Sit down not back”.
mida sa ei usu ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
noo mai tea..ei saa rohkem alla minna noh..ikka läheb taha, ei paindu jala esiosa ja jalalaba vaheline koht nii palju vist ..
et puusad taha ei läheks, peaks jalalaba ja jala vaheline nurk minema väiksemaks onju? mul ta ei lähe rohkem
veebruar 13, 2011 at 11:27 p.l. #289878smack
MemberAlusta äkki sellest, et võta kükki alumine asend sisse. Kõigepealt istu põrandale maha ning mine sealt allolevasse küki asendisse. Et seal mugav oleks, pead kindlasti varbad rohkem väljapoole sirutama. Nüüd sealt tõuse üles ja mine alla tagasi. Esialgu see pulk seljal unusta ära. Hoia käed ees, et tasakaalu hoida. Jalad kindlasti laiemalt
Praegu on sul raskuskese liiga taga. Kui sa jalad asetad laiemalt, siis tood jalad raskuskeskmele lähemale. Ära kindlasti unusta, et varbad peavad alati samas suunas olema, mis põlvedki.
Muidugi teine variant on, et teed sama asendiga, aga siis pead laskma põlved üle varvaste ja nii juba kaua ei küki, kuna suur koormus läheb põlvedele.
veebruar 13, 2011 at 11:43 p.l. #289879matjusm
MemberMuidugi teine variant on, et teed sama asendiga, aga siis pead laskma põlved üle varvaste ja nii juba kaua ei küki, kuna suur koormus läheb põlvedele.See on täielik jama. Vaata ükskõik millist klassikalist tõstjat kui ta kükib üles rinnalevõtust või rebimisest- põlved on kaugel üle varvaste. Ma ei kujuta üht korraliku sügavusega kükki üldse ette ilma selleta et põlved läheksid üle varvaste.
Loe siit täpsemalt: http://www.bodybuilding.net/training/knees…myth-12253.html
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.