Skip to main content

Kükk

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    Czar
    Member

Ühesõnaga täiskükk on tagumik alla paralleeri.

Jõutõstjatel ja rammumeestel on nii lai jalgade asend kui võimalik et oleks lühem maa ja kergem suruda. Lai jalgade asend ei lase palju alla paralleeri minna.

Õlgade laiune jalge asendiga peaks minema nii sügavele kui painduvus lubab ja et vorm ei kannataks.

—-

Ma usun et joker kükib rohkem kui mina(mitte kaua ma usun =D ) , aga sa mõtlesid keskosa suurust ? Minu viga sel juhul =)

joker
    Member

… aga sa mõtlesid keskosa suurust ? Minu viga sel juhul =)

Seda ma mõtlesin jah. Minu arust ajavad just kükid ülisuurte raskustega keskosa jämedamaks. See jällegi mu oma kiiks tõenäoliselt – otsin vabandusi, et vältida kükke suurte raskustega

UmbIsik
    Member

See poolkükk kipub alati lühemaks ka jääma raskust lisades. Korvpallurid on kõvad kükkijad siin nt, lasevad 100kg seeriaid 10-15 cm on tagumikku alla. Ei tea kas nad täisküki seeriaid 50kg isegi jõuaks teha.

Millisel tasemel korvpalluritest jutt käib?

Ja eriline kükkija ma küll pole, nagu aktivist väidab – kui siis hack-kükis on raskused suuremad.

Jah, ma olen tulenevalt vajadustest vahel jalatrennis kükkimisega aktiivsem pool

Mr.Y
    Member

Seda ma mõtlesin jah. Minu arust ajavad just kükid ülisuurte raskustega keskosa jämedamaks. See jällegi mu oma kiiks tõenäoliselt – otsin vabandusi, et vältida kükke suurte raskustega
    Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.