Kükk
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kükk
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2011 at 5:17 p.l. #23592
Tanel1188
MemberEelmisel aastal sai põhjalikumalt kükki treenitud ja tippmark paranes aastaga 55 kg, ainuke negatiivne asi asja juures oli see, et tagumik hakkas suuremaks minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Küsimus seisnebki selles, et kuidas treenida kükki ilma, et tagumik nii suurt koormust ei saaks? Päris jalgade treenimist sellepärast ei tahaks ka ära lõpetada.oktoober 27, 2011 at 5:26 p.l. #318001htilga
MemberAga äkki on asi selles, et tuhar just ei saa sul koormust ja tuleks väljaasted sinu jala päeva lisada?
oktoober 27, 2011 at 5:55 p.l. #317970samuil
MemberÄra tee sügavkükke ! Lasku paralleelini. Paralleelini lastes keha eriti ette ei paindu ja kükk on rohkem rõhuga nelipea pealt. Mida enam allapoole lähed paralleelist, seda suurem on tuharalihase mõõdetud aktiivsus kükkimisel .
oktoober 27, 2011 at 9:51 p.l. #317714gmaster
MemberJalgade asend ka – mida kitsamalt jalad koos on, seda rohkem reie esiosa koormab.
Aga äkki on asi selles, et tuhar just ei saa sul koormust ja tuleks väljaasted sinu jala päeva lisada?
Seda, kuidas tuhar (mis suurenenud!) kükis piisavalt koormust ei saanud, ma küll ära ei jaganud, ehk täpsustad?
oktoober 28, 2011 at 5:20 e.l. #317651htilga
MemberJalgade asend ka – mida kitsamalt jalad koos on, seda rohkem reie esiosa koormab.
Seda, kuidas tuhar (mis suurenenud!) kükis piisavalt koormust ei saanud, ma küll ära ei jaganud, ehk täpsustad?

No ega ma ka ei kujuta seda väga ette(ega ma teda kükkimas pole näinud) aga kuidas siis seletada tema probleemi? Minu loogika oli selles, et koormust saanud tuhar ei saa ju nõnda häirivalt “suureks” minna. Järelikult pole see kehaosa koormust saanud- aga kuidas, seda ma ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2011 at 5:58 e.l. #317608rait83
Memberjalad kitsamalt, kang kõrgemal
oktoober 28, 2011 at 9:23 e.l. #317436gmaster
MemberNo ega ma ka ei kujuta seda väga ette(ega ma teda kükkimas pole näinud) aga kuidas siis seletada tema probleemi? Minu loogika oli selles, et koormust saanud tuhar ei saa ju nõnda häirivalt “suureks” minna. Järelikult pole see kehaosa koormust saanud- aga kuidas, seda ma ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ütle mulle, kuidas lihas kasvab, kui ta koormust ei saa?
LIHAS kasvab ikka sellepärast, et ON koormust saanud
oktoober 28, 2011 at 10:30 e.l. #317423trewe
MemberÜtle mulle, kuidas lihas kasvab, kui ta koormust ei saa?
LIHAS kasvab ikka sellepärast, et ON koormust saanud
oktoober 28, 2011 at 10:45 e.l. #317403htilga
MemberMõtlesin sama, aga mõtles ilmselt ekslikult, et tuhar on suurenenud rasva arvelt, mitte lihase.
Täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei pea ju utoopiat arvama.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.