Skip to main content

Kükipuur

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere

Mul plaanis koju muretseda kükipuur. Koduks tavaline lasnamäe korter. Kükipuuride põhja mõõtmed olen vaadanud on tavaliselt meeter * meeter. Sellist asja ma korterisse sisse tassida ei saa, ei mahu kuidagi uksest ja koridorist mööda. Oskab keegi öelda, kas kükipuure müüakse ka kokkupandavaid? Või nad ongi kõik kokkupandavad, lihtsalt mu enda silm ei seleta piltide pealt. Ja saab keegi soovitada mõnda odavat poodi

Tänud

airmax27
    Member

Tere

Mul plaanis koju muretseda kükipuur. Koduks tavaline lasnamäe korter. Kükipuuride põhja mõõtmed olen vaadanud on tavaliselt meeter * meeter. Sellist asja ma korterisse sisse tassida ei saa, ei mahu kuidagi uksest ja koridorist mööda. Oskab keegi öelda, kas kükipuure müüakse ka kokkupandavaid? Või nad ongi kõik kokkupandavad, lihtsalt mu enda silm ei seleta piltide pealt. Ja saab keegi soovitada mõnda odavat poodi

Tänud

Usun, et need ikka kõik kokkupandavad.Kus kohast plaanid osta? http://www.treeningvahendid.ee seal tehakse sulle just selline nagu ise tahad ja ka hind soodne.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.