Skip to main content

kükid

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    Makaveli
    Member

Ise teen ka jalgade sirutusi 1. harjutuseks – kunagi sai Flexist loetud selle kohta :???:”>

compu
    Member

:???:”> on ikka viitsimist jalgu treenida, mul kavas ei olegi üldse jalgu sees , enne ära minekut iga puki peal korra kaks seeriat teen

muc
    Member

Makasa teed massikava, kus seerias on 2 kordust? Kakoi mass see nüüd on?

kame
    Moderator

kunagi sai tehtud täiskükki aga pallimängus läks põlv pärast nõrgaks nii et nüüd ainult poolkükki!

Makaveli
    Member

Treeneri kokku pandud kava , usaldan teda piisavalt.

Makaveli
    Member

Seda ka veel , et kükk , rinnalt surumine ja jõutõmme on ainult 6×2 ja muud harjutused on 3x 8-10

kame
    Moderator

polegi kuulnud et rinnale nii tehakse! :???:”> aga ega ei vaidle sest pole proovinud!

Vinsanity
    Member

Põhilised liigesterikkujad on ka pallimängud, ma ise 8 aastat korvpalli mänginud ja ma ei tea juba piinlik on et ei paindu üldse, ei tea mis värk on, eriti põlvedest jne. Ega ma teen kükki ka naeruväärse raskusega, jalatrenniga tegin algust selle aasta algul :???:”>

mariuz9
    Member

kuulge härrad trenni tegjad egas täis kükk ainult põlvedele mõju vaid ka seljale.Noored hoidke oma selga.korralik soojendu kindlasti.

TANK
    Member

Minu põlvehädad on varasemast ajast tingitud, kuid eelkõige sellepärast, et tegin küll soojenduse 10 min ja siis soojendusseeriad, kuid pkorralikult ei saanud ikkagi soojaks. Kui hakkasin alla tegema säärte sirutusi ette, siis oli ka põlvevalu vähem ja saan uuesti korralikult kükkida. Tihtipeale kardetakse just teha mingi muu harjutus alla, kuna eeldatakse et jõud läheb kükiks ära, kuid võin kinnitada, et mõned pikad seeriad sirutusi ennne kükki, pigem tagavadf selle, et saad suhteliselt kähku hakata max raskustega kükkima.

paraku olen olukorras kus peale kangi ja hantlite pole midagi kasutada… mida siis soenduseks kasutada?

Vahue
    Member

Kas vastab tõele, et kang turjal täiskükke ei ole liiga noorelt soovitatav teha, mõjub väga halvasri põlvedele

Vastab küll.Vanus ei ole siinjuures oluline,põlvi mõjutab ta võrdselt.Sest vaata,kõik mis liigub,see ka kulub.Vanas eas hakkab see ennast tundma andma.Ja mida raskemad raskused,seda rohkem sa oma põlvi traumeerid.Ja üldse ei soovitata põlvede seisukohast täiskükke teha.Aga noh,eks igaüks tegutseb vastavalt oma ajumahule…

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.