Kükid – milline raskus?
Avaleht » Forums » Treening » Rühmfitness » Les Mills » Kükid – milline raskus?
- This topic has 21 replies, 6 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
Arnold.
-
AutorPostitused
-
september 27, 2005 at 9:31 e.l. #59794
pumper
Member30kg BPs kükkides ei ole nali. Ma pole midagi sellist väitnud. Küll julgen väita, et kui 2 aastat on BP-d harrastatud, siis peaks kõigil see raskus jõukohane olema. Vastasel korral on kuskil mingi viga tehtud või ei olegi eesmärk olnud edasi areneda lihasvastupidavuse suunal.
Ja, eh, ei saa mina aru, mis pointist ma siin suurte raskustega vigastamisest aru ei saa.
september 27, 2005 at 9:51 e.l. #59796jasmiini
MemberJa kui tõesti on nii, et kohe kuidagi ei jõua küki raskust õlgadele tõsta, siis tuleks meelde tuletada, et peale kükkide on BPs harjutused ka teistele lihasrühmadele ning paar kuud just õlgadele, kätele ja seljale tähelepanu pöörata, et neid kehaosi ettearenenud jalgadele järgi aidata. Seda viimast võib ju jõusaaliski teha.oh lõpuks ometi ka midagi asjalikku tuli
september 27, 2005 at 10:16 e.l. #59798mck
Memberminuarust räägib pumper üle?ldiselt alati asjalikku juttu siin foorumis… ja olen n?us sellega, et pigem on imelik vaadata naiskasid kesk kaks aastat järjest 2,5stega kükke teevad ja siis iga trenn kurdavad, et ei tea, miks neile BP kohe üldse ei m?ju ja kole-kole kui suurte raskustega sa teed, kas lihastesse ei karda minna ??? no sorry, lihastesse tahakski just minna, aga naine olen, rsk… seet?ttu veiots raskendatud see teema
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2005 at 10:29 e.l. #59800jasmiini
Membereelkõige ootaks süvenemist teemasse ja et vastamisest oleks ka küsijatele abi, aga pahatihti on nii et lahmitakse nii sama
, pumperi viimases postituses on midagi õpetlikku kuid need vahepealsed kommentaarid oleks võinud olemata olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2005 at 10:37 e.l. #59801mck
MemberMnjaaa.
Esimese asjana soovitaksin mina isiklikult harjutuse tehnilise soorituse maksimumini viia enne uute raskuste juurde liikumist. Kükkide puhul siis ülemises asendis puhkamise vältimine – et põlved ei läheks päris sirgeks/lukku. Ja teise momendina siis juurde pidev liikumises olemine ja õiges tempos püsimine. See ka väldib põlve “lukku” minekut.
Aga no kui trenn käibki nende põhimõtete järgi, siis hmm…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suure raskuse peaks lihtsamini üles saama rebimislaadse liigutuste kombinatsiooniga ehk siis svungi esimese osaga. Rebid kangi üles kogu kehaga ja samal ajal istud kiiresti sellele alla.
oli minuarust esimese vastusena küsijale väga hea ja ?petlik…
september 29, 2005 at 8:12 p.l. #59959jasmiini
Memberolen meesterahavas ja suhteliselt heas füüsilises vormis. käisin siis ka bodybumpis ja suutsin oma jalad 25 kg raskusega suht korralikult läbi võtta. küsimus on siiski tehnikas ja harjutuste sooritamise puhtuses- ise panin tähele, et naised kipuvad ettepoole kummarduma ja ajavad tagumiku uppi, nii teeb selg suure osa tööd ära ja jalad ei väsigi…õige asendi peaks saama nii, et istuge tooli peale, sirge seljaga (natukene ainult ette kallutada) ja siis las keegi võtab tooli ära… ja õlad taha, kõhulihased pingule tõmmata, muidu selg sirge ei püsi
annan tagasisidet – täna kükkisin BP-s undionu näpunäidete järgi, asi mõjus sinna kuhu vaja, olen rõõmus kõik oli paigas – tänud!
vaatasin veelkord tähelepanelikult treenerit ja kaldus mis kaldus ning peff ka püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , see vist on tõesti naistele omane
oktoober 12, 2005 at 5:47 e.l. #60545Arnold
MemberJälgi , et jalad oleksid õlgade laiuselt (isegi natuke laiemalt), päkk ja kand on ühel joonel, varbad suunaga otse ette , selg on sirge ja kõht on tugev, põlved on pehmed (st. liigesed ei lähe lukku) . Raskus kes viiakse tahapoole, kükki sügavus on piisav , kui jala alumine joon on paralleelne maapinnaga. Oluline on jälgida, et põlved ei liiguks üle varba. Pilk on suunatud otse, see aitab meil paremini hoida rühti, eriti oluline on hoolitseda selle eest, et harjutuse sooritamise ajal ei vaju selg läbi , (vajub kõveraks ), selja hoiame nõgusa ja jälgme rühti .
Stiili näide :
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.