Kuivemad reielihased,
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kuivemad reielihased,
- This topic has 19 replies, 11 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
dirty scorpion.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2010 at 1:36 p.l. #21713
IkoOn
MemberTervist, minu küsimus on suhteliselt spetsiifiline. Olen kuskil ~4 aastat jõusaali teinud ja sprinterina jalgadele rõhku pannud, peamiselt treenin nelipealihaseid suhteliselt plahvatuslikult kaldpingil, kükke ei saa teha, sest turi ei kannata vajalikku koormust. Küsimus on selles, et kuidas ma saaksin üldiselt reisi kuivemaks? Kas teistsuguste harjutustega võid ainult toitumisega?
veebruar 23, 2010 at 1:46 p.l. #258600IkoOn
MemberRasvaprotsenti madalamaks—lihast kuivemaks, saab ikka eelkõige hea toitumisega. Teistsugused harjutused on head vahelduseks ning mingi tehnika parandamiseks või lihasekuju natukese muutmiseks.Rasvaprotsent on alla 10ne ja toitumine on suhteliselt kontrollitud, nagu sportlasel olema peab. Ülakeha on suhteliselt kuiv, kuid jalad on nagu pakud, ei kujuta ette milliseid harjutusi peaks tegema …
veebruar 23, 2010 at 1:46 p.l. #258601Alexander Andrusenko
ModeratorTervist, minu küsimus on suhteliselt spetsiifiline. Olen kuskil ~4 aastat jõusaali teinud ja sprinterina jalgadele rõhku pannud, peamiselt treenin nelipealihaseid suhteliselt plahvatuslikult kaldpingil, kükke ei saa teha, sest turi ei kannata vajalikku koormust. Küsimus on selles, et kuidas ma saaksin üldiselt reisi kuivemaks? Kas teistsuguste harjutustega võid ainult toitumisega?Mis tähendab “turi ei kannata vajalikku koormust”? Milles see väljendub?
veebruar 23, 2010 at 1:51 p.l. #258602IkoOn
MemberMis tähendab “turi ei kannata vajalikku koormust”? Milles see väljendub?Ma pean kasutama suuri raskusi, et jalad saaksid koormust. Ülakeha ei kannata seda välja, mida kükid vajavad.
veebruar 23, 2010 at 1:59 p.l. #258603Lightheaded
Memberhttp://www.exrx.net/WeightExercises/Quadri…BHackSquat.html
Hack-kükki ikka saad teha ju.
veebruar 23, 2010 at 2:12 p.l. #258611IkoOn
Memberülakeha on kuiv, siis peaks alakeha rasvaprotsent samuti madal olema, lihaskiud väljas jne?Jalad on pakus siis nagu liiga suured lihased v?
Hack-kükk tundub huvitav, tänan.
Täpselt nii … peaks. Ülakeha rinnalihased, käed, kõhulihased eksisteerivad visuaalselt, käevartel on veresooned ka hästi näha, suhteliselt kuiv, kuid muidugi tahaks enamat.
Reielihase ümbermõõt on ~60cm, suured, sellepärast ma usun, et kuivus aitaks neid väiksemaks teha – võib -olla.
veebruar 23, 2010 at 2:56 p.l. #258624matjusm
MemberHack-kükk tundub huvitav, tänan.Täpselt nii … peaks. Ülakeha rinnalihased, käed, kõhulihased eksisteerivad visuaalselt, käevartel on veresooned ka hästi näha, suhteliselt kuiv, kuid muidugi tahaks enamat.
Reielihase ümbermõõt on ~60cm, suured, sellepärast ma usun, et kuivus aitaks neid väiksemaks teha – võib -olla.
See “kuivus” pole midagi muud kui madal rasvaprotsent ning selle sa saavutad toitumisega.
Kükkide kohapealt- hakka neid tegema, ega see ülakeha sul iseenesest tugevaks ei lähe. Tee ka näiteks jõutõmmet mis arendab hästi alaselga mis peaks su kükiraskuste vastupidavusele kaasa aitama.
veebruar 23, 2010 at 3:06 p.l. #258628IkoOn
MemberSee “kuivus” pole midagi muud kui madal rasvaprotsent ning selle sa saavutad toitumisega.Kükkide kohapealt- hakka neid tegema, ega see ülakeha sul iseenesest tugevaks ei lähe. Tee ka näiteks jõutõmmet mis arendab hästi alaselga mis peaks su kükiraskuste vastupidavusele kaasa aitama.
Selge.
Ülakehale ma pööran muidugi tähelepanu, kuid see ei jõua nii kiiresti järele. Ma teen seljapingil 25kg kettaga seeriaid, alaselg peaks olema tugev, kuid alustan ka siis jõutõmbega.
Tänan.
veebruar 23, 2010 at 3:35 p.l. #258638matjusm
MemberSelge.Ülakehale ma pööran muidugi tähelepanu, kuid see ei jõua nii kiiresti järele. Ma teen seljapingil 25kg kettaga seeriaid, alaselg peaks olema tugev, kuid alustan ka siis jõutõmbega.
Tänan.
Kindlasti tee jõutõmmet ning sellisel juhul võid seljapingi üldse välja jätta. Jõutõmme on väga funktsionaalne harjutus, arendades kogu keha samas kui see pink on pigem isoleeriv harjutus, tehes ainult alaselga.
veebruar 23, 2010 at 4:03 p.l. #258649smithereens
MemberKindlasti tee jõutõmmet ning sellisel juhul võid seljapingi üldse välja jätta. Jõutõmme on väga funktsionaalne harjutus, arendades kogu keha samas kui see pink on pigem isoleeriv harjutus, tehes ainult alaselga.Huvitav, mul on küll ka reie tagaosa valusaks jäänud pärast pingil keretõsteid.
veebruar 23, 2010 at 4:55 p.l. #258672emmimees
MemberEnamik treenivad sellel nn “seljapingil” tuharaid, alaselg töötab staatiliselt.
veebruar 23, 2010 at 5:00 p.l. #258676Erkko
Member…peamiselt treenin nelipealihaseid suhteliselt plahvatuslikult kaldpingil, …Kuidas see peaks välja nägema ?
veebruar 23, 2010 at 5:31 p.l. #258685IkoOn
MemberKuidas see peaks välja nägema ?Ma ei ole kahjuks väga tuttav kindlate terminitega, ma mõtlesin 45° jalapressil teha suhteliselt kiireid seeriaid, mitte jõudu arendades, vaid kiirust üldiselt.
… ja seljapingil tõesti annavad tunda reie tagapealihased.
veebruar 23, 2010 at 5:55 p.l. #258694gmaster
MemberKükid on puhtalt harjutamise asi. Mul ka alguses tuli üldse ei kannatanud.
Pane alguses pehmendus ümber ja proovi erinevaid kõrgusi trapetsil, mõnele sobib keskel, mõnele allpool.
Küll see tuleb. Teoreetiliselt võiksid ka säärt seistes kangiga teha.
Üs mis ma öelda tahan et kui turi ei kannata siis harjuta turja kangi hoidmisega.
veebruar 23, 2010 at 6:09 p.l. #258696dirty scorpion
MemberEnamik treenivad sellel nn “seljapingil” tuharaid, alaselg töötab staatiliselt.Oleneb kui madalale pukil selle toe paned, pannes kõrgemale saad teha nii,et töötad rohkem alaseljaga.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.