kuivaks ajamine
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kuivaks ajamine
- This topic has 22 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
Rambo vend.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2006 at 9:41 e.l. #74962
Rambo vend
MemberMassidieedil pääsed ilma rasva kogumata?
märts 10, 2006 at 9:58 e.l. #74967ronija
MemberMa ei taha midagi taolist öelda

Massidieedil on vältimatu, et mingil määral omandad ka rasva! Ei ole konkreetset ideaalset, et su rasvaprotsent massikasvatus perioodil 0 % tõuseb

Pea seda meeles, et ega kulturistidki aastaringselt sellised ole nagu sina oled harjunud neid nägema!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2006 at 10:06 e.l. #74969jrx
MemberErki Nool ei ole kulturist ka. Muude spordialade inimestel ei ole mõtet teha selliseid massiperioode nagu kulturistid teevad vaid teha selliseid, kus tsükkel on sellise iseloomuga, et rasvaprotsenti püütakse hoida paigal või koguni langetada ja lihasmassi kasvatada.
märts 10, 2006 at 10:15 e.l. #74970ronija
MemberNujah. Ma siin rohkem räägin keha ehitamisest, mitte pulgaga hüppamisest ja ja liivakasti langemisest. Erki noole isiklikku dieeti ja treeningut ma tõesti ei tea
märts 10, 2006 at 11:08 e.l. #74979savi_
MemberKatsun mitte offtopicuks minna, aga endalgi oli mõte seoses läheneva suvega paar kuud varem hakata “piirjooni” välja joonistama, aga kuna ma suurem asi dieedipidaja ei ole seoses “toitumise jälgimisega”, siis oli mõte natuke abistada end sellise toote abil http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…products_id=295 , aga jube lahe oleks kuulda inimeste soovitusi selle toote suhtes.
märts 10, 2006 at 11:13 e.l. #74980ronija
MemberRasvadieet on väga kohusetundlikust nõudev ja paljalt “imerohuga” sa oma eesmärke ei saavuta. Peab siiski dieediga vaeva nägema ja õige treeninguga.
märts 10, 2006 at 11:19 e.l. #74982savi_
MemberSee ei olnudki mõttes, et jee võtan imepulbrikest ja rasv kaob, aga väikse abivahendina lootsin ehk häid sõnu toote kohta kuulda. Tuttav soovitas Glutamine Peptide “pulbrikest ” lihtsalt trenni ajal tarbida… pidi lihasmassi aitama kasvatada ja samal ajal ka kuivatada, sest sisaldab L-karnitiini.
märts 10, 2006 at 12:19 p.l. #74986Rambo vend
MemberNujah. Ma siin rohkem räägin keha ehitamisest, mitte pulgaga hüppamisest ja ja liivakasti langemisest. Erki noole isiklikku dieeti ja treeningut ma tõesti ei tea
. Ühesõnaga Rambo vend, räägime me üksteisest veidi mööda. Pole mõtet vaieldlema ka sellise asja pärast hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selge see, et kui eesmärk maksimaalne võimalik lihaskasv, siis tuleb toidule pihta anda, et ei jääks mingit võimalust, et organismil midagi puudu jääb.
Aga selline tavaline kutt, kes jõusaalis käib, tema puhul on ikka võimalik, et käsivarre ümbermõõt suureneb ja vööümbermõõt väheneb.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.