Skip to main content

Küikid

Tagged: 

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist! Mul on selline probleem et ma ei saa korralikult kükke teha nii kangiga kui ka niisama. Ma lihtsalt ei lähe põhja välja??? Hetkel kasutan alternatiivi tooli kükki smithi pingil aga sooviksin siiski õiget squatti. Olen ka proovinud kangiga squati läheb enam vähem alla aga see pole see mis õige on. Lisaks on kuidagi raske hoida jalgu paraleelselt. Mis võib olla viga? Tänud kõikidele vastajatele !

z3nka
    Member

squatting-men-beijing-wangfujing.jpg

Proovi natuke oma painduvust arendada. Trenni alguses proovi istuda mõned minutid sellises asendis nagu need härrad. Kui sellises asendis on ebamugav, siis tuleb harjutada kuni muutub mugavaks. 

Lisaks on inimesed nii erinevad, et mõndadele ei ole absoluutselt sobilik sügavat kükki teha. 

Vaata kindlasti ka videosid ehk on abiks.

noexcuses
    Member

4 hours ago, z3nka said:

squatting-men-beijing-wangfujing.jpg

Proovi natuke oma painduvust arendada. Trenni alguses proovi istuda mõned minutid sellises asendis nagu need härrad. Kui sellises asendis on ebamugav, siis tuleb harjutada kuni muutub mugavaks. 

Lisaks on inimesed nii erinevad, et mõndadele ei ole absoluutselt sobilik sügavat kükki teha. 

Vaata kindlasti ka videosid ehk on abiks.

Mis mõttes on raske hoida paralleelselt? Põlved vajuvad sisse? Mina teen enne kükke korralikult sooja(mitte, et ma muidu ei teeks) ja kasutan sama tehnikat- istun sarnases asendis ja sirged käed jalgevahel, surun kätega põlvesid väljapoole. 

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.