Kuido Jõgisalu FAST Team
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Kuido Jõgisalu FAST Team
- This topic has 122 replies, 18 voices, and was last updated 8 years, 11 months tagasi by
Kuido Jõgisalu.
-
AutorPostitused
-
veebruar 14, 2016 at 9:41 e.l. #385153
SiimMe
MemberNäiteks see
http://suppversity.blogspot.com.ee/2016/01/peri-workout-bcaa-glutamine-citrulline.html
Teisi praegu mu historyst ei näita enam, aga rasvarakkudele maitseb BCAA väga
Eks sellega on veidi nii nagu paljude asjadega, et alguses näitavad uuringut ühte, aga pikema aja möödudes, nt 10 a on näha trendi teises suunas, ja praegu võib seda BCAA-dega täheldada. Et asi pole nii lihtne kui võiks. Ise olin varem väga suur BCAAde fänn, aga nüüd aina vähem. See lisa-BCAA väärtus on ikka väga kaheldav. Ja loomulikult see, kuidas asjad toimivad erinevates ainevahetuslikes seisundites.
Nälgimisel vms on teine asi.
Aga kui mul oleks mõni dieeditav sportlane, kes toidulisandinõu küsiks, siis mina laseks kõik värvilised ja imelised joogid ära jätta, sellest võib pigem kahju kui kasu olla. Aga ärge minu juttu uskuge, proovige ise või lugege:)
Siin veidi samal teemal
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2857013/
Vabandust et nii nüüd teise teemat lagastasin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui BCAAd võta täiskõhuga, siis võib olla küll. BCAAd tarvitan enamasti ikka tühja kõhuga.
Kui dieedi faas on siis BCAA on kasulik, varustab keha energiaga trenni ajal.
Viimasel ajal kuulnud, et BCAAsi tuleks kasutada proteiini asemel. Kuna proteiin tekitab paisutnud kõhu. Ei saa sellist siledat vormi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mine tea, äkki müügimehe jutt. Pole viitsinud uurida
veebruar 14, 2016 at 12:21 p.l. #385157gmaster
MemberKui BCAAd võta täiskõhuga, siis võib olla küll. BCAAd tarvitan enamasti ikka tühja kõhuga.
Kui dieedi faas on siis BCAA on kasulik, varustab keha energiaga trenni ajal.
Viimasel ajal kuulnud, et BCAAsi tuleks kasutada proteiini asemel. Kuna proteiin tekitab paisutnud kõhu. Ei saa sellist siledat vormi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mine tea, äkki müügimehe jutt. Pole viitsinud uurida

Üldist veepeetust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2016 at 9:17 e.l. #385520Kuido Jõgisalu
MemberHeihei fitnessi huvilised:)
Kuidagi harva satun siia kribama aga katsun endast parima anda:) See kui ma endast märku ei anna, siis ega see ei tähenda, et töö ei käi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Töö käib ja esimene võistlus paigas, 15.04 sõidan Rootsi, kus toimub 16.05 Sweden GP. Lennupiletit olemas ja majutus bronnitud, seega kindel minek! Eestist minemas veel mitu sportlast, saab olema vinge tripp ja korralik võistluskogemus samuti garanteeritud! Siin lingil info võistlejate kohta: http://www.swedengrandprix.com/notified.html
Täna pidi küll trenni vaba olema aga kuna viimastel päevadel olen endale lubanud natuke menüü välist kraami, siis võtsin kätte ja tegin hommikul 1h kerget jooksu, aparaadi järgi 905kcal. Pühapäeva hommikul 08:15 on ennast ikka üsna raske sinna saali ajada aga kui trenn juba tehtud siis on tunne hea ning ei kahetse midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale trenni tööle, Rimist kerge salat sisse ja valgusheik kõrvale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vormiga olen graafikus, poseerimist harjutan ning trennid on korralikud. Eilse rinna ja biitsepsi päevaga algas pikkade seeriatega treeningtsükkel, kordused seerias vähemalt 15. Homme õlg ja triitseps!
Viimasest Ramili ja Edgariga ühisposeerimisest ka üks klõps
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahe nädala pärast 12.märts toimub Arigato spordiklubis Tallinnas järjekordne Oti ja Egle seminar. Vaata siit Facebooki lehelt täpsemat infot seminari kohta: Bikini Fitness & Men’s Physique Masterclass
Eelmisel seminaril käisin ja seekord lähen ka, kui sul on huvi ning soovid saada näpunäiteid kuidas head vormi saavutada, siis kindlasti tule ka, saab põnev olema!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge tublid!
SPORT TEEB ILUSAKS!
märts 2, 2016 at 11:19 e.l. #385593Kuido Jõgisalu
MemberFAST tooted SPORTLANDI kauplustes -20%!! Pakkumine kehtib kuni 20.03!
Täna juba näha kuidas batooni karbid letil tühjenevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2016 at 7:04 p.l. #385605Kuido Jõgisalu
MemberÕhtust kamraadid!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänane selja trenn seljataga, hea lause
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igatahes päris pikalt ei ole olnud nii väsitavat trenni kui täna. Eks võistlusdieet vist annab vaikselt tunda juba ka aga see nädal käsil pikkade tööseeriatega tsükkel, seeriates kordused 15. Kui ei jõua täis teha siis kohe raskus väiksemaks ja kergemaga seeria täis. Selg on selline lihasgrupp ka et kui pikad seeriad, siis tõmbab pulsi korralikult üles ja võtab lõpuks päris läbi. Aga kes ütles, et kerge peab olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1h peale trenni oli ka kodus veel tunda, et selg sai hea koormuse ning lihas oli alles nö täis.
Õhtusöögiks täna FAST PUDDING marjadega, see viib keele alla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kreemi-küpsise minu lemmik! Sportlandist saad Puddingu -20%! Nüüd müügil ka väiksed pakikesed, saad ennem maitse ära proovida kui suure paki soetad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõnusat õhtu jätku!
märts 9, 2016 at 8:41 p.l. #385829Kuido Jõgisalu
MemberHei!
Täna oli kiire päev, töö, peale tööd korteriühistu koosolek, mis venib alati korralikult, sada asja mida arutatakse ja julm mokalaat käib ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> venis ja venis, lõpuks tõusime elukaaslasega püsti ning lahkusime, trenn oli vaja ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sain siis lõpuks saali 20:00, tegin jalapäeva ja koosolekust oli selline “viha” sees, et sai korralikult ennast seal välja elatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panin esimest korda pressile 365kg, varem olen 350kg teinud viimast neljandat seeriat. Plaan oli teha 4-6 kordust, kuid tuli 8 ära(vb oleks 10 ka tulnud aga seda juba järgmine kord) Mõne jaoks pole see pressil nagu eriline raskus aga minu jaoks ikka midagi suurt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tore on see, et dieedi ajal kui kaal langeb, suudan uusi rekordeid milleski teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtusöök on ka täna hilja peale veninud, kuid sööma peab, head isu sõbrad!
Kodujuust, tuunikala, kurk, tomat, avokaado.
märts 10, 2016 at 5:43 e.l. #385832Kuido Jõgisalu
MemberHommik! Laupäeval pidi toimuma Arigatos mens physique seminar aga kahjuks väheste osalejate tõttu see tühistati, kahju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ehk tehakse veel järgi lähiajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui uuesti tuleb, siis soovitan kõigile huvilistele seda, põnev ja õpetlik! Täna õhtul rind ja biitseps, hommikusöögiks puder Hera80 banaani-vanilje maitselise proteiiniga ja kõrvale veel Profeel kohupiimakreem marjade ning kiiviga. Lisan sinna ka natuke Alma muah koorejogurtit, annab hea maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2016 at 11:47 e.l. #385899Kuido Jõgisalu
Membermärts 13, 2016 at 8:41 e.l. #385919Kuido Jõgisalu
MemberPühapäeva hommikul nagu ikka sööme pannkooke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FAST proteiini pannkooke! Juba pikemat aega oleme iga pühapäeva hommik söönud midagi, mis oleks erinev tavapärasest hommikusöögist (tavaliselt puder, omlett vms). Ning proteiini pannkoogid on hea valik, sobib dieediga ning maitsevad ülihästi! Meie arvates vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pannkookide kõrvale maasikaid, kiivit, füüsalit, banaani ja Alma Muah koorejogurtit. Hetkel sai vahtrasiirupi maitseline jahu otsa, kuid banaani-iirise pakk on juba tellitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna õhtul veel poseerimine/pildistamine ning seljatrenn. Pühapäev üldiselt trenni vaba, kuid eile olin maal ning trenni ei olnud võimalik teha, sai jooksma käidud aga seljatrenni lükkasin tänasele.
Head nädalalõppu!
märts 13, 2016 at 10:32 e.l. #385923Ott Kiivikas
MemberPannkoogivärk näeb uhke välja….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunas Kuits linnapoole jälle tulemas oled, et vormi ülevaatuse saaksime ära teha?märts 13, 2016 at 11:02 e.l. #385924Kuido Jõgisalu
MemberPannkoogivärk näeb uhke välja….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunas Kuits linnapoole jälle tulemas oled, et vormi ülevaatuse saaksime ära teha?Lepime järgmiseks nv-ks kokku, et kuidas ja kus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2016 at 5:05 p.l. #385973Kuido Jõgisalu
MemberHei!
Proovisin täna esmakordselt sellist trenni nagu BodyPump
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teisipäevadel mul tavaliselt kerged kardiotrennid, seega mõtlesin, et ei viitsi sinna jõukasse ratast, linti või stepperit sügama minna. Ramil mind juba pikemat aega üritanud pumpi tegelikult meelitada, aga ma pole varem vedu võtnud, kuid täna otsustasin minna. Kõige rohkem kartsin jalgade osas, kuna eilsest jalatrennist korralikud pakud all ning sellega ma puusse ei pannud! Esimese ringi jalgadele tegin ära aga lõpus viimaste väljaastete ajal loobusin kangist(10kg+10kg+kang) ja tegin keharaskusega. Trenni algul muidugi võtsin samad raskused mis Ramilil, tema seal trennis vanakala, kuna annab neid BodyPump trenne seal juba aastaid. Seega mõtlesime, et ma võiks ka proovida samade raskustega, jõukas oleme suht sama masti mehed muidu…aga jah…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õlg oli ka algul kerge, kuid viimase ringiga tegin 2 üles surumist, kui tuli tegelikult 4 teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seal oli äkki kangil ka sama raskus nagu väljaastetel 10+10+kang.Kokkuvõtteks võin öelda, et tõmbab pulsi ikka korralikult lakke, higi voolab ojadena ja vägev kogemus! Ramil arvas, et sain edukalt hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pakun, et satun selle ettevalmistusperioodi ajal veel rühmatrennidesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide, tänasest täpselt 1 kuu esimeste võistlusteni( Sweden GP 15.04-16.04). Aeg lendab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laupäeval õhtul Tallinna Revalisse trenni ja teeme Otiga vormi ülevaatuse ka! Siis vormipildid!
märts 18, 2016 at 4:49 p.l. #386064Kuido Jõgisalu
MemberEes on kiire nädalavahetus, seega tuleb toidud valmis teha ja endaga kaasas kanda! Ainult nii on võimalik vältida suvalises kohas suvalise toidu söömist!
” data-emoticon=”true” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″>Stay on track!
märts 29, 2016 at 5:14 e.l. #314120Kuido Jõgisalu
MemberHeihei!
Kolm nädalat jäänud ja siis Rootsi minek, aega läheb ikka jube kiiresti, alles oli kuu esimeste võistlusteni
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />igatahes ootan juba, et saaks selle esimese võistluse ära teha! Olen lõpuks paika saanud ka terve kevadise hooaja võistlusgraafiku, sellest ka varsti täpsemalt, algab Rootsiga nagu juba mainisin ja siis pm terve kuu jutti, iga nv
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> tuleb põnev ja kiire aeg!
Vormiga olen graafikus, kõik sujub hästi, ei taha ennast täiesti ära näljutada nagu eelmine kevad, seega võtan rahulikult ja vaatan peegelpilti!
Täna lähen jälle Ramili bodypumpi, kuna jõusaalist vaba päev, seega mõnus kardio ja pärast piinan kõhtu ka
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Nädalavahetusel oli mul sünnipäev, 26 ja kõik on uus
” width=”20″ /> ütleme nii et on ikka raske küll dieedi ajal laua taga istuda ja kõike seda head ja paremat silmadega õgida!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> jah ma lubasin endale kaks koogi tükki ka
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> sünnipäev ikkagi.
Avastasin enda jaoks uue valgusheigi, Fasti Hera80 mustika-vanilje, see on parim maitse!!! Tarbin seda kohe peale trenni veega. Olen varem ka Hera80 valke tarbinud aga seda maitset mitte, no see on nagu magustoit(veega segades, ei pea panema mahla vms), ei jõua trenni lõppu ära oodata
” width=”20″ />Nüüd Fastil ka uued pakendid, hästi mugav purk, parem kui need vanad pakendid, hea sealt seest kulbiga kahmata.
märts 29, 2016 at 5:18 e.l. #314291Kuido Jõgisalu
MemberViimati tehtud vormipildid ka, nüüd küll 9 päeva juba tagasi
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.