Kuidas võimalik saada juurde massi?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kuidas võimalik saada juurde massi?
- This topic has 33 replies, 17 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
jaapanlane.
-
AutorPostitused
-
august 22, 2006 at 10:58 e.l. #89358
Mr.Y
MemberMa ütleks siis nii, et ta pole laisk inimene.Lihtsalt tal on väga kiire ainevahetus.
Ta võib süüa nii nii palju rasvaseid toite kui tahab aga sittagi ei aita.Ikka samasugune.
Ta ei lähe paksuks.
Olen lugenud, et massilisaja ka pidi aitama, eriti neid kellele on kiire ainevahetus?
Tervisele see ohtlik ikka ei ole?
Selle raha eest saab palju rohkem tavalist süüa. Su sõber lihtsalt ei söö “korralikult”. Mõtleb võibolla, et sööb ühe paki rasvaseid chipse ära ja siis lõunal paar rasvast vorsti. See on vähe, mis siis, et rasvane. Olgu ta nii kiire ainevahetusega ja aktiivne kui tahab, saab igaüks kaalu lisada. Hardgainereid pole olemas, vaid asi on söömises. Mõni peab sööma lihtsalt rohkem kui teine.
august 22, 2006 at 1:31 p.l. #89363antonhansen
MemberInimesed, mõelge vahelduseks peaga. “Mu sõbral on vaja massi lisada”.
Miks siis sõber ise ei kirjuta? Arvata on, et teemaalgataja ongi see “sõber”.
august 22, 2006 at 2:05 p.l. #89365greenu
MemberInimesed, mõelge vahelduseks peaga. “Mu sõbral on vaja massi lisada”.Miks siis sõber ise ei kirjuta? Arvata on, et teemaalgataja ongi see “sõber”.
august 22, 2006 at 3:01 p.l. #89371Dude19
Memberkas massilisajad lisavad puhast lihast juurde? või see on lihtsalt selleks et tõsta kaalu vms
august 22, 2006 at 4:03 p.l. #89378antonhansen
Membersorry aga mis vahet on kes on teema algataja teema on algatatud ja kes soovib see vastab ….järsku ta tõesti on häbelik ja hakkab oma sõbra jutuga kuid see ei tee ju teemat vähem tähtsamaks kui teised teemad …
Teema iseenesest on ju nagu 50% foorumi postitustest ikka, algaja poolt mitte just kõige targem küsimus, millele saaks vastuse leida väikese fitness.ee-s surfamise järel.
august 22, 2006 at 4:37 p.l. #89381Knight
MemberNo kui tõesti mitte midagi kaalu juurde ei anna, siis soovita oma sõpsile tugitoolisporti
august 22, 2006 at 5:22 p.l. #89390Creek
MemberTeema iseenesest on ju nagu 50% foorumi postitustest ikka, algaja poolt mitte just kõige targem küsimus, millele saaks vastuse leida väikese fitness.ee-s surfamise järel.Seda küll, seda sama juttu on juba päris palju kordi läbi räägitud ja iga üks kes veidigi otsiks leiaks vastuse.
august 22, 2006 at 6:39 p.l. #89398Mr.Y
MemberSelleks ongi algajate foorum tehtud, et mõtetuid küsimusi küsida. Aga teised foorumid võiks asjalikumad olla, et poleks nii läbu täis. Moderaatorid peaksid need mõtetud küsimused lukku panema ja laskma ainult algajate teemas vastata. Või veel parem kui mingid Stickyd oleks, kus oleks FAQ jm algajatele vajalikud asjad. Kõik jura, mis tuleb läheb lukku ja siis küsija, kas viitsib ja kulutab 10 sekundit, et otsida need üles või sulgeb oma browseriakna – tema otsustada.
august 23, 2006 at 6:41 e.l. #89422greenu
Membersedand küll ….
august 23, 2006 at 1:39 p.l. #89439MaxFactor
MemberTeema iseenesest on ju nagu 50% foorumi postitustest ikka, algaja poolt mitte just kõige targem küsimus, millele saaks vastuse leida väikese fitness.ee-s surfamise järel.Ma olen naine. Ja sõber ise ei kirjuta siia, sest ta ei taha siia kontot teha. Küsin tema eest kuna ise tean mis teen.
Ja asi pole selles, kes on teema algataja vaid asi on selles, et tahan teada kuidas massi juurde saada.
Ja ta pole sellise mõtelmisega, et nüüd sööb chipse ja kohe annab juurde.See on lihtsalt äkki päritav, et on kõhna.
Pidin pettuma selles lehes.
Lihtsalt kui inimene on algaja siis umbes naerdakse näkku, kas siis teie pole olnud kunagi algajad?
Olete kogu elu olnud jõusaalis ja trenni teinud inimesed.
Igal inimesel on alguses raskusi kuna ei tea midagi.
Olen loll , kui küsin kellegi eest siis olen.
Lihtsalt arvasin, et kellegil on mõistus kodus ja arvasin, et siin on normaalsed inimesed, kes aitavad ja ei naera näkku, aga eksisin.
Selleks ongi algajate foorum tehtud, et mõtetuid küsimusi küsida. Aga teised foorumid võiks asjalikumad olla, et poleks nii läbu täis. Moderaatorid peaksid need mõtetud küsimused lukku panema ja laskma ainult algajate teemas vastata. Või veel parem kui mingid Stickyd oleks, kus oleks FAQ jm algajatele vajalikud asjad. Kõik jura, mis tuleb läheb lukku ja siis küsija, kas viitsib ja kulutab 10 sekundit, et otsida need üles või sulgeb oma browseriakna – tema otsustada.Tõesti vabandan, et valesse kohta kirjutasin teema.
august 23, 2006 at 1:54 p.l. #89440greenu
MemberMa olen naine. Ja sõber ise ei kirjuta siia, sest ta ei taha siia kontot teha. Küsin tema eest kuna ise tean mis teen.Ja asi pole selles, kes on teema algataja vaid asi on selles, et tahan teada kuidas massi juurde saada.
Ja ta pole sellise mõtelmisega, et nüüd sööb chipse ja kohe annab juurde.See on lihtsalt äkki päritav, et on kõhna.
Pidin pettuma selles lehes.
Lihtsalt kui inimene on algaja siis umbes naerdakse näkku, kas siis teie pole olnud kunagi algajad?
Olete kogu elu olnud jõusaalis ja trenni teinud inimesed.
Igal inimesel on alguses raskusi kuna ei tea midagi.
Olen loll , kui küsin kellegi eest siis olen.
Lihtsalt arvasin, et kellegil on mõistus kodus ja arvasin, et siin on normaalsed inimesed, kes aitavad ja ei naera näkku, aga eksisin.
Tõesti vabandan, et valesse kohta kirjutasin teema.
nooo kõik ei olnud ju haukumine ja norimine … kui sa mõnda aega siin foorumis otsid sarnaseid teemasid siis saad oma vastuse (kaalu juurde saamise teemasid siin megalt) …. samuti õpid ära milliste inimeste post’e lugeda ja milliste mitte …. sest nime taga võib peituda 12 aastane poiss, tüdruk kes pahatahtlikult vastab valesti või siis nokib kuna tal paha tuju ….
katsu seda foorumis aktiivsete inimeste pilgust vaadata …. nad(me) näeme iga päev selliseid teemasid(kuidas kaalus alla võtta… kuidas kaalus juurde võtta) mõnda aega viicid vastata kuid üks kord viskab ikka üle ka …. siis soovitamegi lugeda vanu teemasid …. kui su sõber tuleb ja küsib mitu kuud järjest sinu käest iga päev kuidas ta kaalus juurde saab võtta kuigi tal endal on olemas materjalid kui ta vaid ise otsiks sa vastad täna homme ülehomme talle …. kuid siis lõpuks arvan et ütled oma sõbrale ka et otsigu ise …. et njahh …. mina arvan et ära loobu sellest lehest ja las sõber kasutab otsingut ja kui on konkreetne küsimus siis sellele saab vastata … see kuidas kaalust juurde võtta on sama konkreetne nagu kirjanditeema”maailm” nagu et vastuseid 392847923
august 23, 2006 at 1:56 p.l. #89443SHOXi
Membersu jutus on iva tõesit, aga selliseid küsimusi tuleb iga päev ja mitu, kokkuvõttes ei jõua/viitsi keegi neile vastata, sul on lihtsam kirjutada otsingusse, kui siin mitmel inimesel kirjutada jne. otsingu kasutmine ei vaja isegi sisse logimist ( kui ma ei eksi ), tegu on ikkagi vabaaja foorumiga vms, inimestel on muudki teha kui ainult siis istuda ja kirjutada, eriti kui seda tehtakse vabast ajast. asjal on alati kaks külge
august 23, 2006 at 3:00 p.l. #89449antonhansen
MemberArmas MaxFactor, mitte keegi ei “naera sulle näkku” vms. Lihtsalt selliseid postitusi nagu sinul tuleb päevas kümneid ja kümneid, pikapeale kipub ära tüütama. Samuti pole siin keegi eluaeg jõusaalis olnud, mina ise näiteks vaid aasta. Ja oma küsimusele leiad väga hästi vastuse siin lehel olevatest artiklitest, artiklid-toitumine nt.
EDIT: Miks su sõber siis kontot ei taha teha? Ega siin keegi ei hammusta
august 23, 2006 at 3:27 p.l. #89454eintsius
MemberKas sõber tahab kaalu juurde võtta treeninguga või ainult söömisega või treening+söömine?
PS. Teoreetiline küsimus ilkujatele: kui ei viitsi vastata asjalikult, miks üldse vastata?
august 25, 2006 at 11:05 e.l. #89548MaxFactor
MemberKas sõber tahab kaalu juurde võtta treeninguga või ainult söömisega või treening+söömine?PS. Teoreetiline küsimus ilkujatele: kui ei viitsi vastata asjalikult, miks üldse vastata?
Söömisega ikka juurde.
Olen nõus sinuga, miks siis üldse vastata.
Siis tulebki foorumisse prahti mitte asjalikku juttu.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.