Kuidas vältida ülesöömist ?
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kuidas vältida ülesöömist ?
- This topic has 38 replies, 24 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
mai 1, 2011 at 6:14 p.l. #300172
AlanBStard
Moderatorkõht on täis, aga kui midagi silma jääb, siis pistaks ikka suhuMingi murdjainstinkt äkki?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 6:15 p.l. #300173AlanBStard
ModeratorJa mis munavalge?
mai 1, 2011 at 6:37 p.l. #300179Ak_47
MemberMingil põhjusel on “rämpstoit” kuidagi eriti maitsev. Ei tea, kas see ka ajus kinni, kuna korrutatakse pidevalt et rämpstoit ja ei tohiks, siis ikka ju keelatud vili kõige maitsvam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike offtopic küll,kuid maakeeli öeldes – rasv toob maitse lihtsamalt esile.
mai 1, 2011 at 7:18 p.l. #300185AlanBStard
ModeratorKui asi oleks rasvas siis sa lahmiks võid ja seapekki. Aga ei.
Inimese isuregulatsioon on läbi aegade kujunenud üsna veidraks. Töödeldud toit ja eriti rämpstoit on optimeeritud sellele vastavaks (praegute praktiliste tehniliste võimaluste piires) isu ja mõnu tekitama. Sellega ta ajab isuregulatsiooni üsna paigast ära ja ilmselt nihutab inimese rasvamassi tasakaaluolekut (igaühe individuaalne seisund kus ta püsima kipub) rammusama suunas.
mai 1, 2011 at 7:27 p.l. #300187Sarge
MemberMa lihtsalt söön nii palju, et kaks tundi ägisen ja pole isu enam süüa kuni järgmise korrani.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 7:32 p.l. #300189MonicaS
Memberkeedetud munavalge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 7:41 p.l. #300190AlanBStard
ModeratorMis kollastega juhtus?
Mune soovitatakse koos kollasega hommikusöögiks aga miks mitte ka pärast trenni. Aga pärast trenni võiks süsivesikuid ka olla.
mai 2, 2011 at 4:43 e.l. #300200Aile
MemberKui asi oleks rasvas siis sa lahmiks võid ja seapekki. Aga ei.Inimese isuregulatsioon on läbi aegade kujunenud üsna veidraks. Töödeldud toit ja eriti rämpstoit on optimeeritud sellele vastavaks (praegute praktiliste tehniliste võimaluste piires) isu ja mõnu tekitama. Sellega ta ajab isuregulatsiooni üsna paigast ära ja ilmselt nihutab inimese rasvamassi tasakaaluolekut (igaühe individuaalne seisund kus ta püsima kipub) rammusama suunas.
Jah… ega sellest rattast nii kiiresti välja ei tule.
Kas keegi leiab mingeid uuringuid sealiha teemadel…või on kogu “teadmine” sellest puht tunnetuslik-uskumuslikul baasil seisnev. Mina olen kogu aeg koeri kasvatanud…ja minu vanemad ja vanavanemad ja vanavanemad. Kõik on õpetanud, et ära sealiha sööda, tekitab koeral maitseväärastusi.
Mingi moment ma otsustasin siiski oma koertele anda nii seasüdant kui ka seakeelt ja nende isukene läks üsna lühikese aja jooksul (minu arvates) kontrolli alt välja. Lõpetasin sea söötmise…nüüdseks on jälle normaliseerunud. Selgitused?
Sealiha mittesöömise osas on minu enese jaoks määrav religioosne aspekt.
mai 2, 2011 at 4:48 e.l. #300202Aile
MemberMis kollastega juhtus?Mune soovitatakse koos kollasega hommikusöögiks aga miks mitte ka pärast trenni. Aga pärast trenni võiks süsivesikuid ka olla.
Kui nüüd Adik Levini toidutalumatuse testist rääkida, siis peale aastaid peaegu, et ainult munavalgete tarvitamist, oli mul tekkinud talumatus munavalgetele…mitte munakollastele.
Me peaksime siin väed ühendama, kõik kellel munakollased üle…mina ei saa eriti jälle valgeid süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2011 at 5:45 p.l. #300250nightq
MemberHuhh, õnneks olen eluaeg terveid mune söönud, kollane on ju maitsvaim osa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas välismaal on munavalgete propageerimine endiselt moes, ilmselt harjumusest
mai 2, 2011 at 5:58 p.l. #300256MonicaS
MemberMa söön tegelikult mõlemaid, aga ma lihtsalt arvasin, et parem oleks kui pärast trenni ei sööks seda keskmist osa, et kaloririkkam vms. Ja valeosa on parem ka, kollane on kuivem kuidagi..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2011 at 7:18 p.l. #300267AlanBStard
ModeratorKeeda vähem aega siis, jumal küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kõvaks keedetud kollasega saab salateid jälle hästi teha. Ja kiluleiba.
mai 3, 2011 at 4:14 e.l. #300288Aile
MemberKeeda vähem aega siis, jumal küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kõvaks keedetud kollasega saab salateid jälle hästi teha. Ja kiluleiba.
Täidetud mune… Tehke ise majoneesi ja proovige

Keskturul müüakse vahest ilma konservandita lõhemarja… veel hunnik seda ka otsa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tillioks…mai 6, 2011 at 10:37 p.l. #301111rolex
MemberSealiha mittesöömise osas on minu enese jaoks määrav religioosne aspekt.Juut, moslem, hindu…
mai 8, 2011 at 6:59 e.l. #301248jrx
MemberJuut, moslem, hindu…Kasuta detektiivioskuseid kui tõesti huvitab sherlock
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.