Kuidas vältida ülesöömist ?
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kuidas vältida ülesöömist ?
- This topic has 38 replies, 24 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
mai 1, 2011 at 1:03 p.l. #22591
MonicaS
MemberTihti on nii, et kõht on täis, aga siiski lähen teen endale midagi uut maitsvat ja siis pärast mõtlen, et kas mulle ikka oli seda vaja. Kuidas ma saaksin seda vältida ? Olen teinekord söömise asemel mingi muu tegevuse ette võtnud, ntks sporti teinud vms, aga iga kord see ei aita, sest tihti ma ei saa ntks sporti teha ja siis läheb mõte ikka toidule ja tulemuseks on see, et haaran jälle kapist mõne pala.
mai 1, 2011 at 1:11 p.l. #300108protein_pets
MemberÄra osta poest nii palju toitu.
mai 1, 2011 at 1:13 p.l. #300109gmaster
MemberEhk ikka päris kõik siis toimusega korras pole kui sellised tujud on?
mai 1, 2011 at 1:19 p.l. #300110MonicaS
MemberMa söön korralikumalt kui varem. Harva söön rämpstoitu ja liigutan ka ennast päris tihti, vähemalt nii tihti kui võimalik. Aga tavaliselt kui midagi teha ei ole, siis tuleb see söögiisu.
mai 1, 2011 at 1:20 p.l. #300111gmaster
Memberrasva sööd?
mai 1, 2011 at 1:24 p.l. #300114Aile
MemberTihti on nii, et kõht on täis, aga siiski lähen teen endale midagi uut maitsvat ja siis pärast mõtlen, et kas mulle ikka oli seda vaja. Kuidas ma saaksin seda vältida ? Olen teinekord söömise asemel mingi muu tegevuse ette võtnud, ntks sporti teinud vms, aga iga kord see ei aita, sest tihti ma ei saa ntks sporti teha ja siis läheb mõte ikka toidule ja tulemuseks on see, et haaran jälle kapist mõne pala.Toiduained peavad olema kõrge toiteväärtusega. Ma ei väsi seda kordamast.
mai 1, 2011 at 1:33 p.l. #300121vend vähk
ModeratorÜks rootsi teadlane tegi hiljuti pealtnäha labase avastuse- õigemini kinnitas fakti: Igasugune toitumisega seotud probleem algab ajust. Tavaliselt ei sunnita kedagi üle sööma, vaid inimene annab endale ise selle signaali, et mis siis kui kõht on täis- söö edasi! Oma kõige raskemate dieetide ajal olen saanud selgeks, et toitumine on lihtsalt maitseelamus, nauding. Dieedi ajal sõin maitsestamata keedetud kanafileed ainult 300 grammi päevas ja näljatunnet ei olnud. Samas mõtlesin, et kui keegi paneks nüüd ette suure 1 kg pizza, siis läheks see koheselt nagu musta auku. Miks? Sellepärast et sellel on maitse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 2:42 p.l. #300124Kitkat1987
Memberäki see on mingi naiste teema? mul samamoodi kõht on täis, otseselt isu millegi järgi pole aga kui midagi maitsvat on ripakil siis pistaks küll suhu ju?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kunagi teismeliseeas käisin maasikaid korjamas, ja missiis et maasikatele mõtlemine juba ajas iiveldama ja täiesti kopp oli ees neist, korjates ikkagi suu käis koguaeg.
halb harjumus pigem imo.
mai 1, 2011 at 3:14 p.l. #300128kalmer87
MemberSeda nimetatakse emotsionaalseks söömiseks. Ega selle vastu mingit otsest ravi ei olegi, vähemalt minuteada mitte. Küsi lihtsalt sellistel puhkudel endalt, et kas mul on kõht füüsiliselt tühi/tühjaks minemas või lihtsalt tahaksin söömise pärast süüa. Ja korda endale, et “Ma ei ela selleks, et süüa vaid söön selleks, et elada!” Üks võimalus on ka osta koju mingeid selliseid asju, mida võid süüa mahult palju nii et nad suurt mingit energiat ei anna. Näiteks mingid näkileivad, porgand, lillkapsas vms. Võtmesõnad on ikkagi meelekindlus ja tahtejõud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 3:53 p.l. #300133Aile
Memberäki see on mingi naiste teema? mul samamoodi kõht on täis, otseselt isu millegi järgi pole aga kui midagi maitsvat on ripakil siis pistaks küll suhu ju?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kunagi teismeliseeas käisin maasikaid korjamas, ja missiis et maasikatele mõtlemine juba ajas iiveldama ja täiesti kopp oli ees neist, korjates ikkagi suu käis koguaeg.
halb harjumus pigem imo.
Käisin ka korjamas. Lõunaks läks nagu korraks vesiseks olemine…kuid siis üks soolane võileib… ja peale seda oli maasikaisu jälle tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma endale midagi luban…siis ma luban. Kui ma olen piisavalt motiveeritud mingit asja mitte sööma, siis ma ei söö.
mai 1, 2011 at 4:00 p.l. #300136MoloM
MemberÜks rootsi teadlane tegi hiljuti pealtnäha labase avastuse- õigemini kinnitas fakti: Igasugune toitumisega seotud probleem algab ajust. Tavaliselt ei sunnita kedagi üle sööma, vaid inimene annab endale ise selle signaali, et mis siis kui kõht on täis- söö edasi! Oma kõige raskemate dieetide ajal olen saanud selgeks, et toitumine on lihtsalt maitseelamus, nauding. Dieedi ajal sõin maitsestamata keedetud kanafileed ainult 300 grammi päevas ja näljatunnet ei olnud. Samas mõtlesin, et kui keegi paneks nüüd ette suure 1 kg pizza, siis läheks see koheselt nagu musta auku. Miks? Sellepärast et sellel on maitse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingil põhjusel on “rämpstoit” kuidagi eriti maitsev. Ei tea, kas see ka ajus kinni, kuna korrutatakse pidevalt et rämpstoit ja ei tohiks, siis ikka ju keelatud vili kõige maitsvam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2011 at 5:01 p.l. #300150Micmoc
MemberIsu tuleb, lükka närimiskumm suhu. Mind see aitab.
mai 1, 2011 at 5:23 p.l. #300155vrsm
MemberKäisin ka korjamas. Lõunaks läks nagu korraks vesiseks olemine…kuid siis üks soolane võileib… ja peale seda oli maasikaisu jälle tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui ma endale midagi luban…siis ma luban. Kui ma olen piisavalt motiveeritud mingit asja mitte sööma, siis ma ei söö.
ei ole ainult naiste teema. või siis olen ma enda teadmata naine, sest ka mina pean endaga tihti lahingut,kas süüa või mitte. ses mõttes et oma vajaliku toidu söön ära aga siis mõteln et porri see 3000kcal, ma tahan veel!
mai 1, 2011 at 5:49 p.l. #300161Risto Uuk
MemberMa olen kõigi eelnevate postitajatega nõus; see võib olla põhjustatud nii emotsionaalsest söömisest kui ka sellest, et toitumisega pole kõik korras. Võib-olla annab mu üks blogipostitus sulle ideid, kuidas paremini selle probleemiga hakkama saada: http://ristouuk.wordpress.com/2011/03/22/k…uisu-vahendada/
mai 1, 2011 at 6:10 p.l. #300168MonicaS
MemberLoen selle informatsiooni kindlasti läbi, mille lingi andsid. Jah, täpselt, kõht on täis, aga kui midagi silma jääb, siis pistaks ikka suhu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd üks küsimus, peale trenni sobib söömiseks munavalge ? -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.