Kuidas vältida lihaste teket
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kuidas vältida lihaste teket
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Pjoonas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 17, 2009 at 3:23 p.l. #16651
C6
MemberTere.
Hakkasin kickboxi trennis käima, mis on kolm korda nädalas.Praegu on kõik väga tore ja trenn hirmsasti meeldib, aga ma kardan, et varsti hakkavad lihased jubedalt kasvama.Loomulikult ei juhtu see ühe kuuga, aga kuna ma olen küllaltki õbluke naisterahvas, siis ei tahaks oma keha suurte lihastega ära rikkuda. Eriti just ülakeha.Kas on üldse võimalik kuidagi aeglustada lihaste arenemist? Peaks ma vältima kohupiima ja munade söömist ja tegema paar korda nädalas hästi madala pulsiga vastupidavustreeninguid (jooks, ujumine)lisaks?
Ette tänades,
L(20)
veebruar 17, 2009 at 3:27 p.l. #1841480ttt
MemberLihaste kasvatamine on pikk ja vaevaline protsess. Lihastesse minemist pole vaja karta. Ega kickpoksiga lihastesse ei saagi ainult toonust juurde.
veebruar 17, 2009 at 3:34 p.l. #184149Annika Pärtel
MemberKallis õbluke naisterahvas! Oleks see nii lihtne, hakkaks mina ka kohe kick boxis käima- varsti saaks siis bodyfitnessi asemel kulturismis võistelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks, et lausa JUBEDALT lihasesse minna, naisterahva puhul, peaks päevade viisi süstla otsas istuma. Naise keha ei tooda piisavalt suurte musklite kasvatamiseks vajalikke hormoone, nii et jubedalt lihasesse minna ilma abivahenditeta ei ole võimalik. Kui sul just naturaalselt eriti kõrge testo tase ei juhtu olema (saad aru näiteks sellest, et habe kasvab, hääl jäme, päevad puuduvad jms)

Nii et võta vabalt ja naudi oma trenni, söö korralikult ja ära mõtlemisega üle pinguta!
veebruar 17, 2009 at 4:19 p.l. #184150vaher
MemberNäed, tema http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…n&phid=3868 on meil siin võistlev fitnessist. Sööb lisandeid ning käib võistlustel, treenib tihti jõusaalis. Kas tema on liiga lihaseline? Kas sa arvad, et suudad temast lihaselisemaks muutuda pelgalt kick-boxiga? Ära pabista!
veebruar 17, 2009 at 5:25 p.l. #184154marit
MemberTere.Hakkasin kickboxi trennis käima, mis on kolm korda nädalas.Praegu on kõik väga tore ja trenn hirmsasti meeldib, aga ma kardan, et varsti hakkavad lihased jubedalt kasvama.Loomulikult ei juhtu see ühe kuuga, aga kuna ma olen küllaltki õbluke naisterahvas, siis ei tahaks oma keha suurte lihastega ära rikkuda. Eriti just ülakeha.Kas on üldse võimalik kuidagi aeglustada lihaste arenemist? Peaks ma vältima kohupiima ja munade söömist ja tegema paar korda nädalas hästi madala pulsiga vastupidavustreeninguid (jooks, ujumine)lisaks?
Ette tänades,
L(20)
No mina tahaksin kah musklinaiseks hakata, trenn kah hirmsasti meeldib, ei karda seda jubedust mitte üks tonks. Tuleks mõni ärplema, kohe sasiks kinni ja teeks tuule ala. Või teeks muidu heategusid, midagi suurt ja ilusat. Aga. Mitu aastat juba möödas – ei miskit. Musklit pole. Hullem veel, ei ole seda moodigi et tuleks…
veebruar 17, 2009 at 5:28 p.l. #184155Annika Pärtel
MemberNo seda ma räägingi, mul ka ei ole- teeme klubi
veebruar 17, 2009 at 5:31 p.l. #184157Pjoonas
MemberTeema pealkiri ehmatas lausa
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.