Skip to main content

Kuidas valmistutakse rinnaltsurumis-võistlusteks?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kuidas valmistutakse rinnaltsurumis-võistlusteks?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    faithless
    Member

Huvitun sellest, et kuidas valmistuvad rinnaltsurumisele pühendujad võistlusteks. Nimelt tahaksin teada, kui palju magatakse, süüakse ning kui pikk on puhkus füüsilisest koormusest enne võistlust?

rusikas
    Member

Palju asju sõltub. Näiteks sellest, kas võtad kaalu alla või on kaal juba soovitud tasemel.

Reeglina suuremast füüsilisest koormusest hoidutakse viimased 5-6 päeva. Tehakse kerget trenni, et hoida toonust, aga ühesõnaga ohte välditakse.

Ise olen näit. viimasel 3-l päeval käinud massazis ja kusikil 40 min. käinud, et hoida toonust. Söön normaalselt, mitte liiga kaloririkast toitu ja kokku ka ei hoia. Kui vaja kaalu võtta, siis olen dieeti pidanud. Magamisega on nii, et väsitan ennast teadlikult päeva jooksul piisavalt, et hea uni oleks. Midagi psüühikas ju keerleb kogu aeg ja see rikub vahest normaalset und.

Kellie
    Member

Millal tuleb hakata keedusoola hulka toidus vähendama, kui eesmärgiks on kehakaalu vähendada?

rusikas
    Member

Mina ausaltöelda keedusoola hulka ei jälgi. Kui on vaja enne võistlust alla võtta, siis suurema töö teen ära käimisega.

Kellie
    Member

Kas Sa üritad käimisega glükogeeni varusid tühjendada või on see maksimaalse energiadefitsiidi tekitamiseks? “harjutasin” hiljuti erinevate meetoditega kaalu alandamist ja tundub, et üle nädala suure alakaloraazhiga toitumine mõjutab jõudu negatiivsemalt kui toidu süsivesikute ja NaCl minimeerimine 2-3 päeva varem.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.