Kuidas tuleb liha meie toidulauale ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kuidas tuleb liha meie toidulauale ?
- This topic has 47 replies, 32 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
tmks88.
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2008 at 2:22 p.l. #170270
alr89
MemberLoomi selleks kasvatataksegi, et pärast süüa saaks. Mõttetu teema aretatud…huvitav suhtumine
järelikult oled sina olemas et loomi süüa?
oktoober 27, 2008 at 3:37 p.l. #170277Xero
MemberVaatan siin teiste kommentaare ja ei hakka vaatamagi. Arvata on mis sealt võib tulla. Ega mulle ei meeldi raasugi selline asi, aga liha peab ikka sööma.
oktoober 27, 2008 at 3:44 p.l. #170278Kratos
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=8zVL9lDW7REKahju neist loomadest, aga ma ei suuda lihale elusees “EI” öelda.
Et liha saada peab tapma, aga loomulikult peab looma austama ka keda tapetakse, mitte peksma ning alandama.
oktoober 27, 2008 at 5:36 p.l. #170290Aile
MemberEt liha saada peab tapma, aga loomulikult peab looma austama ka keda tapetakse, mitte peksma ning alandama.Tagasi “juurte” juurde. Kuidas talus kasvatati see loom yles ja kuidas ta tapeti. Erinevus t2nap2eva toiduainetet88stus+tapamajad kompleksiga on nagu 88 ja p2ev.
oktoober 27, 2008 at 6:23 p.l. #170295tonn999
Memberhuvitav suhtuminejärelikult oled sina olemas et loomi süüa?
mis siin huvitavat on – inimesed on aastatuhandeid loomi selleks kasvatanud, et neid süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2008 at 8:54 p.l. #170315alr89
Memberinimest lõviga võrrelda on vist küll veidi kohatu et saab ka tõesti veidi nö tsiviliseeritumal viisil loomi tappa ja nende nö kasvutingimused ei ole ka just kõigeparemad
ja nii nagu mina olen aru saanud siis lõvi surmab saaklooma ikka kohe? hüppab sebrale kõrri ja ootab kuni ära kustub? ja kutsikatega on tõesti vist teine asi et vigastatakse looma ja siis õpetatakse neid jne kas pole mitte nii?
oktoober 28, 2008 at 9:52 e.l. #170355matti
Memberinimest lõviga võrrelda on vist küll veidi kohatu et saab ka tõesti veidi nö tsiviliseeritumal viisil loomi tappa ja nende nö kasvutingimused ei ole ka just kõigeparemadja nii nagu mina olen aru saanud siis lõvi surmab saaklooma ikka kohe? hüppab sebrale kõrri ja ootab kuni ära kustub? ja kutsikatega on tõesti vist teine asi et vigastatakse looma ja siis õpetatakse neid jne kas pole mitte nii?
Loomulikult, lõvi ei saa sellega eriti riksida,et saakloom,kes juba kord käes ära pääseb,kuna siis jääks ju lõvikene nälga

Kutsikate jaoks emasloom jah vigastab saaklooma, kuna peab ju kuidagi kutsikaid õpetama, tervest loomast ei käi kutsikatel jõud lihtsalt üle,seda enam,et puuduvad ka kogemused.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, inimene on vist ainus loom,kes naudib tapmist
oktoober 28, 2008 at 10:53 e.l. #170364Mart Muru
MemberLoom käitub instinktiivselt aga inimesel on arenenud mõtlemisvõime…
oktoober 28, 2008 at 3:08 p.l. #170420Aile
MemberKas ikka on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole minu looming, kuid ei m2leta autorit, kes ytles, et me ainult arvame ennast m6tlevat, tegelikult lihtsalt liigutame oma eelarvamusi.
oktoober 28, 2008 at 3:31 p.l. #170426Madis232
Membertuleviku teema on katseklaasis tüvirakkudest tehtud kunstliha. selline “rituaal “jääks siis ära sel puhul.
oktoober 28, 2008 at 4:09 p.l. #170433Mart Muru
MemberKas ikka on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa saad väga hästi aru, mida ma selle lausega öelda tahan..
oktoober 29, 2008 at 7:39 p.l. #170569tmks88
Memberliha peab sööma – nõus – kuid mõned pingutavad sellega üle, näiteks ameerikas söödi 100 aastat tagasi 200x vähem kana kui tänapäeval (ühe inimese kohta)
loom tuleb liha saamiseks hukata – nõus – kuid kasvatamine peaks toimuma normaalselt mtte kuskil puurides.
kui lõvi tapab söögiks sebra, siis on see loom elanud vabaduses ja sellist elu nagu ta peaks elama.
kui inimene tapab söögiks sea, siis 99.999% juhtudest on see siga elanud kuskil puuris väga halbades tingimustes millega ta ise vaevalt, et rahul on.
kujutage ette elu kus te elate kuskil puuris kus te ennast eriti liigutada ei saa ja te ei tea mis asi on päike ja yhel päeval teid tapetakse või olukorras kus te saate vabalt ringi liikuda, teha mida tahate, kuid yhel heal päeval tabab sind surmav hoop, kumma valiksid?
inimene on liiga ahne ja tahab kõik endale mugavalt läbi ajada ja paljuneb liiga kiiresti + räägitakse, et inimesi on juurde vaja muidu mõjub see halvasti majandusele
oktoober 29, 2008 at 8:29 p.l. #170575maximus89
MemberDelfiine pekstakse ka enne tapmist, adrenaliin pidavat lihale parema maigu andma.
oktoober 30, 2008 at 9:20 e.l. #170621smack
MemberMinu teada hüäänid pidid oma saaki elusalt sööma hakkama. Pakun, et tänapäeval loomade piinamisega nii naljalt ära ei pääse, nii et ärge hädaldage nagu loomi piinatakse igas farmis.
oktoober 30, 2008 at 9:39 e.l. #170622tmks88
Memberhttp://video.google.com/videosearch?q=eart…;aq=f&aq=f# vaadake seda filmi, kuskil oli eestikeelsete subtiitritega ka aga ma ei leidnud seda hetkel
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.