Skip to main content

Kuidas teha kindlaks keha rasva % ?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kuidas teha kindlaks keha rasva % ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Autor
    Postitused
    mardus
    Member

:???:”> Otsingu tulemus ei andnud midagi ja ei leidnud foorumist ka mitte midagit…

Seega küsimus: kuidas teada saada oma keha rasva % ?

Parimat!

leopold
    Member

Mingid special aparaadid on selleks….

kame
    Moderator

paljudes keskustes on vahel selline võimalus et tasuta mõõta rasva% aga seda vaid juhul kui mingi kampaania v sellise raames ja seal ongi selline kiri kohe et tule ja mõõda vms. :???:”>

aga spordiklubides osades saab ka ja mitte väga suure summa eest!

VDO
    Member

Kesklinnas ERKI taga on üks apteek, kus saab seda kümne krooni eest mõõta. See ón samal tänaval, kus see telesarja Baar korter oli. Seal on see aparaat, mille paned sirgetele kätele ette ja siis mõõdab.

Aga selle aparaadi kohta on mul omaette küsimus. Et miks sinna on vaja oma pikkus ja kehamass sisse lüüa? Kas see mõõdab üldse otseselt midagi või teeb lihtsalt mingid arvutused “normaalse inimese” mõõtude põhjal ja siis viskab need ekraanile. Huvitav, mis ta küll siis näitaks, kui jätad sinna oma näitajad sisse toksimata?

mardus
    Member

Nojah :???:”> Asi selles, et ise Pärnu inimene… Aga mind juba juhatati kus seda teha saab…

Kui aega leian siis lippan läbi…

kame
    Moderator

to VDO – minuarust need andmed on selleks sinna sisse vaja et ta annaks kehamassi indeksi ka! või ma eksin? :???:”>

kas seal ei üeldud peale rasva % ka kehamassi indeksit?

nurmsalu
    Member

See aparaat on jura.

iluspoiss
    Member

sorry imelaps, aga ma küll su textist mõhkugi ei jaga :???:”>

kame
    Moderator

selle aparaadiga sõltub nimelt millal viimati oled söönud ja kui palju vedelikke oled tarbinud !

mul ükskord mõõtes näitas 9.2% kui 2.5h hiljem näitas 6%! :???:”>

lihtsalt enne oli kõht nii täis ja olin liitri vett ka sisse keeranud et kohe näitas palju rohkem!

leopold
    Member

Kus seda Pärnus mõõta saab, kas rüütlikeskuses?

Aegajalt käib tervisekeskus muidu Rimis, Selveris ka seda kraami tegemas, viimati kui proovisin öeldi et hakkan kohe ära surema :???:”>

Jura on jah see aparaat. Ehe, ükskord tegime katse: mõõtsime 11-aastasel poisil (oli kõhn) ja tulemus oli 32% :???:”>

Ükskord läks üks soomlanna enne trenni mõõtma-oli 24%, ja paari tunni pärast, so siis peale trenni näitas 17%

erxs11
    Member

Selle aparaadi jaoks on üksainus sõna – KRÄPP

leopold
    Member

Ok siis aparaat aparaadiks, aga kuidas siis ikkagi teada saaks selle prosa, mingit valemit pole? :???:”>

erxs11
    Member

Mis sa selle % ikka teed. Vaata parem peeglisse ja saad aru küll, kui rasva on liialt palju

leopold
    Member

Tulemusi tahaks teada, numbrid täpsemad, kui silmahinnang!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.