kuidas te teate, kui palju rasva kehas on?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Fat Burner Club » kuidas te teate, kui palju rasva kehas on?
- This topic has 70 replies, 38 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Sankman.
-
AutorPostitused
-
juuli 28, 2006 at 10:30 e.l. #88102
icebrker
Memberpalju maksma läks koos postikuludega?ei saa sendi pealt 8elda – krediitkaardi v2ljav6ttel millegip2rast ei kajastu…
aga umbes 270 eek
arvutasin ja sain 20% rasva. Kaalun umbes 65 kg seega rasva on ~15 kg jagu :S
Tahtsin massidieedile ja -trenni peale minna aga ei saa . . . p2rast raske lahti saada. Vanast rasvast eriti.
Pyyan 10% peale saada.
juuli 28, 2006 at 6:18 p.l. #88125icebrker
MemberTõsijutt – mida paremini keha voolu juhib, seda vähem on rasva, mis takistab seda …Tulemused võivad aga kõvasti varieeruda kuna rolli mängib vee hulk Sinu kehas mõõtmise ajal, sest elektrit juhib ju vesi … mida rohkem vett, seda paremini keha juhib seda antud laengut ja seda madalamana näitab aparaat Sinu rasva % …
Seega, mida rohkem vett jood, seda väiksem rasva % on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub loogiline. Sa just mõtlesid selle välja?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 14, 2006 at 11:34 e.l. #88859enks20
Memberausalt, ma tahax ka teada sellest rasvamõõturist, mis kaaluga kooson
aga kui see rasvamõõtur arvutab mingite tabelite järgi, siis leian et ta erinevate inimeste kehaehituste tõttu ei pruugi just kõige õigem valik olla
aga, kas see mõõtur mida käes hoitakse, on ka üldse kusagil müügil, või saab sellega mõõta spordiarsti juures vaid?
Kui palju see teenusena võiks maksta ja üldse kui palju see vidin ise võiks maksta?
august 17, 2006 at 4:33 p.l. #89065enks20
Membertahax isegi niisama huvi pärast endagi rasvaprotsenti teada, kuid parem vist ikkagi see, kui seda teostab professionaal. Kas keegi teab äkki, kui palju see teenus üldse mazab?
september 25, 2006 at 1:36 p.l. #91290icebrker
Membertahax isegi niisama huvi pärast endagi rasvaprotsenti teada, kuid parem vist ikkagi see, kui seda teostab professionaal. Kas keegi teab äkki, kui palju see teenus üldse mazab?
aprill 9, 2007 at 3:58 p.l. #111796Ingrid-
MemberMinul on m66detud k6igi kolmega!
Tulemused:
Tangidega: rasv 20,5%
Digitaalse käes hoitava vidinaga rasv 9,7%
Digit. kaaluga rasv 18,8% vedelik 58,8%
Ma arvan, et nende tangidega m66tmis tulemus on k6ige 6igem…
aprill 9, 2007 at 4:05 p.l. #111797maryjane
Memberparimad on verestWow. See on midagi ülidiipi. Äkki valgustad lähemalt, mis põhimõttel on võimalik verest rasvaprotsenti mõõta?
aprill 9, 2007 at 6:33 p.l. #111818Kaval
Membersee digitaalne käes hoitav ja tangid mõõdavad ikka eri asja ju? kas pole mitte nii? vähemalt mina tean küll… ja nii on mulle ka räägitud… tangid mõõdavad ikka naha alust rasv mida sa silmaga lotendamas näed aga see digitaalne käeshoitav vidin mõõdav mingit kehasisest rasva, mis organeid ümbritseb, nii vähemalt räägiti. kas pole siis nii?
targad?
aprill 9, 2007 at 7:30 p.l. #111823Xero
MemberMa arvan ise ka sama
aprill 10, 2007 at 2:16 e.l. #111833ROtter
MemberWow. See on midagi ülidiipi. Äkki valgustad lähemalt, mis põhimõttel on võimalik verest rasvaprotsenti mõõta?See on täiesti tavaline veenist vere võtmine ja selle näidu alusel määratakse vere rasvade (lipiidide) sisaldus e.kolesterooli väärtused.
aprill 10, 2007 at 6:29 e.l. #111848M.M.
MemberSelle “riistapuuga” just saabki kõige täpsemalt oma rasva % teada. Need käes hoidvate elektrooniliste mõõtjadega võite lutsu visata. Mida rohkem on lihasmassi seda rohkem nad valetama hakkavad. Ma olen ise vahetult enne võistlust mõõtnud selle junniga endal 17 % rasva – sellise rasva protsendiga oleks paras hoopis rakvere sardelli reklaamida.
aprill 10, 2007 at 7:47 e.l. #111851TANK
Membertulge nüüd mõistusele.
1. See rooli moodi asi on kõige mõttetum mõõtja. See näitab võistleval kulturistil enne võistlust kasvõi 20%. Lollemat aparaati sellest enam pole. Isegi vaimupuudega debiilik suudab peale vaadates su rasva% täpsemalt määrata.
2. naha paksuse mõõtja ongi kõige adekvaatsem. Ja kui keegi ütleb et erinevatel inimestel on erinev naha paksus. HALLOOO Sellepärast ongi paksem nahk sest rasva kiht on naha all paksem. PUNKT.
3. Ja milleks üldse mõõta. Mõõtmine ei kaota rasva. Samamoodi ei tee kaalumine sind kergemaks kui 5 korda päevas ennast kaalud. Tee trenni ja vaata peeglisse – kui pole rahul treeni edasi.
aprill 10, 2007 at 8:06 e.l. #111852Bonsuna
MemberÜks hea meetod selgeks teha kas rasva on palju või vähe… järgmine:
Hüppad vette lased õhu kopsudest välja ja kui vajud põhja on keha rasva% normis (tervislikust seisukohast) Kui tõused pinnale nagu kork on selge et oled paks ja liigselt pekkis.
aprill 10, 2007 at 8:16 e.l. #111853jrx
MemberIngrid, ma ei usu, et su rasva% 10 on… naisterahvale on see ikka ülimadal. Ma arvan, et kõige lähemal tõele on nende kolme väärtuse keskmine, ehk siis kuskil 16. Aga sõltub muidugi, kes sul tangidega mõõtis…
Ja loomulikult ma pole sind näinud, nii et ei saa kindlalt öelda…
aprill 10, 2007 at 8:50 e.l. #111856Marielito
MemberNalja nabani.
OK. Keha ravaprotsendi mõõtmise “kuldseks standartiks” on hüdrostaatiline kaalumine. Teiste meetodite valiidsust arvestatakse just vees kaalumise järgi. Kaliiber on kaugelt täpsem meetod kui elektroimpulsside oma. Nende elektroonilise vidinatega võib tõepoolest lutsu visata. Ja küsimus ei ole masina kvaliteedis, sest mitte ainult need vormelirooli meenutavad odavad mõõturid ei ole rämps, vaid sama ebatäpsed on ka tõsisemad aparaadid. TÜ kehakultuuris on kasutusel masin, kus pannakse sulle juhtmed külge jalgadele jne, et võimalikult adekvaatselt mõõta impulsside liikumist läbi keha, aga probleem jääb ju ikka samaks, sest vedeliku (hea elektrijuht) hulga kogus kehas hakkab impulsside liikumise kiirusega mängima. Nii näitas see “tõsine” aparaat pooltel meeskursuslastel keha rasvaprotsendiks 2-4%. Kaliibri puhul on ainsaks miinuseks see, et ta ei arvesta täpselt siseelundite rasva. Hüdrostaatilist kaalumist Eestis minuteada ei tehta. Suhteliselt täpne on veel ka vere järgi mõõtmine. Kui rääkida ultrakeerulistest meetoditest, siis ameeriklastel on kasutusel veel selline asi nagu Bod-pod kamber (kui nüüd nimi õieti meeles on), aga see on ka ultrakallis meetod. Ah jaa! Siisiki on veel üks ülitõhus ja ülilihtne mõõtmisinstrument – seda nimetatakse peegliks ja see peaks igaühel kodus olemas olema.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.