variant selline, et iga päev söö vähemalt kord, treeningpäeval enne trenni tund aega ja pärast trenni tund aega s.o 2 korda päevas. Kehakaalu kohta söö u 1gr.
mina leian et iga päev pole seda niisama mõtet endale sisse ajada. mina tarbin sheiki ainult 2 juhul.
* peale trenni et kiiresti imendumise aega ära kasutada
* kell 4.00 öösel sest öösel inimene kasvab – ja ma ei hakka ju kell 4 minema kööki muna praadima – pigem teen nii nagu M.M. kunagi õpetas – õhta sheik valmis ja voodi kõrvale ja kui mobla kell 4 piiksub joon silmi avamata ära.
Plaju tarbida sõltub sellest, kuidas su tavatoitumine välja näeb. Eeldades, et sööd nagu tavainimene 3x päevas, siis on soovituslik teha kaks shake päevas. Peale trenni kindlasti süsivesikutega suhe 2:1. St. umbes 50 – 60 gr. süsivesikuid ja 30 gre. valku.
Kas Dextrose pulbriga whey lemon superit võttes ei ole soovitav neid kokku segada mahlas? (liiga palju süsivesikuid)
Nagu ma aru saan siis valku on soovitav süüa 1g/kg kehakaalu kohta aga palju süsivesikuid ja kas ainult peale trenni? Ainevahetus on mul suhteliselt kiire ja söön 3x päevas + õhtul natuke näksimist, kaalun 70kg. Trenni teen 3x nädalas.