Skip to main content

Kuidas taastuda kiireimini pimesoole operatsioonist?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Kuidas taastuda kiireimini pimesoole operatsioonist?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    eintsius
    Member

Tere,

Juhtus siis selline õnnetus, et pimesoolde lõi põletik sisse ning see otsustati eemaldada see esmaspäev. Täna sain kodusele ravile ning nüüd otsin/nuputan kuidas saaks vähegi kiirendada taastumisprotsessi. Äkki oskad midagi head soovitada, mida teha, kust otsida, mida süüa vms?

Aile
    Member

Ei ole old man ja ka ei saa selleks vist kunagi…

Kuid sarnases situatsioonis olen kyll olnud.

1997 oktoober oli mul pimesooleoperatsioon (tysistustega, arstid tegid yhe v2ikese haava asemel pika, et oleks paremini aru saada, mis ja kus…)

kaks n2dalat hiljem v6eti niidid v2lja, samal p2eval vahetasin spordiklubi ja 1998 sygisel olid minu esimesed v6istlused kulturismis.

Mis oli taastumisel t2htis. Liikumine, liikumine ja veel kord liikumine. Kohe sirgu ja liikuma.

Seljasirutaja tegemisega ole natuke ettevaatlik. Algaja kava v2ikeste raskustega. 30 % intensiivsusega valu piirini.

ROtter
    Member
    eintsius
    Member

Kuid sarnases situatsioonis olen kyll olnud.

1997 oktoober oli mul pimesooleoperatsioon (tysistustega, arstid tegid yhe v2ikese haava asemel pika, et oleks paremini aru saada, mis ja kus…)

kaks n2dalat hiljem v6eti niidid v2lja, samal p2eval vahetasin spordiklubi ja 1998 sygisel olid minu esimesed v6istlused kulturismis.

Mis oli taastumisel t2htis. Liikumine, liikumine ja veel kord liikumine. Kohe sirgu ja liikuma.

Seljasirutaja tegemisega ole natuke ettevaatlik. Algaja kava v2ikeste raskustega. 30 % intensiivsusega valu piirini.

Kuidas üldise liigutamisega lood on, kas peaksin passima kodus või liikuma ringi väljas juba nii varakult?

matti
    Member

See oli kyll t2nase p2eva kild

Aile
    Member

See oli kyll t2nase p2eva kild
    Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.