Kuidas suhtute noortesse jõusaalis?
- This topic has 63 replies, 49 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
lehter.
-
AutorPostitused
-
november 19, 2006 at 8:32 p.l. #95689
MuskulaarKobras
MemberSuhtumine noortesse on minu meelest võrdeline sellega, kuidas noored suhtuvad ISE jõusaali !Täpselt!
Kuigi ma ise ka suht noor…On seal minust kohati ka nooremaid
november 19, 2006 at 8:38 p.l. #95691pacman
MemberEi pane tähelegi neid, peaasi, er trenni teevad..
Kuid jah sellised ajavad närvi küll, kes pingi ära plokivad, ise seal mitte midagi tehes ja istudes..olgu nad siis noored või vanad.
Täna näiteks trenni lõpus kui tegin kõhtu kõhumasinal, sellisel kus peal istud, siis seerija vahel tõusin püsti, et väheke sirutada, nii kohe hüppas üks soliidses vanuses naisterahvas pingile, tegi oma üks 10 kordust kerge raskusega ja istus edasi.
Okei ootan siis minut, kaks venitan seni ta ikka istub edasi.
Ega ma ennast segada ei lasknud, sest kõhulihasele väga lihtne teist harjutust leida, kuid ikkagi.
arvestagem ka teistega trennnis.
Üks kümme minutit istus seal ja tegi!
Jaa ja algajatest veel.
Täna keset trenni tuleb üks kutt minu juurde ja hakkab õpetama, et triitsepsile see jumala mõtetu harjutus, et tee parem seda ja seda ja et mis lihaseid sa üldse täna treenid.
Mina siis, et okei õlg ja triits ja astusin minema oma käsikuga tõstet tegema..
Kutt siis jälle, et kuule proovi seda harjutust ja, et õlg triits mõtetu koos, et proovi nagu mina täna, et tee algul biitsa siis rinda, siis selga ja alles siis triitsa..
november 20, 2006 at 12:05 e.l. #95703hellebard
Memberja need kes masinaid plokivad ajavad jubedalt
muidu ise hakkasin ka suht noorelt tegema nii 14 aastane ja 67 kg poiss olin sis
nüüd sis 128kg
ikka kogun vanematelt tegijatelt tarkusi:D
november 20, 2006 at 2:51 e.l. #95704Aiky
Membermul isiklikult on suht suva, kas on noor ja algaja alles või juba mingi tegija… igaüks kes maksab jõusaali eest võib seal trenni teha ju. siiamaani küll keegi väga seganud pole, samas ma ise ka alles vähe käinud
märts 9, 2007 at 12:04 p.l. #108996Flex250
MemberNt. kui minuvanune (15) suht kilu:D ehk siis 65 kg vend tuleb jõusaali kappide vahele , mis reaktsioon on?sinuvanuselt umbes sai trenni mindud, üle 10 aastat tagasi. nyyd siis ise ka 70 kaalusin, jube kilu olin, nyyd on täpselt kaks korda sinu kaal.
treenijal ja treenijal on vahe-kui tõsisesuhutmisega poisid teevad trenni siis norm ja ei koti eriti kuda keegi teine treenib aga noored naljamehed kes telefoniga räägivad või koolilapse juttuajavad ei salli yldse. muidu saalis tuleb aind iseendale keskenduda ja ymbritsevat mitte märgata
märts 9, 2007 at 1:22 p.l. #109005r2iner
MemberIse olen 15 ja kolm kuud jõusaalis käinud. Võib öelda, et suhtutakse küll päris hästi.
Kuid kui teema nimi oleks, et kuidas suhtute vanuritesse, siis on küll nii et nn vanurid, no ütleme umbes 50 ja rohkem, on küll nahhaalsed. Kui astud kaks meetrit seerate vahel masinast eemale et venitada, jõuavad nemad juba raskused vahetada ning pingi hõivata mingi pooleks tunniks, ilma, et tuleks küsima kas ma olen lõpetanud või mitte.
märts 9, 2007 at 1:30 p.l. #109007toonus
MemberSuhtun algajatesse trennimeestesse alati hästi, kui mõni ikka midagi totaalselt valesti teeb, siis lähen õpetan(muidugi juhul, kui olen kindel, et ikka ise seda õigesti teha oskan).
Niisugune natuke naljaks lugu veel rääkida, et astus saali sisse umbes 14 aastane kutt, välimuse järgi kusagil 45 kilone.
Keegi oli jalapressi varem 25kg kettaid täis toppinud ja nad sinna peale jätnudki. See noor poiss tahtis hakata jalga tegema, tuli minu juurde ja ütles, et palun tõstke need kettad maha, tema ei jõua.
Mina, kui abivalmis inimene, tõstsin siis nad sealt maha. Pole ju teha midagi, kui ei jõua, täisa normaalne.
Muidu need ajavad küll nats vihale, kui ma teen näiteks rinnalt surumist, käin korraks eemal(kasvõi pissil näiteks) ja tagasitulles on keegi kangi juba ketastest tühjaks ajanud ning üritab mingisugust imeliku harjutust seal punnitada. Seda ikka juhtub, sellepärast püüangi käia trennis sellistel aegadel, kui on vähem rahvast.
Seniks jõudu kõigile noortele ja algajatele!
Kunagi ei ole liiga hilja alustada!
märts 9, 2007 at 1:37 p.l. #109009Jess13A
MemberNt. kui minuvanune (15) suht kilu:D ehk siis 65 kg vend tuleb jõusaali kappide vahele , mis reaktsioon on?positiivselt. Eriti, kui teed harjutusi ja ei maga või ei jutle masina või käsiku najal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2007 at 1:41 p.l. #109011Jess13A
MemberIse olen 15 ja kolm kuud jõusaalis käinud. Võib öelda, et suhtutakse küll päris hästi.Kuid kui teema nimi oleks, et kuidas suhtute vanuritesse, siis on küll nii et nn vanurid, no ütleme umbes 50 ja rohkem, on küll nahhaalsed. Kui astud kaks meetrit seerate vahel masinast eemale et venitada, jõuavad nemad juba raskused vahetada ning pingi hõivata mingi pooleks tunniks, ilma, et tuleks küsima kas ma olen lõpetanud või mitte.
Spordisaali hea tava ütleb ,et üle 2 meetri ei tasu oma masinast eemalduda. See tähendab teistele, et sa oled lõpetanud. Nii ,et harju sellega
märts 9, 2007 at 1:54 p.l. #109016Daniel
MemberMasinate ja pinkide hõivamine on kahe otsaga asi. Ühelt poolelt : kasutad masinat ja pausi ajal keegi hõivab selle. Väljapääs – tee lühemad pausid ning ole masina kõrval. Teisalt: keegi raibe teeb oma seeriaid ja venitab pausidega. Väljapääs – küsida kaua läheb, see peaks liigutama panema.
Ja veelkord kõigile südamele: Tõstke raskused peale kasutamist tagasi ja OMALE kohale!
Teemast ka : Noored ei häiri, nad nagunii vähe häbenevad ja hoiavad ennast nurgas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2007 at 2:06 p.l. #109019rantel
MemberSelles suhtes et keegi halvasti küll ei suhtu, kui viisakalt rääkida siis on kõik korras.
Muidugi vaadatakse küll mis raskustega teed, kas on palju või vähe, aga keegi naerma ega itsitama küll ei hakka.
Muidugi mul endal on kükkide tegemisel suht hale tunne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga noh, mõtlen sellele et kui vaikselt teen siis pikkamööda arenen suurtemate raskusteni.märts 9, 2007 at 2:25 p.l. #109023BHS
Memberei tea , ma olen algaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui veel algajam olin siis ikka mõni seletas kuidas jne tuleb mida teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vahva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2007 at 4:22 p.l. #109033madis220
MemberIse ka suht noor(16) ja suhtub teistesse hästi vähemalt on neil muud teha kui väljas juua või märatseda.
Ise olen teind juba paar aasat
märts 9, 2007 at 4:32 p.l. #109039smack
MemberIsiklikult suhtun eriti positiivselt, kui mingi kõhnem vend otsustab jõusaalis käima hakata.
Minu arust on koom siis, kui kogenud tüüp ei oska harjutust korrektselt sooritdada, ja kui sa üritad talle midagi selgeks teha, siis ta on liialt oma seisukohas kinni ja tõmbleb kangiga edasi.
märts 9, 2007 at 5:16 p.l. #109050McNeo
MemberMina väga ei põdenud kui käima hakkasin, kuigi vahe ülejäänud rahvaga oli suur. Aga nüüd kus juba särgi alt näha, et mul rinnalihas kah olemas, on mind nagu rohkem vaatama hakatud. Ehk siis seda, et kilude vastu keegi suurt huvi ei tunnegi. Osad rahmeldavad, osad jäävad ja kasvavad. Ja häda sulle kui irvitama hakkad – vaat võib sinust möödagi minna. Kellel muskel juba olemas, teab kust ta ise alustanud ja mis on selle hind olnud.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.