Kuidas suhtute noortesse jõusaalis?
- This topic has 63 replies, 49 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
lehter.
-
AutorPostitused
-
oktoober 10, 2006 at 12:09 p.l. #92163
yoel83
Membernoored noorteks aga kui neid on saalis nii palju et trenni teha ei saa siis hakkab kll vaikselt üle viskama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2006 at 1:32 p.l. #92174salver
Membervahet pole, kas ajab juttu, mingi veits kogenum v mõni noor, ühtemoodi segab ikka. On ka küll selliseid, kes, seni kuni kedagi tuttavat saalis pole, teevad ennastsalgavat trenni, kuid niikui mõni sõps ligi hüppab, läheb üks möla lahti.
Seega vanus ei loe, peaasi et ei segaks ei jutu aga niisama passimisega kuskil trenazööri peal
oktoober 10, 2006 at 1:43 p.l. #92176greenu
Memberjup kõige hullem on kui teeb oma seeria mingil masinal ära ja siis jääb sinna rahulikult istuma … istub oma puhkepausi ära ja siis teeb uuesti … masin kogu aeg kinni … huhh…
ja vahet ei ole kui suur või vana või noor tegija ta on ..
oktoober 10, 2006 at 1:58 p.l. #92177PT London
MemberMul on muidu istujatega selline kogemus, et tavaliselt nad jalgivad mu trenni ja teavad et asi on t6sine ja kui kysin:Kas sa oled siin weel kaua, siis tuleb vastuseks:Mul yks seeria veel w6i ei ma just l6petasin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!!Ega ma nendesse yleolevalt ei suhtu aga ei kannata ka kui keegi mu trenni segab!!
Nagu keegi siin ennist mainis ,et kui m6ni alagaja midagi vaga valesti teeb siis astun ligi ja annan teada kuidas asi tegelikult olema peaks.
NB! ma maletan et panid yhes teemas ullult tarka, ise ainult 15 ja pole trennigi 6ieti teinud!!!Arene veel ja siis tule raakima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niipalju veel algajatele, et kui v6imalus alati kuulake kogenenumaid ja v6imaluse korral treeneriga trenni sissejuhatus teha!!!
EDU!!!
oktoober 12, 2006 at 5:26 e.l. #92273n2k
MemberÕige jutt küll, et et masinat kinni hoida pole ilus, aga kui osad eeldavad, et peale 10 korda rinnapingil surumist on juba kõik läbi ja omandavad masina, siis pole see kohe üldse mitte meeldiv. Võiks ikka küsida enne, kas oled lõpetanud. Nii palju kui ma jälginud olen, siis noortele ei pöörata eriti tähelepanu jõusaalis, on ka väheseid kes tõsiselt kava järgi treenivad. Enamus tulevad, suruvad oma 5 korda mingil aparaadil ära ja lähevad järgmise juurde.
oktoober 12, 2006 at 8:59 e.l. #92284antonhansen
MemberNB! ma maletan et panid yhes teemas ullult tarka, ise ainult 15 ja pole trennigi 6ieti teinud!!!Arene veel ja siis tule raakima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on siis ilmselt minu kohta mõeldud ja see üks teema on legendaaarne ganja-teema.
Ma olen juba üsna arenenud küll, soovin ka sulle edasist arengut ja progressi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2006 at 4:05 p.l. #92318Raul1
Memberma ei tee välja eriti. Ajan omi asju ja keskendun treeningule.
oktoober 12, 2006 at 11:39 p.l. #92340MEE
MemberSee on siis ilmselt minu kohta mõeldud ja see üks teema on legendaaarne ganja-teema.Ma olen juba üsna arenenud küll, soovin ka sulle edasist arengut ja progressi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>areng ja progress üks ja sama pole v?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2006 at 5:40 e.l. #92344Andrei8
MemberMa käin samuti MV-s Tartus ja ei suhtu algajatesse kuidagi, kui ikkagi näha on et mees pingutab ja näeb vaeva, siis ikka aitan isegi mõne nõuandega. Alustasin samuti kunagi 14 aastaselt, hetkel juba saamas 29 ja käin ikka edasi. Aga seoses nende suurte meestega kes midagi ei tee kuid on suured, siis siin kehtib kas eelöeldu või lihtsalt tehakse trenni iseendale ja ei pingutatagi. Sai isegi kunagi rinnale seeriaid 150kg tehtud ja kükke 240-ga, ja mis siis. Need ajad on möödas, elus on tekkinud teised prioriteedid ja saalis käin vaid harjumusest ja vajadusest kuna teisiti enam ei oskakski olla, lihtsalt vajadus on. Ja loomulikult pole ka enam nii palju jõudu, noored on juba isegi tugevamad ja selle üle ainult hea meel endal.
Seega kui oled ise väga huvitatud ja küsid pidevalt kõigilt kes vähegi teemat jagavad saalis- alusta treenerist!- ja siis temalt küsi et kellelt veel nõu võiks küsida kui tal aega just pole ja kellegi teisega tegeleb. Küll näed, imbud seltskonda sisse ja edasi abistatakse sind juba kiiresti. Tähtis on ka suhtlemisoskus, kes see ikka mingi vaikiva vennaga suhelda tahab.
MV-st on pärit ka Erki(ta küll vanem sinust), kes samuti võib öelda, et uus nägu aga hirmsat hakkamist täis ja talle tehti kiirelt selgeks mis ja kuhu ja tulemus missugune – Eesti meister!
november 16, 2006 at 9:17 p.l. #95341BrigitteXoXo
Membereks esimesed paar korda vaadatakse mõnes väiksemas saalis,sest lihtsalt nägu uus, aga kõigega harjub… omast kogemusest võin öelda, et mõned noormehed eemalduvad naisest, kes peale neid raskust tõstab kui katkust…ic … seegi muutuv näitaja kui korralikult käia
november 17, 2006 at 9:12 p.l. #95487veinikaarija
Membermis seeria ? ….. algajatel nagu pole eriti seeriat .. ja kui sellega midagi juhtub siis pole nagu eriti jube ju ka
…. ja kui ise panna kettad otsa ja pärast maha võtta siis see “algaja” ei saa arugi et midagi vahepeal juhtus…. lihtsalt pikem puhkepaus võib talle tekkida…Miks siis seeriat meil ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui ei ole korralikku seeriat alustades, siis ei saa ka hiljem oma seeriaid korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 19, 2006 at 6:53 p.l. #95676Tasuja89
MemberKuna ise olen ka noor, siis hästi, kuid erandeid leidub kes niisama masinal toetub ja telekat vaatab neid nagu väga ei salli!
november 19, 2006 at 7:47 p.l. #95681Corrosion
Memberkes niisama masinal toetub ja telekat vaatab neid nagu väga ei salli!
Ei no kelle asi kas surud või vahid telekat? Seda parem teistele-ongi rohkem vabu masinaid.
Viimasel ajal on saalis, kus ma käin, tekkinud kahtlane seltskond. Kaks anorektilise välimusega tüüpi, tõenäoliselt sõbrad omavahel, hõivavad 2 surumispinki selleks, et seal suhteliselt pikkade pausidega surumist imiteerida.
Kui pundiga käia võiks ju korda mööda teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 19, 2006 at 7:51 p.l. #95682Tasuja89
MemberEi noh kahjuks see toetumine ongi tegelikult osa nende”seeriatest”, aga noh saab hakkama, vingumine ei aita!
november 19, 2006 at 8:30 p.l. #95688kaiv
MemberSuhtumine noortesse on minu meelest võrdeline sellega, kuidas noored suhtuvad ISE jõusaali !
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.