Kuidas suhtute noortesse jõusaalis?
- This topic has 63 replies, 49 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
lehter.
-
AutorPostitused
-
juuni 6, 2006 at 8:32 e.l. #85240
antonhansen
MemberEga ma nii kilu ka pole, just tegin 15 lõuga trepi küljes:D A jah, ergomeeter on Härmas väga hea (Concept 2 kui ma ei eksi) ja surumist saab ka hästi teha, samuti peaks seal mingi saunavõimalus olema.
juuni 25, 2006 at 4:13 p.l. #86655Creek
MemberMa usun et keegi ei suhtu sinusse imelikult kui sa ei hakka mingeid lolliusi tegema, teed rahulikult oma trenni ja ei hakka seal mingi uhkeldamise pärast enda jaoks liiga suurte raskustega jamama.
juuni 25, 2006 at 5:45 p.l. #86665Hummer
MemberÖeldakse et olen kapp… ise ennast väga suureks ei pea….
aga vahel ajab vihale kui poisikesed on kangid hõivanud ja teevad seal 40-80kg kangiga üleperse surumist…
näiteks üks kordus ja siis vahivad 5 min niisama

Ja ma pean pealt vaatama…

aga seni kuni treeningvahendeid jätkub… no problem
juuni 25, 2006 at 6:34 p.l. #86669veinikaarija
MemberÖeldakse et olen kapp… ise ennast väga suureks ei pea….aga vahel ajab vihale kui poisikesed on kangid hõivanud ja teevad seal 40-80kg kangiga üleperse surumist…
näiteks üks kordus ja siis vahivad 5 min niisama

Ja ma pean pealt vaatama…

aga seni kuni treeningvahendeid jätkub… no problem
Kus saalis käid? Ja millises linnas?
juuni 25, 2006 at 6:50 p.l. #86673keiko
MemberSee on ju täiesti tavaline, et alguses on veits imelik olla. Aga mõtle sellele, et kõik on olnud kunagi ju väikesed
juuni 26, 2006 at 8:35 e.l. #86687V.K
Membernu kui mina sammud saali poole seatsin olin 15 ja kaalusin kusagil 55kg vms aga nüüd on see minevik…
juuni 26, 2006 at 8:43 e.l. #86689greenu
Membersuht külmaks jätab…. vähemalt niikaua kui inimene ise norm on kes tuleb …. et nagu ei eksi reeglite vastu mis tänases artiklis kirjas:)
juuni 26, 2006 at 2:23 p.l. #86712kame
Moderatorajan kõik saalist ära ja sõiman ka!

heaküll – tegelikult vajadusel annan vast paar näpunäidet kui mingi väga halb sooritus silma hakkab – parem üelda kui et teine lõhub ennast ära!
igatahes head trenni kõigile…
juuni 26, 2006 at 2:48 p.l. #86713Creek
MemberMa isegi suht noor ja algaja, mulle väga meeldib kui mõni kogenum tuleb aitab ja seletab kuidas mõnd harjutust teha. It’s called breaking the ice.
juuni 26, 2006 at 4:03 p.l. #86719Keio
MemberNt. kui minuvanune (15) suht kilu:D ehk siis 65 kg vend tuleb jõusaali kappide vahele , mis reaktsioon on?vaevalt sa ainuke kilu seal siis oled, eks seal on teisi ka kes on alles algajad
juuni 26, 2006 at 4:23 p.l. #86722eintsius
MemberEi ole omateada kordagi tekkind isegi ideed selliste algajamate üle naerda. Kui tahan ise trenni teha samal pingil, siis pea alati saab teisega kokkulepele. Enamasti lepin kokku, et panen tema seeriate-vahelistel puhkepausidel kinnititele otsa oma kettad ning enda seeria järgi tõstan tagasi maha. Nii saab väga hästi kaks täiesti erineva tasemega tüüpi koos ühel pingil teha.
juuni 26, 2006 at 6:19 p.l. #86725Creek
MemberNagu näha on saavad nii profid kui algajad omavahel hästi läbi, ju ühine huvi asja vastu ühendab
.juuni 26, 2006 at 9:38 p.l. #86744alr89
MemberEi ole omateada kordagi tekkind isegi ideed selliste algajamate üle naerda. Kui tahan ise trenni teha samal pingil, siis pea alati saab teisega kokkulepele. Enamasti lepin kokku, et panen tema seeriate-vahelistel puhkepausidel kinnititele otsa oma kettad ning enda seeria järgi tõstan tagasi maha. Nii saab väga hästi kaks täiesti erineva tasemega tüüpi koos ühel pingil teha.Siis põhimõtteliselt rikud tema seerja ära ju.
juuni 27, 2006 at 7:56 e.l. #86749greenu
MemberSiis põhimõtteliselt rikud tema seerja ära ju.mis seeria ? ….. algajatel nagu pole eriti seeriat .. ja kui sellega midagi juhtub siis pole nagu eriti jube ju ka
…. ja kui ise panna kettad otsa ja pärast maha võtta siis see “algaja” ei saa arugi et midagi vahepeal juhtus…. lihtsalt pikem puhkepaus võib talle tekkida…oktoober 10, 2006 at 12:02 p.l. #92162barbar13
Membermis nendel noortel viga on
ise olete ka kunagi noored olnud
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.