Skip to main content

Kuidas suhtuda L-karnitiini jookidesse?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Fat Burner Club » Kuidas suhtuda L-karnitiini jookidesse?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    enks20
    Member

Tere

Tegelen pika ja keskmaa jooksuga. Saan sellega tegelda üsna kaootiliselt. Suvel üldiselt rohkem. Olengi juba oma 2 kuud jooksmas käinud nii 5-11 km korraga. Olen alustanud sörkjooksuga, et pulss liiga kõrgeks ei läheks. Seega olen ka mõningatest üleliigsetest kilodest lahti saand. Olen proovinud Fatburnerit ja usun, et see rohelise tee oma on ka kaalu normi piirides hoidmiseks parem kui need teised.

Aga neid L-karnitiini jooke on müügil veel teisigi. Kas keegi teab, kas need on Fatburneriga võrdväärsed, sest hind neil ju odavam. Olen proovinud seda Acticut L-karnitiiniga. Enesetunne on küll hea olnud.

Kuidas üldse suhtuda sellistesse spordijookidesse?

olen proovinud Arcticut L-karnitiiniga

Arctic on küll odavam, kuid seal on ka vähem L-Karnitiini.Ma ei sanudki aru , palju siis Arcticus L-Karnitiini on. Igatahes võid ju osta Fatburner 3000 ja selle pikema aja peale ära juua. Ma arvan, et tuleb ikkagi kasulikum kui arctic.

Ja noh, üldiselt on ju head, aitavad rasva põletada ja magusanälga leevendada, annavad energiat.

scorpion666
    Member

Articus on 1000 mg L-Karnitiini sees.

Karu
    Member

Arcticu 1,5 l pudelis on kokku sama palju L-karnitiini kui FatBurneri rohelises… Seega sama kogus rohkema vedeliku ja soodsama hinnaga.. :???:”>

Ren
    Member

Arcticu 1,5 l pudelis on kokku sama palju L-karnitiini kui FatBurneri rohelises… Seega sama kogus rohkema vedeliku ja soodsama hinnaga.. :???:”>

Huvitav kas selle 3000mg L-karnitiini omandab organism samas koguses 1,5l vedelikust nagu 0,5l vedelikust?

gmaster
    Member

olen kuulnu,et üldiselt peaks rohkema vedelikuga kergem omastada olema

Aertic
    Member

Articus on 1000 mg L-Karnitiini sees.

Hmm, mina olen küll ostnud 1,5L Artic sport joogi mis on sidruni,aaloemahlaga ja 3000 mg L-Karnitiiniga.

sv89
    Member

hästi suhtun, endal on aidanud tulemusi saavutada

-Rookie-
    Member

Organism pidi 24h jooksul tarvitama/vastu võtma vaid 1000mg L-karnitiini.

serif
    Member

Organism pidi 24h jooksul tarvitama/vastu võtma vaid 1000mg L-karnitiini.

Seda küll aga kui joodki nt 1000mg’se fat burneri ära ega siis kõike su keha sealt ei “omasta” äkki läheb 40% kasutusse ??

Või on see vale mõtlemine ?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.