Skip to main content

Kuidas sooritada järgmist harjutust – õlatagaosale hantlitega lendamine ettekallutatult?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kuidas sooritada järgmist harjutust – õlatagaosale hantlitega lendamine ettekallutatult?

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    asdfghjkl
    Member

Ma modisin natukene seda harjutust. Niisugusel kujul mega ebamugav teha.

Too õla kesk-osa jaoks harjutuse näide on seal ebamugav olnud mulle, kui olen teinud sirgete kätega, nagu Ott näib seal tegevat.

Teen seistes ja veidi kõverdatud kätega, siis on ok.

asdfghjkl
    Member

Ettekallutatult plokil lendamine:1 või 2 käega. Ettekallutatult hantlitega lendamine lamades kaldpingil. Õlatagaosale lendamine pec-decki masinal, kus on võimalus seda ka teistpidi käima panna.

Kahe käega korraga ristiveao seadmel ettekallutatult tundub mulle mugavaim harjutus.

Selle kohta küsiks aga, et kuidas käed soorituse algfaasis olema peaks.

Teen ise nii, et kui korduse lõpetan, lasen käsivared veidi risti, st, et randmed ei jää kohakuti, vaid lasen amplituudi nö veel kaugemale, venitab õla tagaosa rohkem.

Kas selline asi mõistlik on?

asdfghjkl
    Member

Kahe käega korraga ristiveao seadmel ettekallutatult tundub mulle mugavaim harjutus.

Selle kohta küsiks aga, et kuidas käed soorituse algfaasis olema peaks.

Teen ise nii, et kui korduse lõpetan, lasen käsivared veidi risti, st, et randmed ei jää kohakuti, vaid lasen amplituudi nö veel kaugemale, venitab õla tagaosa rohkem.

Kas selline asi mõistlik on?

No see ristamise variant on ok, nii teegi, sama mis siin videos siis:

http://www.exrx.net/WeightExercises/Deltoi…teralRaise.html

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.