kuidas söögiisu suurendada?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kuidas söögiisu suurendada?
- This topic has 27 replies, 20 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
vman.
-
AutorPostitused
-
august 31, 2006 at 12:29 p.l. #8267
thugged
Memberon selline jama,et söögiisu pole üldse,aga tahaks massi juurde saada. hommikuti ei lähe midagi alla kohe. oskab keegi soovitada midagi,mis suurendaks söögiisu?
august 31, 2006 at 12:34 p.l. #90005salver
Membermul küll enam isuga hommikul probleeme pole aga kunagi kui veel oli, hakkasin hommikujooksu tegema….isu tuli iseenesest ja edasi on kõik juba harjumise asi.
august 31, 2006 at 12:35 p.l. #90006greenu
Membertee endale hommikuks midagi maitsvat
… et siis soovid kohe süüa seda ….. või siis söö eelneval õhtul varem … siis hommikul on kõht tühjem kui tavaliselt ja tahad kohe süüa …
august 31, 2006 at 12:48 p.l. #90007painkiller
MemberMa soovitaksin sul hommikul (siis kui ärkad) juua kah midagi, sest siis hakkab magu tööle. Mul oli kah alguses probleeme hommikul söömisega, aga nii läheb mul söök kergemini alla.
august 31, 2006 at 2:04 p.l. #90012Creek
MemberSöö viiskorda päevas ja küll siis isu tuleb, ka hommikul.
Mul ka varem polnud aga nii pea kui juba võtad paar hampsu siis läheb ülejäänu lihtsalt.
august 31, 2006 at 3:00 p.l. #90015TANK
Member* kui öösel 2x süüa siis ei jää magu magama ja iga paari tunni järel nälg
* kui hommikul klaas coca koolat juua tekib kah parem isu
* ja muidu nätsu närimine tekitab ka isu…
need 3 on endal järgi katsetatud
august 31, 2006 at 3:24 p.l. #90018ROtter
Member* kui öösel 2x süüa siis ei jää magu magama ja iga paari tunni järel nälg* kui hommikul klaas coca koolat juua tekib kah parem isu
* ja muidu nätsu närimine tekitab ka isu…
need 3 on endal järgi katsetatud
* kui 2 päeva mitte süüa, siis kolmandal päeval on hundiisu.
august 31, 2006 at 3:33 p.l. #90020enks20
MemberOn alles probleem. Annax äkki keegi ka nõu kaidas hundiisu talitseda. Olen üle kahe kuu tervislikult ja mõistlikult toitunud ja mitmest kilost lahti saanud. Samal ajal olen ka sporti teinud.
Kuid paari nädala eest jäin haigeks ja kuna sporti ei saa mõnda aega teha on ka “punn eest läinud”. Ma ei suuda enam oma hundiisu talitseda, kardan, et võtan kõik kaotatud kilod tagasi. Ma tean, et kõik peitub peas, kuid kas oskab keegi nõu anda, kuidas oleks end lihtsam talitseda.
august 31, 2006 at 3:58 p.l. #90027Creek
MemberOn alles probleem. Annax äkki keegi ka nõu kaidas hundiisu talitseda. Olen üle kahe kuu tervislikult ja mõistlikult toitunud ja mitmest kilost lahti saanud. Samal ajal olen ka sporti teinud.Kuid paari nädala eest jäin haigeks ja kuna sporti ei saa mõnda aega teha on ka “punn eest läinud”. Ma ei suuda enam oma hundiisu talitseda, kardan, et võtan kõik kaotatud kilod tagasi. Ma tean, et kõik peitub peas, kuid kas oskab keegi nõu anda, kuidas oleks end lihtsam talitseda.

Hundiisu? Ega sa ometi end ei näljuta? See oleks äärmiselt loll(no ofence, please), see on äärmiselt ebatervislik. Seleta kuidas sa toitud üldjuhul ja ehk saame aidata.
august 31, 2006 at 5:23 p.l. #90029joker
MemberProovi näiteks Apilaki (mesialsema toitepiim, millest kindlasti Mr. Mesi oskab lähemalt rääkida
). Kas ta just hommikul suurendab, aga üleüldiselt küll. Vähemalt minul toimib.Aga see hommikune toitumine on kättevõtmise asi. Ja üldiselt – mis see isu siia ikka puutub kui soov lihaseid kasvatada. On isu või mitte, sööma peab nagunii. Kui ei söö võid lihaste kasvamisest und näha ainult. Mõtle sellele ja äkki tekib nii söögiisu.
august 31, 2006 at 5:31 p.l. #90030TANK
Member* kui 2 päeva mitte süüa, siis kolmandal päeval on hundiisu.olen ka praktiliselt 7 päeva ilma söömata olnud.
(ehk siis kogu 7 päeva toit oli peotäis nisu ja 1 kondise kana jalg – see teeb vähem kui teelusikatäis nisuteri päevas)
pärast seda piina sõin 2 saiaviilu juustuga ja oleks peaaegu otsad annud… kõht valutas hullupööra…
ja siinkohal tervitan Eesti Kaitseväge kes selliseid inimkatseid läbi viis.
august 31, 2006 at 6:07 p.l. #90033joker
Memberolen ka praktiliselt 7 päeva ilma söömata olnud.(ehk siis kogu 7 päeva toit oli peotäis nisu ja 1 kondise kana jalg – see teeb vähem kui teelusikatäis nisuteri päevas)
pärast seda piina sõin 2 saiaviilu juustuga ja oleks peaaegu otsad annud… kõht valutas hullupööra…
ja siinkohal tervitan Eesti Kaitseväge kes selliseid inimkatseid läbi viis.
Ühinen Tangi tervitustega.
Oled söömata ja näljas, siis mõtled, et kui pataljoni jõuad sööd mis hirmus, aga võta näpust …
Tervitan siinkohal siis Muci ka. Ja tuletan meelde talle ,et kui inimkatseid tegema hakatakse, anna teada, tuleme kaevame sulle seapekki maa sisse laagri lähedale:)
august 31, 2006 at 7:21 p.l. #90041aries
Membermul oli sama jama,
lihtsalt alguses sööd vägisi ja mingi 2 nädalaga harjud ära
august 31, 2006 at 11:55 p.l. #90045jrx
MemberTänapäeval enam näljanädalaid ei tehta
september 2, 2006 at 12:31 p.l. #90123ShawnRay
Memberminu arust tuleb süüa siis kui endal on isu..mitte et sa hakkad ennast sundima

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.