Skip to main content

kuidas söögiisu suurendada?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kuidas söögiisu suurendada?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Autor
    Postitused
    thugged
    Member

on selline jama,et söögiisu pole üldse,aga tahaks massi juurde saada. hommikuti ei lähe midagi alla kohe. oskab keegi soovitada midagi,mis suurendaks söögiisu? :ph34r:

salver
    Member

mul küll enam isuga hommikul probleeme pole aga kunagi kui veel oli, hakkasin hommikujooksu tegema….isu tuli iseenesest ja edasi on kõik juba harjumise asi.

greenu
    Member

tee endale hommikuks midagi maitsvat :ph34r: … et siis soovid kohe süüa seda …..

või siis söö eelneval õhtul varem … siis hommikul on kõht tühjem kui tavaliselt ja tahad kohe süüa …

painkiller
    Member

Ma soovitaksin sul hommikul (siis kui ärkad) juua kah midagi, sest siis hakkab magu tööle. Mul oli kah alguses probleeme hommikul söömisega, aga nii läheb mul söök kergemini alla.

Creek
    Member

Söö viiskorda päevas ja küll siis isu tuleb, ka hommikul.

Mul ka varem polnud aga nii pea kui juba võtad paar hampsu siis läheb ülejäänu lihtsalt.

TANK
    Member

* kui öösel 2x süüa siis ei jää magu magama ja iga paari tunni järel nälg

* kui hommikul klaas coca koolat juua tekib kah parem isu

* ja muidu nätsu närimine tekitab ka isu…

need 3 on endal järgi katsetatud

ROtter
    Member

* kui öösel 2x süüa siis ei jää magu magama ja iga paari tunni järel nälg

* kui hommikul klaas coca koolat juua tekib kah parem isu

* ja muidu nätsu närimine tekitab ka isu…

need 3 on endal järgi katsetatud

* kui 2 päeva mitte süüa, siis kolmandal päeval on hundiisu.

enks20
    Member

On alles probleem. Annax äkki keegi ka nõu kaidas hundiisu talitseda. Olen üle kahe kuu tervislikult ja mõistlikult toitunud ja mitmest kilost lahti saanud. Samal ajal olen ka sporti teinud.

Kuid paari nädala eest jäin haigeks ja kuna sporti ei saa mõnda aega teha on ka “punn eest läinud”. Ma ei suuda enam oma hundiisu talitseda, kardan, et võtan kõik kaotatud kilod tagasi. Ma tean, et kõik peitub peas, kuid kas oskab keegi nõu anda, kuidas oleks end lihtsam talitseda. :ph34r:

Creek
    Member

On alles probleem. Annax äkki keegi ka nõu kaidas hundiisu talitseda. Olen üle kahe kuu tervislikult ja mõistlikult toitunud ja mitmest kilost lahti saanud. Samal ajal olen ka sporti teinud.

Kuid paari nädala eest jäin haigeks ja kuna sporti ei saa mõnda aega teha on ka “punn eest läinud”. Ma ei suuda enam oma hundiisu talitseda, kardan, et võtan kõik kaotatud kilod tagasi. Ma tean, et kõik peitub peas, kuid kas oskab keegi nõu anda, kuidas oleks end lihtsam talitseda. :ph34r:

Hundiisu? Ega sa ometi end ei näljuta? See oleks äärmiselt loll(no ofence, please), see on äärmiselt ebatervislik. Seleta kuidas sa toitud üldjuhul ja ehk saame aidata.

joker
    Member

Proovi näiteks Apilaki (mesialsema toitepiim, millest kindlasti Mr. Mesi oskab lähemalt rääkida :ph34r: ). Kas ta just hommikul suurendab, aga üleüldiselt küll. Vähemalt minul toimib.

Aga see hommikune toitumine on kättevõtmise asi. Ja üldiselt – mis see isu siia ikka puutub kui soov lihaseid kasvatada. On isu või mitte, sööma peab nagunii. Kui ei söö võid lihaste kasvamisest und näha ainult. Mõtle sellele ja äkki tekib nii söögiisu.

TANK
    Member

* kui 2 päeva mitte süüa, siis kolmandal päeval on hundiisu.

olen ka praktiliselt 7 päeva ilma söömata olnud.

(ehk siis kogu 7 päeva toit oli peotäis nisu ja 1 kondise kana jalg – see teeb vähem kui teelusikatäis nisuteri päevas)

pärast seda piina sõin 2 saiaviilu juustuga ja oleks peaaegu otsad annud… kõht valutas hullupööra…

ja siinkohal tervitan Eesti Kaitseväge kes selliseid inimkatseid läbi viis.

joker
    Member

olen ka praktiliselt 7 päeva ilma söömata olnud.

(ehk siis kogu 7 päeva toit oli peotäis nisu ja 1 kondise kana jalg – see teeb vähem kui teelusikatäis nisuteri päevas)

pärast seda piina sõin 2 saiaviilu juustuga ja oleks peaaegu otsad annud… kõht valutas hullupööra…

ja siinkohal tervitan Eesti Kaitseväge kes selliseid inimkatseid läbi viis.

Ühinen Tangi tervitustega.

Oled söömata ja näljas, siis mõtled, et kui pataljoni jõuad sööd mis hirmus, aga võta näpust …

Tervitan siinkohal siis Muci ka. Ja tuletan meelde talle ,et kui inimkatseid tegema hakatakse, anna teada, tuleme kaevame sulle seapekki maa sisse laagri lähedale:)

aries
    Member

mul oli sama jama,

lihtsalt alguses sööd vägisi ja mingi 2 nädalaga harjud ära

jrx
    Member

Tänapäeval enam näljanädalaid ei tehta :ph34r:

ShawnRay
    Member

minu arust tuleb süüa siis kui endal on isu..mitte et sa hakkad ennast sundima :ph34r:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.