Kuidas šokolaadi isust lahti saada ?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kuidas šokolaadi isust lahti saada ?
- This topic has 20 replies, 12 voices, and was last updated 18 years tagasi by
Kaspar90.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2008 at 2:16 p.l. #11542
Maris…
MemberKuidas šokolaadi isust lahti saada ?
Teie siin olete nii targad, ilusad ja abivalmis , palun andke nõu ?
jaanuar 15, 2008 at 2:19 p.l. #109384mullaonu
MemberKuidas šokolaadi isust lahti saada ?Teie siin olete nii targad, ilusad ja abivalmis , palun andke nõu ?
Söö rohkem rasva valku ja vähem süsivesikuid
“>jaanuar 15, 2008 at 2:25 p.l. #109472AlanBStard
ModeratorJoo shokolaadimaitselist valgujooki
“>jaanuar 15, 2008 at 2:26 p.l. #109430MEE
Membervalgurikaste toitude söömine pärsib “magusaisu” .. samas võid süüa ka vähem korraga või lubada endale 1 šokolaadipäeva. Ära ei tasuks päris keelata endale see lõbu, eriti veel temakesena olles.
jaanuar 15, 2008 at 2:30 p.l. #109426ROtter
MemberKuidas šokolaadi isust lahti saada ?Teie siin olete nii targad, ilusad ja abivalmis , palun andke nõu ?
Tõenäoliselt on su organismis millestki puudus, ilmselt kaaliumist.
jaanuar 15, 2008 at 2:40 p.l. #109416AlanBStard
ModeratorVõi fenüületüülamiinist
“>jaanuar 15, 2008 at 3:48 p.l. #118365Kaspar90
MemberKõige lihtsam variant ilmselt – asenda kogu päevane šokolaad meega. Peale mee tarbimist näiteks minul pole küll kunagi šokolaadi isu olnud. Loomulikult kui eesmärk pole kaalu kaotada, siis võib natuke šokolaadi ikka endale päevas lubada, aga kui tahvlite viisi teda sisse ajada, siis proovi kindlasti mee varianti.
jaanuar 15, 2008 at 4:01 p.l. #109309FG
MemberJa kui kohe kuidagi isu järele ei anna, siis võta heleda piimashokolaadi asemel parem tükike tumedat shokolaadi (kakao sisaldusega vähemalt 50%), see on esiteks kasulikum ja teiseks palju tugevama maitsega kui nö tavaline shokolaad, st isu saab kiiresti sellest täis.
Ise olen Kalevi kirsitükkidega tumeda shokolaadi suuuuuuuuuuuuur fänn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga tihtilugu ongi nii, et – kiusatusest saab jagu vaid kiusatusele järele andes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Niiet ära selle tühise pärast väga põe
“> !jaanuar 15, 2008 at 4:34 p.l. #108858joker
MemberÜks võimalus väikseid lapsi rinnast võõrutada on sinepi määrimine ema rinnanibudele … äkki aitab kui shokolaadile määrida?
“>jaanuar 15, 2008 at 4:42 p.l. #108917AlanBStard
ModeratorÜks võimalus väikseid lapsi rinnast võõrutada on sinepi määrimine ema rinnanibudele … äkki aitab kui shokolaadile määrida?
“>Huvitav kuidas see emale endale mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 15, 2008 at 4:51 p.l. #108697anelka
MemberHuvitav kuidas see emale endale mõjub
“>Mis emale? Vaene ISA!
jaanuar 15, 2008 at 4:54 p.l. #108665Agnes1h
MemberTõenäoliselt on su organismis millestki puudus, ilmselt kaaliumist.Ja mina olen kuulnud, et kroomi puudus pidi magusaisu tekitama! Seda kroomi lisatakse isegi mitmetesse dieedi-tablettidesse seepärast. Või on see eriline juhtum, mis shokolaadidesse puutub?
“>Kuidas siis on?! Kaalium vs kroom omadused.
jaanuar 15, 2008 at 5:04 p.l. #108552AlanBStard
ModeratorJa mina olen kuulnud, et kroomi puudus pidi magusaisu tekitama! Seda kroomi lisatakse isegi mitmetesse dieedi-tablettidesse seepärast.Seda sa kuulsid kroomitablettide reklaamtekstist.
Aga ma pole veel kuulnud et kroomitabletid magusaisu ära võtaks…
“>jaanuar 15, 2008 at 5:23 p.l. #108534ROtter
MemberJa mina olen kuulnud, et kroomi puudus pidi magusaisu tekitama! Seda kroomi lisatakse isegi mitmetesse dieedi-tablettidesse seepärast. Või on see eriline juhtum, mis shokolaadidesse puutub?
“>
Kuidas siis on?! Kaalium vs kroom omadused.
Kakaopulber sisaldab suures koguses kaaliumi ja inimene alateadlikult püüab tarbida šokolaadi selle puuduse leevendamiseks, näit. nagu lapsed söövad kriiti kaltsiumi puuduse leevendamiseks.
jaanuar 15, 2008 at 5:27 p.l. #108293joker
Tegelikult … milleks sa tahad üldse isust lahti saada? Söö õigel ajal ja mõõdukalt.
Üks nipp on tegelikult veel, mida ise küll pole proovinud, sest pole vajadust olnud. Aga võta shokolaad ja nuusuta seda hästi lähedalt ja tõmba selle lõhna ninasõõrmetesse 4-5 korda sügavalt. Asi pidi andma kuidagi lümfisõlmede kaudu ajule nii signaali, et oledki juba söönud shokolaadi. Proovi äkki aitab ja samas jätkub nii shokolaadi kauemaks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.