Skip to main content

Kuidas säilitada lihasmassi enne ja prst operatsiooni?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuidas säilitada lihasmassi enne ja prst operatsiooni?

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    ROtter
    Member

Asjalood on sellised ,et veel pole operatsiooni olnud ju, mainitud esimeses postituses.

Nii ,et hetkel võiks nagu teha käsi , kergelt võiks hetkel teha jalgratast ka minu arusaamisel.

Istudes trenažööril jalasirutused ette, peaksid ka saama teha, võib-olla good morningut.

Me ju ei tea täpselt, kus sul song on.

xajez
    Member

Istudes trenažööril jalasirutused ette, peaksid ka saama teha, võib-olla good morningut.

Me ju ei tea täpselt, kus sul song on.

Alakõhus

AlanBStard
    Moderator

Kui sul just hetkel juba MR. O sugune vorm ei ole siis ei kaota sa paari kuuga mingit olulist lihasmassi, kui kaloraaz ja valgud paigas on. Midagi kindlasti, jõudu vbl ka nõks läheb – aga see tuleb kõik ka pärast ilusti tagasi.

Ise kui kunagi 4 kuud pausi tegin siis oli jõu ja lihasmassi kadu vbl 10%, mitte rohkem – ja ma olin kogu aeg positiivse kaloraaži peal, kuid valku sõin vist isegi vähevõitu. Seega jah. Kui need kaks asja on kaetud siis kadu peaks olema väga väike, kui just praegune lihasmass juba ebanormaalselt kõrge ei ole.

Oleneb kui kaua vedelema peab. Liikumatult vedeledes kaob jõud meeletult kiiresti.

Ma ei suutnud pärast seljaoppi liikuma saades ühtki kätekõverdust teha ja kogu keha oli põdur nagu imikul.

Ifff
    Member

Kui tegemist ikka songaga,oleks imo targem ikka ära taastuda ja hiljem uuesti alustada.Nagunii korralikult teha ei saa.

AlanBStard
    Moderator

Songal ei ole vererõhuga küll midagi tegemist. Songa tekkepõhjuseks on tegurid, mis kõhuõõne siserõhku suurendavad ja kõhuseina nõrgendavad nagu raskuste tõstmine, sage kõhupressi rakendamine, traumad.

Kõhuõõnesisene rõhk on muidugi korrektsem väljendusviis aga niikuinii kalduvad need kaks jõuharjutustes üsna koos käima.

AlanBStard
    Moderator

Kui tegemist ikka songaga,oleks imo targem ikka ära taastuda ja hiljem uuesti alustada.Nagunii korralikult teha ei saa.

Kui pikalt voodis vedeleda siis läheb see uuesti alustamine pärast väga vaevaliselt

gmaster
    Member

Kui pikalt voodis vedeleda siis läheb see uuesti alustamine pärast väga vaevaliselt

Midagi võiks ikka teha jah, alati ei peagi kangi all punnitama, muid sportlikke tegevusi on ka :ph34r:

ROtter
    Member

Midagi võiks ikka teha jah, alati ei peagi kangi all punnitama, muid sportlikke tegevusi on ka :ph34r:

Male ja kabe on ka spordialad. :wacko:

AlanBStard
    Moderator

Male ja kabe on ka spordialad.

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.