Kuidas säilitada lihasmassi enne ja prst operatsiooni?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuidas säilitada lihasmassi enne ja prst operatsiooni?
- This topic has 23 replies, 7 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2012 at 6:54 p.l. #165571
ROtter
MemberAsjalood on sellised ,et veel pole operatsiooni olnud ju, mainitud esimeses postituses.
Nii ,et hetkel võiks nagu teha käsi , kergelt võiks hetkel teha jalgratast ka minu arusaamisel.
Istudes trenažööril jalasirutused ette, peaksid ka saama teha, võib-olla good morningut.
Me ju ei tea täpselt, kus sul song on.
märts 17, 2012 at 9:46 p.l. #165048xajez
MemberIstudes trenažööril jalasirutused ette, peaksid ka saama teha, võib-olla good morningut.
Me ju ei tea täpselt, kus sul song on.
Alakõhus
märts 18, 2012 at 1:06 e.l. #164980AlanBStard
ModeratorKui sul just hetkel juba MR. O sugune vorm ei ole siis ei kaota sa paari kuuga mingit olulist lihasmassi, kui kaloraaz ja valgud paigas on. Midagi kindlasti, jõudu vbl ka nõks läheb – aga see tuleb kõik ka pärast ilusti tagasi.
Ise kui kunagi 4 kuud pausi tegin siis oli jõu ja lihasmassi kadu vbl 10%, mitte rohkem – ja ma olin kogu aeg positiivse kaloraaži peal, kuid valku sõin vist isegi vähevõitu. Seega jah. Kui need kaks asja on kaetud siis kadu peaks olema väga väike, kui just praegune lihasmass juba ebanormaalselt kõrge ei ole.
Oleneb kui kaua vedelema peab. Liikumatult vedeledes kaob jõud meeletult kiiresti.
Ma ei suutnud pärast seljaoppi liikuma saades ühtki kätekõverdust teha ja kogu keha oli põdur nagu imikul.
märts 19, 2012 at 8:14 e.l. #305082Ifff
MemberKui tegemist ikka songaga,oleks imo targem ikka ära taastuda ja hiljem uuesti alustada.Nagunii korralikult teha ei saa.
märts 19, 2012 at 6:39 p.l. #310707AlanBStard
ModeratorSongal ei ole vererõhuga küll midagi tegemist. Songa tekkepõhjuseks on tegurid, mis kõhuõõne siserõhku suurendavad ja kõhuseina nõrgendavad nagu raskuste tõstmine, sage kõhupressi rakendamine, traumad.
Kõhuõõnesisene rõhk on muidugi korrektsem väljendusviis aga niikuinii kalduvad need kaks jõuharjutustes üsna koos käima.
märts 19, 2012 at 6:41 p.l. #311051AlanBStard
ModeratorKui tegemist ikka songaga,oleks imo targem ikka ära taastuda ja hiljem uuesti alustada.Nagunii korralikult teha ei saa.
Kui pikalt voodis vedeleda siis läheb see uuesti alustamine pärast väga vaevaliselt
märts 19, 2012 at 7:15 p.l. #311637gmaster
MemberKui pikalt voodis vedeleda siis läheb see uuesti alustamine pärast väga vaevaliselt
Midagi võiks ikka teha jah, alati ei peagi kangi all punnitama, muid sportlikke tegevusi on ka
märts 19, 2012 at 8:33 p.l. #312648ROtter
MemberMidagi võiks ikka teha jah, alati ei peagi kangi all punnitama, muid sportlikke tegevusi on ka

Male ja kabe on ka spordialad.
märts 20, 2012 at 1:55 e.l. #307779AlanBStard
Moderator