Skip to main content

Kuidas saada vormi

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    sirliste
    Member

Tere,

Mul on selline kummaline küsimus. Mida ma peaksin tegema, et ma saavutaksin rahvasportlase treenitus astmest kõrgema taseme? Ehk siis ma tahaks olla keskmisest kõrgema füüsilise vormiga. Kas oleks võimalik kirjeldada näiteks nädala menüüd ja treening programmi ja koormuseid. Kui kiiresti selline tase oleks võimalik saavutada. Hetke vorm on rahuldav ( jõuan joosta 5 km ajaga 37min.)

krut949
    Member

tavapäraselt peaks toitumis ja treeningkava eest tasuma kindla summa treenerile ja saadki personaalse toitumis ja treeningkava. edasi sõltub sinu geneetikast ning taastumis ja uneajast, mille sa endale jätad pluss siis oma eluviiside muutmise valmidusest, kui need hetkel paigast ära (pidutsemine jmt iganädalaselt näiteks)

PumaZ
    Member

Uuri, loe artikleid, kui tekib küsimus kasuta otsingut või küsi.

Ma nüüd ei ole kindel, kas keegi viitsib Sulle hakata rääkima kõike, mida ta treeningust ja toitumisest teab, isegi, kui tal teadmisi jaguks.

Kindlam oleks mõne treeneriga isiklikult konsulteerida, tellida endale treening-ja toitumiskava ning kirjeldada võimalikult täpselt oma eesmärke toitumis-ja treeningkava ankeedis.

xintoc
    Member

Keskmisest rahvasportlasest kõrgema taseme saavutamiseks piisab tihti juba huvist täiendada oma teadmisi toitumise valdkonnas ja rakendada neid oma igapäeva elus. Soovitatav oleks omandada need teadmised kelleltki, kes on sel alal haritud.

stumpa
    Member

See sõltub sellest, mis alal tahad olla üle keskmise, treeningkava erineb totaalselt, kui tahad olla kõva vastupidavuse-, kiirus-, jõu- v osavuseala tegija

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.